.
Отговор в тема
Страница 16 от 26 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 642
    Цитирай Първоначално написано от gtfoAUdiggers Виж мнението
    ще я сравня с най-хубавата сръбска балада
    goddamnit! А ми изглеждаше интелигентно момче...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Зодия лъв и асцидент лъв.... нещо страшно ...

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    goddamnit! А ми изглеждаше интелигентно момче...
    Аз съм. Опитвах се само да бъда забавен, и така се печелят момичета, фенки, както искаш ги наречи

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    зодия риби с асцедент лъв
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на Illusion772
    <Стрелец - Променлив , избухлив , инатлив . Мога си променям настроенията както си искам, много често избухвам за малки неща , но се успокоявам лесно , трудно се контролирам и говоря каквото мисля, играя го соло и подобно на всички стрелци които познавам - изключително интелигентен.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аре бе, ти няма ли и ти да се опишеш?
    Жабке, който трябва, ме знае какъв съм, в това число и ти.
    Освен това, знаеш колко вярвам в звезди, богове, шамани и други подобни...
    На климатика му говорят звездите от известно време, та той може да ни състави хороскопите на всички.

Цитирай Първоначално написано от gtfoAUdiggers Виж мнението
    Аз съм. Опитвах се само да бъда забавен, и така се печелят момичета, фенки, както искаш ги наречи
    Значи залагаш на количеството пред качеството и после се чудиш защо няма свястно момиче до теб? Въпросните дори няма да разберат ника ти.. хем разкарайте се голддигаз, хем сръбска балада. Те кацат точно на това.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Жабке, който трябва, ме знае какъв съм, в това число и ти.
    Освен това, знаеш колко вярвам в звезди, богове, шамани и други подобни...
    На климатика му говорят звездите от известно време, та той може да ни състави хороскопите на всички.
    Знам, жабо, но би ми било интересно да те видя през твоите очи.

Голям фен Аватара на Котка.
    Зодия рак с асцендент лъв.
    Последно редактирано от Котка. : 11-16-2013 на 17:54

Зодия Близнаци с асцендент Стрелец и луна в Риби .... Три променливи знака ...... Като цяло съм супер отвеян , сменям си възгледите супер често , непостоянен съм , паля се супер бързо и също толкова бързо угасвам , позитивен и горделив . Мога да дърдоря супер много , но като цяло не за себе си , защото съм затворен човек

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Знам, жабо, но би ми било интересно да те видя през твоите очи.
    Умен, темерут, нетърпелив, понякога избухлив, ненавиждам показността и модата...
    Те такива работи... стрелец май се водя...

Мега фен Аватара на tori
    Мхм. Ясно.

Лъв до мозъка на костите! Горда, директна, лесно избухлива(чак истерична), саркастична. Кариеристка. Материалистка. Умна. Мислеща дългосрочно. Амбициозна .Сериозна (в доста отношения). Споменах ли горда? :Д
    От друга страна съм крехка, лесно ранима, забавна, не съм свидла.
    Но има неща, които ме различават от "типичния лъв" – не съм егоист, нито прекалено самовлюбена, не харча... Това е.

^

Моето обяснение за гордостта, директността и високото самочувствие изобщо в обществените взаимоотношения е че, този тип поведение цели да компенсира скрито, вътрешно, подсъзнателно неудовлетворение от самия себе си. Точно затова и хората с високо самомнение винаги се оказват всъщност лесно раними и доста първосигнални, ако някой си направи труда систематично да разруши идеализираната представа, с която се идентифицират. Отрицателната идентификация т.е. с "отрицателни" качества, често е предпоставка за развитието на положителна идентификация, която да компенсира отрицателната. Това е съвсем резонно, предвид че никой не иска да се идентифицира с отрицателни качества, и поради това, те се изтласкват вън от колективното, а в последствие и от индивидуалното, съзнание. Именно това способства съзнанието да се "насища" с положителни представи - избирателното "насищане" е предопределено от необходимост. Предпоставка за образуването на този компенсаторен механизъм е условното поведение, прието във дадена социална среда. Но това е друга тема.....

На базата на горенаписаното, твърдя, че някои от качествата приписвани на зодиите, не са вродени, а всъщност са придобити , най-вече в ранното психо-социално развитие на човека. Нещо повече, те далеч не са случайни, а проявлението им е обусловено от конкретни причини и затова следва приемането им като качества да е само условно. Разглеждането им като проявление на психичен процес, разкрива много други определящи, външни фактори, а така и едно съвсем друго измерение на явлението.
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-10-2013 на 13:15

^
    Никаква представа от психология, колкото и да ти се иска.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^
    Чудесно, сега ако може и да обясниш защо, та да не изглеждаш като безмозъчното, голословно, форумно курве, което всъщност си?
    Още повече, не съм претендирал за знания по психология, изказаното от мен е любителска хипотеза, мое виждане, което съм формирал чрез наблюдения. Нищо повече. Който има контра-аргументи ще се радвам да ги чуя.

Гордостта и високото самочувствие са свързани с избиване на комплекси само когато са симулирани.
    Обиждаш ме без да ме познаваш? Много зряло.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Гордостта и високото самочувствие са свързани с избиване на комплекси само когато са симулирани.
    Какво ще рече симулирани, понеже аз под симулация разбирам, съзнателно фалшифициране на една или друга дейност с цел заблуждение. Не разбирам как това се вмества в темата? Та как гордостта може да бъде симулирана, кому е потребно това? Как може вътрешно чувство да се симулира, за пред кой трябва да послужи тази симулация. Още повече, аз не познавам горд човек, който да симулира гордостта си - всеки е твърдо убеден, че гордостта му стои на фундамента на някакви качества, с които той, макар и косвено, се идентифицира.

В крайна сметка изсра едно голямо лайно, от толкова напъване.

Изобщо, в качеството си на каква, реши че можеш да оспорваш написаното от мен. Имаш ли необходимата предварителна подготовка за такъв спор или знанията ти по психология се изчерпват с обичайните форум-изми, като любимия ми такъв е "избиване на комплекси" - тоя "лаф" е обичайния аргумент за всичко на всяка псевдо-интелектуална лигла вилнееща в интернет пространството. Предвид това че съм комуникирал с теб и преди, спокойно мога да предположа, че си една от въпросните лигли. Вечно да се преструвате на всезнаещи, само за едното преструване, а не и за самото знание.....
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-10-2013 на 18:54

Значи според теб всички горди и със самочувствие хора са такива, защото са недостойни и некадърни? Логика.
    Симулирано самочувствие - да се правиш на повече, отколкото си с цел заблуда на околните в същото. С тази цел жените се изрусяват - защото не са се чувствали достатъчно женствени на даден етап и търсят внимание. Такива са и хората, които си налагат да бъдат горди и със самочувствие - за тях важи твоето съждение, че така компенсират собствената си неудовлетвореност и комплекси, но определено не е общовалидно за всички. Хората, които са си горди и със самочувствие по природа, не избиват съзнателно комплекси по тоя начин.
    Сега разбра ли ме, или да го обясня по-бавно и подробно и с по-прости думички?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Хората, които са си горди и със самочувствие по природа, не избиват съзнателно комплекси по тоя начин.
    "са си горди по природа"

мухахаха

щом казваш, психолШке моя................ това в кой учебник по психология е.
    Последно редактирано от defender : 12-10-2013 на 19:24

Хората, които са си горди и със самочувствие по природа, не избиват съзнателно комплекси по тоя начин.

Няма смисъл да говоря повече.....

Бях убедена, че няма да разберете.
    Психологията не е нещо, което се учи от учебник. Точно заради това такива като Вас си мислят, че я разбират.
    Вие дори не сте осъзнали, че самочувствието на 80% от хората е чиста поза.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    много сте прости, що не се 3бете . ама действително.
    няма ми се противопоставяте.

Мега фен
    Вие дори не сте осъзнали, че самочувствието на 80% от хората е чиста поза.
    да знаем, че самочувствието ти е чиста поза, на някой зодиак.

а ти иначе коя поза обичаш, когато набираш самочувствие.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    да знаем, че самочувствието ти е чиста поза, на някой зодиак.

а ти иначе коя поза обичаш, когато набираш самочувствие.
    не са прави на гей, хващай я за дупарата ве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си