- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Заратустра е както е преценил да напише твоят нихилистичен немски приятел името на Зороастър - древноперсийски пророк. Образовай се малко поне.В смисъл, тъпо е човек, който нито ти е на годините, нито на образованието да знае повече от теб. Все едно ти в тоя момент да ми обясняваш нещо за подаване на митническа декларация.
defender разкарай Скалата, че във фантазията ми се образуват едни неща.....![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ква скала, той е просто фон на кръста на врата му.
дефендер е неук![]()
Не ми е потребно да се доказвам като знаещ, още по-малко пред теб. За Зороастър изобщо не споменах, понеже всеки с добра обща култура е чувал за него. А и ницшевият Зороастър е повече израз на идеите на Ницше, отколкото портрет на историческата личност, даже и в последствие Зороастър се превръща в алтер-его на самия Ницше. Но същината на двата образа е съвсем различна.
Международни икономически отношения - казала тя в темата Философия и религия.
^Тъп ли си или на тъп се правиш? Двамата нямат нищо допирно във философията си - единият отрича всяка религия и е недоебано копче, на което светът му е крив (вероятно е имал запек); другият е пророк на дуалистична религия, която отрича псевдоморала - основна ценност на твоя лишен от логика индивид, на когото просто му е било скучно и си е създал философско течение и накрая умира от сифилис.
Не се и съмнявах, че ще кажеш Ницше де, той е Паоло Коельо на философията.А ти си типичната безмозъчна блондинка.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-12-2013 на 21:38
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ОтисчУ, не ти прави чест да се държиш така не само с една дама, говоря по принцип
заклейми я веднага на тъпа, малоумна и нз си ква...
да, ти разбираш от философия и психология така както виждам, но тя пък знае повече от теб по финанси примерно
а пък аз за зимните спортове
идИаааални.
Ivaaaa точно тази дама не си оставя магарето в калта и смее да твърди, че разбира повече от него, въпреки че не учи това и не си е поставяла за цел да разбира. След малко ще ми напише, че любимият му автор е Дан Браун и ще си прережа вените вече.
И аз харесвам зимни спортове![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
оооо, легков форевър ин май харт <3
какви спортове гледаш, кои са любимите ти спортисти? (като мания е, не се стряскай..много)
ай лека ви нощ \m/
Лъв съм. Не обичам да ме командват, обичам да командвам, самовлюбен, егоист, мързелив, отмъстителен. Обичам да правя нещата по мой си начин и никой на света не може да ме накара да ги направя другояче.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
> баннат заради гифче с насилие
> гифчето дори не беше истинско
> joke's on them
![]()
Пребиване на някаква жена.... Доколкото знам е сцена от някакъв филм, но всички се вързаха че е истинско.![]()
Не всяко момиче е дама... А и дори да е, това не я прави по-малко малоумна. Не смятам да си затварям очите за очевидното, нито пък да си затварям устата за истината. И стига с тези двойни стандарти и внушения за срам.... ама тя била дама, пък не ми правило чест ..... бла бла бла. ФАКТИ, ДОКАЗАТЕЛСТВА и ИЗВОДИ ме интересуват, не лицемерие и престорена учтивост. Каква потребност имам да се държа учтиво с някой, който очевидно не само е тъп, но и с високо самочувствие?(предполагам че не е компенсира, просто така се е родила XAXAAXAX).
А един кравар знае повече за кравите от мен..... Is there a point to this?
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 12-13-2013 на 07:17
нима е възможно да сравняваш краварството и финансите?
лол
Никой не ти вярва, че е истинско, просто беше отвратително. Може ли да ти баннат правото на живот?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more