- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Метал ?
Харесвате ли метала ? Кои групи слушате и ако не сте метали харесватели хората които са ? А Вие бихте ли станали метали?
И има ли металчета в даскалото ви ??
ЛиНкИииИииНн пАрКкк сЪЪъ иСтИнСкИяЯяя мЕтъЪъъЛлл,бРаТоОоо{}...
ФсИчКиИи сМйЕее мЙетАлИииИиии[!]
Харесвам го. Слушам LP Korn и други. Има некви у нащуу даскало дет си внушават че са метъли.![]()
ИСКАМ ДЪВКА!
ЛП са много хард беКак може да ги слушате
we give it all.
УуУуу тЙе сЪъъЪъ пРиКаЛенУуУу бРуТалНиИии,кАк гИ пОнАсЯшшШшш?Първоначално написано от MIKROBA
заколи ги, изгори ги и им изяж карантиятаПървоначално написано от MIKROBA
това би направил един истински метАл
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
korn,cradle of filth,nightwish,him,lp,paradise lost,evanescense...иии други![]()
бах мааму
ако 'тру метъла' слоша линкин парк, представете си кви ли са ония другите О.О
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
УуУуу ЕвЪнЕсЪнСссСс сЪ мНоОоГуУу тЕжКиИии!
хахах "аз съм метъл слущам ЛП"и аз ги слушам ама с куп други групи и внимавайте с ЛП щото са много хард
та иначе аз слушам: LP , LB , SOAD , SlipknoT , SUM 41 , P.O.D. , Crazy Town , TapRoot , Hip -Hop и не се наричам метълка пък камоли ти с ЛП и Корн тцтцтц...
![]()
Метълите миришат и колят бездомни котки. Не ме кефкат. {P}
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Eeee COB sa mnoo tekji, 6a znai6...Първоначално написано от Pedigree
Каквото и да си говорим, Металика си остава класика в метАлния жанр.
Да, харесвам метЪли, но истински...
ей ся ще ви кажа АЗ к'во слушам... Nirvana, COB, death, cannibal corpse, iron m, MM, rammstein, six feet under, sepultura, celldweller, cradle of filth.. и т.н.![]()
![]()
МETAL 4EVER
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
Tarot, Blind Guardian, Korpiklaani, Hammerfall, Slipknot, Finntroll, Nightwish, Tha Mahones, Dark Moor, Manowar...
Обаче тва ме разби
Първоначално написано от MIKROBA
![]()
![]()
![]()
![]()
всъщност отдавна е нямало такава готина тема..
ама то вече и храненето не е интересно..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да се слагат Nightwish редом с ЛП и ебанесанс си е светотатство.
Слушаме метъл.
Ти не.
Положението е такова![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Като говорим за метал.... Static-X ; Rammstein ; Nightwish(новите неща обаче нещо не ме радвт!) ; Iron Maiden ; Disturbed ; Cradle Of Filth ; Apocalyptica ; Visions of Atlantis(само някой парчета ме радват) ; Three Days Grace(пак само няколко парчета ме радват) ; и много много други....![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Xaxax...Dotuk ne vidqh po4ti nito edna istinska grupa...Osven Sepultura,CC,SFU...
не съм метълка,но нямам нищо против метълите даже напротив![]()
п.п. слушам найтуиш и бате мерилин слушам ама не ги разбирам много стиловете за т`ва не ми се смейте![]()