- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случайно ли е?
zdraveiteeee!... takam... imam edin fr i se obzalojih s nego na bas 4e ako se zapoznae s nai-db mi fr toi 6te trygne s neq za6toto spored men tq e prekaleno lesna. toi kaza 4e 100% ne bi go napravil (nali toi ne q poznava i vyob6te ne znae koq e). OK vs dobre i izvednyj razglejdam i tela (na moita frendka) i vijdam 4e e zvynqla nqkolko pyti na mom4e sys sy6toto ima kato moq priqtel! posle razbrah 4e ot skoro hodi s toq i az bqh edinstvenata koqto ne znae! I vednaga re6ih 4e moqt fr e trygnal s nai-db mi fr i za tva go kriqt ot men nali zaradi basa! Az malko go haresvam i sega nz dali sym paranoi4ka ili e prosto slu4ainost. spored vas koe ot dvete e?
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Първоначално написано от Riot
Use the force....ПИТААаааЙйЙ ГиИииИии!
--------------------------------------------------------
obarkana rabota zako da krie ot teb zaradi basa kato toi e bil che ako se zapoznae s neq she tragnatpomisli malko te veche hodqt
![]()
![]()
![]()
a tfa btw e mn tap bas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ne to be6e syvsem na byzik i te poneje te ne se poznavat i za tva ne misleh 4e naistina 6te se slu4i! awe nz moje pyk mom4eto koeto i e gadje da ne e moito mom4e a prosto da se kazva kato nego!![]()
Ne we toi kaza 4e nikoga NE bi trygnal s lesno momi4e kato neqina4e izliza mn typo
![]()
и в една друга тема писах кристалното кълбо ми е за тунинг, как точно днеска решихте да питате за такива проблеми
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мн як басПараноичка си
![]()
Ае утре ги разпитай за по сигурно)
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Ми питай ги бе![]()
Животът е адът описан в Библията!
ti 6to ne vidq nomera tststststststs
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Ми може би момичето е било шокираноПървоначално написано от my baby love
![]()
Иначе +1![]()
еми пък като го харесваш защо се хващаш с него на такива басове,тъпо ееее![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Поредното момче,което не си е удържало на думата,какво повече да констатираме.....Искаш ли все още да излизаш с него,щом така си противоречи?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?