- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
^ Тодор Живков що е нямал астролог?
Путин и Обама и те нямат.
ПП: ама сега се сетих, че Плевналиев едно време е бил астролог.
Това ме разколебава за астрологията..
Последно редактирано от defender : 02-18-2016 на 19:23
И аз вярвам, че звездите оказват влияние. Както магнитото поле на земята е толкова силно, притегля всички предмети, предпазва ни от радиация, причина е за северното сияние. Луната е причина за приливите и отливите, въртенето около оста ни. Слънчевата радиация участва в поддържането на живота от самото му начало. Чисто философски, логично би следвало и другите планети да оказват влияние, под формата на енергия върху нас. И понеже всички са причина за съществуването ни днес, такива каквито сме, то най-вероятно оказват влияние и на съзнанието ни.
Там е работата,че и най-големите мозъци знаят една малка част от всичко. От тази гледна точка, астрологията е част от надграждането ни.
Според мен, престъпниците не трябва да ги вкарват в затвора, защото просто точно в момента на престъплението може би им е повлияла планета Марс и на тях им е прелял отлива и са го извършили.
Според мен дори трябва да им съчувстваме в този момент.
Политиците също са жертва на планетите, бедните.
САЩ и Русия също. Според мен в Сирия се бият влиянията на планетите.
И според твоята вяра трябвало да се прощава, да не отмъщава, да не убиваш, всичко се връщало след смъртта. Според кармата също се връща. И тнт, и тнт.
От горе било, налИ?
Какво е казал Исус?
Аз не правя, аз предаваМ?
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-18-2016 на 19:41
Корабе, не знаех, че си толкова запален по астрологията?
не, не съм запале. дразня се, че не уважаваш чуждата вяра (познание), а искаш хората да не спамят в твоето?
Нали се сещаш за какво говоря?
Може по много неща да се различават различните науки, различните религии, но всички те имат общи белези.
Не говорим за радикалните елементи.
В някои сфери поне хората имат точни аргументи. Но не винаги. Много непризнати учени, които биват изхвърляни и подигравани, в последствие стават велики откриватели.
Ако смяташ да се избиваш с всички, неиграещи по твоите правила, то до никъде няма да стигнеш...... Още повече когато дори нямаш гръб.. Под гръб имам предвид, не само ти, ами и твоята среда. В Европа православието днес няма статистически данни да се възвърне, или по някакъв начин да обедини милиони вярващи. Защото просто вече вярващите религиозно християни са единици.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-18-2016 на 19:53
Ми аз досега не съм казал нищо обидно, просто съм задал няколко въпроса от ежедневието?
Последно редактирано от defender : 02-18-2016 на 20:08
аз не се обиждам, само констатирам, както ти правиш. последното не бяха въпроси, а мнение, нали?
Не се засягам, защото не е по моята компетентност, но ловинфекта със сигурност не й е приятно. Всеки се бори и когато умаловажиш труда му, работата му, вярата му - бива засегнат.
Дори ти до известна степен се засягаш, хайде сега.
^ омаловажаваш труда на ловинфекта. Всеки се бори.
опитах се да проследя смисъла на мнението на кораба за омаловажаването на труда, но то ме вкара в някакъв лабиринт от омаловажаване на всичко и всеки и зациклих.
Според мен това е някаква ментална техника, която кораба я е научил при престоя си в базата на руснаците в латакия.
Станал е машина за убиване.
Мисълта ми беше, че астрологията не е заплаха за сигурността и няма нищо нередно да се развива, както други науки. Всичко може и се използва за оръжие, това е друг въпрос. Ако едно дете се метне през покрива, покрива ли ще е виновен? Този дето е построил къщата? Или този, който е провокирал детето да се метне? Или хората, отговорни за безхаберието му.