.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

харесва ли ви..

abe hora 4uval sam 4e na mnogo momi4eta im haresva da im barat zarnata ili kato cqlo gardite moje temata da vi se smqta z tapa no az pitam seriozno az kato pipam moita priqtelka tq ddz kak da go kaja qvno nemoga da i dostavq nujnoto udovolstvie molq vi pomognete i kajete kak da go napravq... mersi na pomognalite

[b]Модерирано от a[N]D[i]T[k]a по т.7

еми вие момчетата често правите грешката да мачкате,все едно мачкате тесто и си мислите , че това ни харесва...всъщност е точно обратното! гали нежно гърдите и и зърната и с ръце и задължително с езиче особено на зърната! айде успехче

.

Ми всяко момиче е различно.Някой ги възбужда , някой им харесва , някой не им достава удоволствие,а др. изобщо.Единия вариант да не и достава удоволствие , а др. да не го правиш както трябва.Требва ти тактика(подход).Чети малко статии и изпълнявай ако не стане значи това не й харесва
    Ако някое момиче има nude снимки да пише лична

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    То отговорът е във въпроса ти... На много момичета им харесва - да, но не на всички... Приятелката ти може да е от вторите

Цитирай Първоначално написано от Vampirella
    То отговорът е във въпроса ти... На много момичета им харесва - да, но не на всички... Приятелката ти може да е от вторите
    ami da moje .....

vs zavisi ot tva kak 6te q predrazpologi6 a ne da trugne6 direktno da i napada6 gurdite ...purvo q cevuvai strastno posle prokarai ezik po 6iqta i i sled tova stiga6 do gurdite .......tqh NE GI ma4ka6 a gi gali6, no ne mn leko da ne use6ta a normalno leko ....posle s ednata ruka moje da gali6 ednata dokato celuva6 drugata i i hape6 zurnata (leko) i(ili) gi smu4e6 ili prosto oblizva6......ta tva e mai nz ako tva ne i haresa zna4i nqma 4uvstvitelnost i trqbva da oburne6 pove4e vnimanie na drugi to4ki ot tqloto i

Град
    varna
    не само ги гали, ами и използвай езика си. все едно и правиш френска. тогава ти гарантирам че ще претръпне цялата.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    не само ги гали, ами и използвай езика си. все едно и правиш френска. тогава ти гарантирам че ще претръпне цялата.
    Само ми обясни как можеш да правиш френска на МОМИЧЕ
    mi frenskata e svirkata kakto i SHATLATA demek da i liji6 slivata i pro4ie taka moje da i prai6 frenska
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    еми вие момчетата често правите грешката да мачкате,все едно мачкате тесто и си мислите , че това ни харесва...всъщност е точно обратното! гали нежно гърдите и и зърната и с ръце и задължително с езиче особено на зърната! айде успехче
    точно така е

На някои може да им харесва. Аз нямам против да ми мачкат гърдите, обаче някой да се държи със зърната ми все 1 са въртящи се копчета за включване на радио - не, благодаря.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

na4i kato 6e praite ne6to .... diga6 instrumenta ryga6 go wytre ....i po4wa6 kato lud ..... i togawa ako ne i haresa ... smenqi neq ili pi6kata ...
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Град
    София най-голямото село в БГ
    adski mnogo se kefim nie momi4etata po dokosvaniq po gardite s ry4i4ki i ezi4e.. mm a po zarnata e napravooo raztopqvasho!!!!!
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

+1 :P
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    +2
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Най-добрият вариант е да я попиташ как и харесва и дали изобщо и харесва...
    I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    +2
    +3

Мега фен Аватара на amatorium
    +1
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Оооо не знам брато и аз ебах една кифла която не даваше да и се пипат гърдите и зърната били е безчувствени и нямало смисал и на нея не и било гот ... ... ама тя си беше заблудена кифла на тавана ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

секи си е иднивидуален... на нея може да и харесва да я пипаш другаде... а може и да и бъркаш?

еми по принцип се водим че обичаме обаче трябва да сте супер внимателни мочета щото се получава ситуация все едно ви захапваме пениса ако ни натиснете малко повечко хихихи
    Да мина да та взема или да взема да та мина?!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    Само ми обясни как можеш да правиш френска на МОМИЧЕ
    Малии ти ме разби честно! Как може някои момчета да си мислят,че само на вас може да се прави френска........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си