- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бисери за любовта
iskam da kaja kato ot roda na
LUbov
lubov e kogato mama napravi kafe na tate i pine malko za da nevidi dali e mnogo goreshto
ili
sys nevini muni4ki race ti brukna v moite syrce mina mesec mina vtori no ranata ne se zatvori ... i zabravih go po natatak
ta takiva ravboi znaeteli
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
znam ama nqkoi sa tolkova banalni i sylzlivi 4e napravo mi se dopovry6tva!![]()
Първоначално написано от Riot
Аз знам едно ама то не е такова дет ти трябва ама ТРЯБВА да го знаят хората от тоя форум . Ето как звучи( Наслаждавайте са )
Всеки може да намаже жената с олио , бъди българин и я намажи с боб чорба и люти чушки![]()
Мисля че така беше дано да ви е харесало![]()
az tva go znam samo,4e ne s olio a sas smetana i qgodiПървоначално написано от gandji
![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
А НЕЕЕЕ "samo,4e " Оооо боже кой клас си ??? Трябва да уволнят учителката ти по български!!Първоначално написано от Cool_Bitch
![]()
--------------------------------------------------------
ЛюбоФ ЛюбоФ Париш Като КарТоФ Разчупиш го тои СуроФФ :P
Lord Give Me A Sign
a neee! blue face mn me kefi6 kak mu se skara ob4e! 4oveka edna zapetaq e slojil i to na nepravilnoto mqsto!![]()
Това ми е любимия !
"Толкова си сладка че ако те изям ще получа диабед!"
![]()
Първо мерси.Първоначално написано от soulja_girl4e
Второ той явно не знае елементарните правила за пунктуация.Не мисля ,че неграмотното писане е за поощрение.Поне ако се засрами може и да седне да се научи как да пише.Защото сега голяма част моите връсници са някакви тъпи без грам обща култура...![]()
![]()
Просто не мисля ,че е правилно.![]()
а то за www.google.bg не си ли чувала, там такива споменчета под път и над път![]()
pi4 absoliutno si prav! az sega sym sedmi klas i nali zaradi izpita po bel ve4e vijdam navsqkyde kyde sa propusnati zapetaite!kakto se vika - i na syn da me butnat, znam, 4e 6tom pred "4e" ima "samo" ,nikyde ne se pi6e zapetaq!
![]()
ДиабеТПървоначално написано от SoulSteal
![]()
Май в тази тема добре е тръгнало да си поправяме грешки...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
От любов или става алкохолик, или напълнява![]()
Това ми харесва:
Аз зная малко тъжна песен, по - тъжна от самата есен. 0т нея кръв се лее. Горко на този този, който я запее. А тази песен се нарича "0бичам го, не ме обича.."
Ето и още...
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
От липите падат круши,
там се любят двама души,
ако ме обичаш още,
ще ти купя шоколад. <--хаха![]()
Любовта е чувството, което чувстваш когато си почувствал, че чувстваш чувството, което никога не си почувствал!![]()
Като те гледам колко си грамотна, само за хвалба е... Да беше само пред "че"...Първоначално написано от soulja_girl4e
Ооо седми клас много гадно.Пожелавам ти успех!Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
Миналата година като кандидатствах не бяха много трудни въпросите!Дано и при вас да е така!![]()