.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Hybrid View

Чакайте бе сега и кифла ме изкарахте

Много ми е интересно защо трябва да ми пука за човек,на когото не държа ? Какво ме вълнува дали Драганка или Петкана умира или живее щом не ми е близка следователно не ме вълнува нито тя нито животът й .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Чакайте бе сега и кифла ме изкарахте

Много ми е интересно защо трябва да ми пука за човек,на когото не държа ? Какво ме вълнува дали Драганка или Петкана умира или живее щом не ми е близка следователно не ме вълнува нито тя нито животът й .
    някой ден всеки от нас одушевените същества ще се окаже на мястото не само на драганка и петканка, но и (на мястото) на всеки друг, понеже всичко се повтаря 1:1 като само ролите се сменят, така че най-малкото от тази гледна точка си е за притеснение

"Каквото е станало(сиреч, в настоящата вечност), това е, което ще стане(сиреч, това е което ще се случи в всяка следваща вечност); И каквото е било извършено(сиреч, в настоящата вечност), това е, което ще се извърши(сиреч, това е което ще бъде извършено в всяка следваща вечност); И няма нищо ново под слънцето. Има ли нещо, за което може да се каже: Виж! това е ново(т.е. това никога не се е случвало)? То е вече станало във вековете, които са били преди нас(т.е. в повторенията на вечността, които са били преди настоящата вечност). Не се помнят предишните поколения(т.е. не се помнят (кои са били) предишните роли на душите, нито дори има спомен за което и да е от онова, което се е случило в предишните повторения на вечността); Нито ще се помнят послешните, грядущите, поколения, Между ония, които ще идат подир(т.е. нито е известно кои ще бъдат следващите роли на душите, нито послешните ще се помнят подир, и отново никой от одушевените няма да може да си спомни какво се е случило в предишните повторения на вечността)." Еклесиаст 1: 9-11,

"Не съдете, за да не бъдете съдени. Защото с каквато съдба съдите(сиреч, в настоящата вечност), с такава ще ви съдят(сиреч, в следващите повторения на вечността), и с каквато мярка мерите(сиреч, в настоящата вечност), с такава ще ви се мери(сиреч, в следващите повторения на вечността)..... И тъй, всяко нещо, което желаете да правят човеците на вас(сиреч, в следващите повторения на вечността), така и вие правете на тях(сиреч, в настоящата вечност); защото това е същината на закона и пророците." Матей 7: 1-12
    Последно редактирано от npp : 02-04-2013 на 12:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си