- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- харесва ли ви..
abe hora 4uval sam 4e na mnogo momi4eta im haresva da im barat zarnata ili kato cqlo gardite moje temata da vi se smqta z tapa no az pitam seriozno az kato pipam moita priqtelka tq ddz kak da go kaja qvno nemoga da i dostavq nujnoto udovolstvie molq vi pomognete i kajete kak da go napravq... mersi na pomognalite![]()
[b]Модерирано от a[N]D[i]T[k]a по т.7
еми вие момчетата често правите грешката да мачкате,все едно мачкате тестои си мислите , че това ни харесва...всъщност е точно обратното! гали нежно гърдите и и зърната и с ръце и задължително с езиче особено на зърната! айде успехче
![]()
Ми всяко момиче е различно.Някой ги възбужда , някой им харесва , някой не им достава удоволствие,а др. изобщо.Единия вариант да не и достава удоволствие , а др. да не го правиш както трябва.Требва ти тактика(подход).Чети малко статии и изпълнявай ако не стане значи това не й харесва
Ако някое момиче има nude снимки да пише лична
То отговорът е във въпроса ти... На много момичета им харесва - да, но не на всички... Приятелката ти може да е от вторите![]()
ami da moje .....Първоначално написано от Vampirella
![]()
vs zavisi ot tva kak 6te q predrazpologi6 a ne da trugne6 direktno da i napada6 gurdite ...purvo q cevuvai strastno posle prokarai ezik po 6iqta i i sled tova stiga6 do gurdite .......tqh NE GI ma4ka6 a gi gali6, no ne mn leko da ne use6ta a normalno leko....posle s ednata ruka moje da gali6 ednata dokato celuva6 drugata i i hape6 zurnata (leko) i(ili) gi smu4e6 ili prosto oblizva6......ta tva e mai nz ako tva ne i haresa zna4i nqma 4uvstvitelnost i trqbva da oburne6 pove4e vnimanie na drugi to4ki ot tqloto i
mi frenskata e svirkata kakto i SHATLATA demek da i liji6 slivata i pro4ie taka moje da i prai6 frenskaПървоначално написано от SWASTICA
![]()
![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
точно така еПървоначално написано от ville baby
![]()
На някои може да им харесва. Аз нямам против да ми мачкат гърдите, обаче някой да се държи със зърната ми все 1 са въртящи се копчета за включване на радио - не, благодаря.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
na4i kato 6e praite ne6to .... diga6 instrumenta ryga6 go wytre ....i po4wa6 kato lud ..... i togawa ako ne i haresa ... smenqi neq ili pi6kata ...
adski mnogo se kefim nie momi4etata po dokosvaniq po gardite s ry4i4ki i ezi4e.. mm a po zarnata e napravooo raztopqvasho!!!!!![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
+1 :PПървоначално написано от ville baby
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
+2Първоначално написано от Gabriela_
![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Най-добрият вариант е да я попиташ как и харесва и дали изобщо и харесва...
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
+1Първоначално написано от ville baby
Eating isn't cheating - Arnold
секи си е иднивидуален...![]()
![]()
на нея може да и харесва да я пипаш другаде...
![]()
![]()
а може и да и бъркаш?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми по принцип се водим че обичаме обаче трябва да сте супер внимателни мочета щото се получава ситуация все едно ви захапваме пениса ако ни натиснете малко повечко![]()
![]()
хихихи
Да мина да та взема или да взема да та мина?!
Първоначално написано от SWASTICA
![]()
Малии ти ме разби честно!
Как може някои момчета да си мислят,че само на вас може да се прави френска........
![]()