- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Хайде да видим има ли нещо вярно в традиционното описание на различните зодии, и изобщо дали повечето хора от една зодия притежават определени чертиПланът е всеки да каже каква зодия е и да се опише с няколко думи. Аз примерно съм Лъв, обаче по характер съм си абсолютен рак
![]()
И още ако знаете сайт за правене на хороскопи, казвайте![]()
Kozirog sym az,haraktera mi e tipi4en za tozi znak,s malki razminavki
![]()
deva s1m ina4e s1m 6matka po dy6a
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Козирог съм. Но съм била чакана за водолей, което според мен е оставило своите отпечатъци в/у същността ми. Асцендентът ми е близнаци.
Амбициозна. Кариеристка. Материалистка. Егоцентричка. Самовлюбена. Сериозна. Интелигентна. Умна. Разумна. Сдържана. Целеустремена. Склонна към депресии.
от друга страна:
Романтична. (силно)Емоционална. Ранима. Интересуваща се от изкуства. Артистична. Забавна. Истерична. Мечтателка. Наивна. Добра.
Рак съм,но не в пълната му форма![]()
Обичам семейството,прекалеееееее еееено съм чувствителна,много смисъл давам в нещата,влюбчива...
но идва момента на Нарцисизма(самовлюбена),на менноста(понякога),или пък се правя на такава каквато не съм за да постигна нещо.
Има и друго странно явление преди бях много свита,срамежлива неможех да пророня думичка пред някой с който туко що съм се запознала и т.н.
а сега съм много свободна,не ми пука особено от това какво говоря и на кой.
Телец-дай ми ядене и не ме занимавайНе обичам много много да бързам и все в последната секунда върша нещата
И съм си мързеливичък...малко
![]()
Рак попринцип. Асцендента ми е Дева и доста ми влияе и понякога се чувствам като раздвоена между чувствата и разума си. Много гадна комбинация са тези двете неща![]()
Memento moriendum esse!
Риби: всичко, което описва зодията ми напълно отговаря за мен. Характеристиките от датата на раждане - отново вярни.
Аналитичен и често затворен човек с лидерски заложби, неспокойна душевност, независим и интуитивен характер. Личност с налагащо се присъствие и оригинални идеи, свободна в мисленето и действията. Отличава се с критичен усет, взискателност и селективност по отношение на средата и обкръжението, но с всеотдайност към семейството и любимите хора. Индивидът се отличава с неочаквани реакции в поведението и необходимост от повече самодисциплина. Присъщи са му дадености като наблюдателност, добра памет и умения за планиране, интуиция, мисловна активност и стремеж към промени. В определени случаи – способност за изучаване на чужди езици.
Негативни аспекти: Повърхностност и параноични тенденции. Податливост на съблазни и изкушения. Душевни кризи и противоречия.
Същото важи за името ми, деня на раждане, въобще всичко.
Описание на Рибите - http://www.astrohoroscope.info/personal%2012.htm
Един много хубав сайт със всякакви хороскопи http://www.astrohoroscope.info/personal%2012.htm
Асцедентът ми е Рак /попринцип водна зодия.../ и пак описанието отговаря на личността ми - пффффффф странно...
За асцеденти - http://www.astrogalaxy.info/asc.htm
Водолей съм...Ами мисля,че при мен повечето неща са вярни.
Винаги се отличавам от останалите,забавна,чувстви телна,умее да импровизира,човек на изкуството...ох абе много е ама кво са...голяма работа![]()
везна съм .. деа знам кво тряя да знача![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
mi kozirog sum ii sum si az. ddz kuv trqq da e haraktera na koziroga
Неподходящ размер на снимка в подпис!
скорпион
изключително буйна
доста груба и директна
с огромно сачувствие
умна
материалистка
егоистка
леко чувствиетелна когато съм сама
отмъстителна
ренива но без да го показвам
доста разхайтена
не ми пука от нищо
леко шантава
ииииииии купона ми е в кръвта
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Олеее ... милото ... кой знае колко си чувствителна ... два водни знака. С теб бихме могли много да се разбираме, бтвПървоначално написано от gorska
![]()
Memento moriendum esse!
некъде има ли дет пише кви са наркотиците за зодийте
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Е голямо описание му тури. Лъв с характер на Рак.
Идеята не беше ли да опишем чертите си от характера.
РИБИ:
Така.. Аз да кажа за себе си, че съм бомба със закъснител. Раздразнителен човек залагащ на чувствата. Много чувствителна съм колкото и да се старая да не го показвам. Човек който е с мен би разбрал до колко съм чувствителна, защото там свалям всички маски, а по-принцип се правя на костелив орех до като съм доста добра душа.
Един човек направи ли ми лошо впечатление още от първите пъти трудно бих си променила мнението за него. Може и да е лесно, но за дълъг период от време. Държа на истинските, откровенни хора с мен.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Лъв съм и имам всички белези на зодията:
Положителни: независимост, смелост, оптимизъм, великодушие, авторитетност, увереност, щедрост, жизненост.
Отрицателни: самовлюбеност, горделивост, суетеност, прахосник, арогантност, безразличие, тщеславие.
Да, доста съм чувствителна...Първоначално написано от ThunderGoddess
Нищо не пречи да видим.
![]()
^ааа, и аз съм си харесала горска за приятелче![]()
не разбирам защо слагате самовлюбеността и горделивостта в графа отрицателни![]()
Супер! Нека да си станем приятелчета![]()
Защото дразни околоните. И в повечето случаи създава самочувствие без покритие. Но дори да е покрито, пак става сакатлък - хората си мислят - еди кой си наистина може еди какво си, но това не го прави повече човек от мен. Трябва да има баланс - всеки човек си има достойнство, хубаво, но гордостта всъщност е достойнство на н-та степен, което не е хубаво. Самовлюбеността ... всеки човек трябва да обича себе си, но когато мисли само себе си за достоен за любов и не обича никой друг, също не е хубаво. А точно това са самовлюбените хора.Първоначално написано от be_true
Memento moriendum esse!
Ехе близнаци![]()
Та..много приказлива,мнооого директна/което често дразни /,обащо взето дразнител съм.Друго изключително завеяна и разсеяна.
В списъка ми с лоши черти е лъженето,не аз съм си добро дете,но просто понякога казвам неща които не са верни и си ги втълпявам ,като започвам да вярвам ,че това което съм излъгала е истина![]()
Мания: гонене на вятъра
Ахаха все едно го каза за мен :Д само дето аз понякога съм много злобен и съм готов да пребия някой без да ми е направил нещо изобщо :/ Поне успявам да се владея, защото после може да съжалявам. Асцендент ми е дева, като съм взел най-лошото от там - втълпя ли си, че нещо е невъзможно, зарязвам го и почвам нещо друго :ДПървоначално написано от chaos_
Ami az sum bliznaci , mnogo sum prikazliva leko otveqna ,no sum dobrodu6na.Leko sum dvuli4na i da umeq da luja ,zablujdavam i manipoliram ,otdava mi se po4ti vsi4ko i moga da vur6a mnogo ne6ta na vednuj.Xaoti4na,nepodredena v ni6to ot staqta do sopstveniq mi jivot,leko sum vqturni4ava,neseriozna i nepostoqnna.Nakratko 100% bliznak . I az kato chaos_ gonq vqtura ,nali sme bliznaci normalno![]()
![]()
![]()