.
Отговор в тема
Страница 3 от 26 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 642
    Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Скорпион съм, асцедента ми е рак. Типичен , абсолютно типичен представител съм. Силно изразен нарцисизъм присъства при мен,което е по-скоро черта на лъвчетата.
    Гледам, че сте описвали характерите си , хайде и аз.Не обичам много така да пиша за себе си, ще гледам да се опра на думите на околните.
    1.Пред непознати съм сдържана. Повечето даже ме описват като страшно високомерна. Първо опипвам почвата, ако е добра, тогава говоря.
    2. Гледам да съм по-сдържана в отношенията си с другите, защото лицемерието ме убива. Пряма съм до болко понякога.
    За мен уважението се изразява не в това да лепнеш лицемерната усмивка и да поздравиш съседката , която всъщност само ти лази по нервите и едвам се сдържаш да не й скроиш някакъв номер. Уважението за е това да кажеш на някого истината, да се държиш с него както ти идва от вътре. Е, все пак не съм привърженик на насилието, в такива моменти трябва да има някаква граница.
    3.Не обичам да ме лъжат, да ми хитруват на дребно. В повечето случаи си затварям очите, но ако прелее чашата - става лошо.
    4. Понякога съм много нервна, неуравновесена, настроенията и чувствата изглеждат уж се сменят рязко, а всъщност търпя до последно, и просто последната капка обръща нещата на 180 градуса.
    5. За съжаление нещо, което трудно притъпявам в мен- отмъстителна съм. Колкото и да не го искам в момент на гняв съм способна да нанеса не много приятни удари 'под кръста' , свързани по-скоро с хапливият ми език.Лошото е, че след 5 минути ми минава, вече всичко е окей, ама другите са недоволни.
    6. Сарказъм - основното ми средство за общуване. Придружено с черен хумор.
    7.Ядосва ме простотията , ядосват ме ограничените хора , неможещи да разберат чуждият светоглед. Така де, и инатите ме ядосват . (в случаите на безсмисленото упорство).
    8.Общо взето се ядосвам на всичко.Непрекъснато съм нервирана. В някои периоди взимам успокоителни.Много ме ядосват хората, които не разбират от дума. Старая се да разбирам всички, да приемам всичко. Ама от другата страна вечно е трагично положението.
    9.Знам си слабите страни, знам си лошите качества, не ги отричам, приемам ги и ги иронизирам. Заради това трудно се засягам. Така де, ако някой смее да ме закача де.
    10.В споровете гледам да съм везна. Но при мен те са на високи децибели, пък и скоро не ми се е случвало някой да ме слага на място. Заради това имаме и много скандали в семейството ми.Никой от трима ни не приема критика или някой нещо да му налага. Равноправна съм с родителите ми.
    11.Така де, не седя и не гледам безучастно в споровете, взимам страна, и то гласно, и в крайна сметка при проблем все аз съм виновна.
    Общо каквото и да стане- в мен е вината. Защото не мълча.И аз все го повтарям, забавлявам се с това. Защото хич не се усещат. Хубаво е аз да съм лошата,така де, не се засягам. Знам, че не съм.
    12. Ревнива съм. Моята територия си е ... моя. Ревнувам родителите ми, всичко около мен.
    13.И все пак, остана ли сама ме хващат лудости. Откачам. Почвам да си въобразявам разни неща. Когато се консултирах с психолог ми излязоха около 10 фобии.Доста разнообразни.
    14.Не издържам слабохарактерните хора, които само се оплаквтм. За мен е унизително да се оплаквам.
    15. Никога не съм тъжна. Принципно съм или весела, или нервирана. Тъжните и депресивни състояния за мен са порок.Проява на слабост.

Цялата тази работа е всъщност , защото съм все още много наивна. Често ме използват (за компания, за слушател, за уроци, домашни, защита). Нямам добри приятели. Така де, нямам приятели. Живея в общежитие, но се заобикалям само с уж близки хора. На които съм им свикнала на глупостите и не ме дразнят много.
    Единственият ми близък човек беше майка ми. Но тя вече ме загуби. Колкото и да ме обича тя вече извърши десетки пъти предателство над мен и вече отношенията ни няма да са същите. Обичам я страшно много, държах на нея много . Всичко зависеше от нея- настроението ми , бях щастлива, когато тя беше спокойна, радостна. От нея зависех, от нея се хранех някак с положителна енергия, когато тя я излъчваше. Само , че тя се изгаври със психиката ми . Побъркана съм именно заради нея и тате. Колкото и да се обичаме взаимно.
    Така де, от там вече закоравя и повече характера ми. Предаде ме най-скъпият ми човек. Сякаш света се срина.

Е, много се увлякох в писане. Но така просто ми дойде.
    Иначе, чат -пат имам и добри качества. Не се радвам на човешките бебета, но не мога да убия и хлебарка. Обичам всички живи същества , някак всички са близки , даже и хората, докато не се запознаемм по-добре.
    Смятам, че съм справедлива. Държа се честно с другите.
    Обичам да взимам разни хора под крилото си . Единият беше даже 7 години по-голям от мен. Не мога да понеса помощ, съвети някоой да ми дава, но обичам аз да давам и да помагам.
    Нарцис съм - и си го признавам. То няма човек, който да не се обича. Харесвам се такава. Никога не бих си направила пластична операция или друга модификация - аз съм си аз и се харесвам такава, каквато съм.Не съм завистлива, не харесвам нищо чуждо.
    Нямам любовни проблеми, не давам на никого да ми каже гък. Никой не може да ме подчини, отстоявам си правото до край.
    Имам амбиции, планове за бъдещето. Не живея за момента, макар, че понякога имам постъпки и от този вид.
    Целта я преследвам до край. Колкото по-трудна, толкова по-сладък е пътя. Когато я постигна, или ако е прекалено лесна, просто ми се губи ентусиазма.
    Имам хаплив език. Според мен е хубаво. Трудно ми се удря контра. Трудно ми се разбира и като говоря. Всъщност , говоря наистина много бързо и много често натоварвам околните.
    А, не понасям бавните хора
    Имам силно развито състрадание. Обще взето съжалявам всичко, всички. Трогвам се от малко.И съм много емоционална.
    Общо взето на пръв поглед в мен е хаос, но всъщност всичко е подредено.
    Така де, в различни моменти проявявам различни качества. Общо взето майка ми ми е казвала, че съм й дете, че може да и споделям всичко, но във всеки момент мога да й направя 'изненада'.

Та, мисля, че за скорпион уж съм добре. Някакво съвпадение просто ..
    Сетих се една черта , която ми е от асцедента- любовта ми към семейството ми. Най-много държа на тях. Те са ми всичко. Мога да причисля и приятелят ми към това число сега, нали е скорпионче и той.

Мнението ми може да звучи надменно, високомерно, но се базирам на чуждите коментари за мен. Глупаво е човек да говори на посоки за себе си, да се идеализира. Във форумите това е възможно. Но смятам, че преценката ми за себе си е точна.Не съм скромна, знам си силните и слабите места. Признавам ги.

Мега фен
    Град
    <3
    Човече ти си ебати пича. ^^ Виждам и че много работи,които описа важат за мен (пък аз съм риби)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Човече ти си ебати пича. ^^ Виждам и че много работи,които описа важат за мен (пък аз съм риби)
    Е, уж водните зодии си приличаме.

Супер фен Аватара на radeberger
    Скорпион :

*Сдържан пред непознати .
    *Рядко разкривам чувствата си .
    *Рядко казвам това което си мисля , но когато го правя съм директен .
    *Не обичам да овъртат ако се опитват да ми кажат нещо.
    *Рядко съм усмихнат (само ако има причина ) .
    *Мразя да ме лъжат (направо полудявам).
    *Горе - долу съм спокоен - мога да търпя доста време (разбира се в определни граници . Ако се преминат става лошо )
    *Целеустремен .

пп Има и още , но не ми се пише .

Мега фен
    Град
    <3
    Nice nice ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

И аз се присъединявам към Скорпионите, асцендентът ми е Водолей.

- чувствителна съм до безумие;
    - често сменям настроенията си;
    - номерът с броенето до 10 преди да изтърся нещо рядко минава;
    - ревнива съм, рядко го показвам...по - скоро се самоизяждам;
    - искам всичко да става така, както съм го замислила;
    - ироничното ми чувство за хумор е странно за много хора;
    - предпочитам да мълча и да наблюдавам хората отстрани;
    - когато ме лъжат почти никога не се издавам, че съм схванала, обичам да си правя експерименти докъде би могла да стигне човешката наглост, а и е забавно да гледаш как някой сам се оплита в лъжите си, отговаряйки на елементарни добре подредени въпросчета;
    - когато обичам някого и една лека забележка от този човек е способна да ме нарани;
    - помня всичко, но не отмъщавам;

Клуб Скорпиони (и водни зодии) се събрахме.

Град
    В.Търново
    http://clubastrology.net/horoscop.html мн добър сайт за информация за датата

http://horoskopi.hit.bg/sagittarius.html
    Стрелец съм! От А до Я всичкото е вярно!
    Фен на естественото,мразя преструвките,доста хапя,а като съм ядосана знам къде да удрям,отмъщавам крайно нетактично
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Овен съм и характера ми е като на типичен овен.Хахах. Избухлива съм, неспокойна, искам да комадвам всички и всичко и съм супер голям инат. Амбициозна съм колкото никой не може да си представи. Приятно ми е, хаха

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    И аз съм стрелец ^^ винаги ми е било интересно да чета неща за зодията си, още повече, че повечето са много правилни д; ето нещо, което намерих скоро и много ми хареса :

Стрелецът не е човек, който постоянно недоволства и се оплаква. Храни положително отношение към живота и притежава същия оптимизъм и ентусиазъм като вашия в началото, когато постъпихте на работа, ако си спомняте. Разликата е, че той ще си остане същия и след като се пенсионира. Това е част от характера му. Не е изключено покрай него и вие да придобиете подобни качества, а може и да пръсне светлина към онзи тъмен ъгъл, където загубихте илюзиите си, за да можете да ги избършете от праха и отново да ги почувствате.
    Понякога Стрелците са безгрижни и небрежни, но не бива да се подценява живата им интуиция и блестящия им ум. На моменти ще си задавате въпроса какво минало е имал този човек или какво бъдеще предстои пред него. Или пък ще недоумявате дали наистина се стеснява или просто замисля поредния си грандиозен план. В друг случай изобщо няма да се чудите. Ще ви стъписа със своята дързост и директност. Неговите идеи, действия и дори жестове почти винаги носят нещо значимо. Той прави сериозни грешки, но и печели големи победи при минимални шансове за успех.
    Понякога проявява такова любопитство, че може да ви изнерви. Като служител никога няма да се примири да получава само нареждания. Ще иска да е наясно с причините и мотивите на инструкциите и методите. Ако одобрява логиката ви, ще сипе искрени похвали към вас. В противен случай ще се наложи да изтърпите откровената му критика на пропуските и недостатъците в действията ви. Отначало доста ще се притесните преди да се опомните и да се ядосате. Да се опомните ще бъде добре за вас, но да се ядосате е направо загуба на адреналин, защото малко хора могат да се ядосват на Стрелци. Те са от онези, които ти се иска едновременно да биеш с шамари и да ги целуваш. При положение, че това е невъзможно – при първия случай може да е секретарката ви, а при втория -началникът по пласмента – най-добре е да се примирите.
    Повечето представители от тази зодия не се изчервяват ако ги похвалите. Те обожават ласкателствата. Вие обаче може да го направите вместо тях, когато те самите започнат да превъзнасят способностите и дарбите си. Един от незначителните им недостатъци е тяхната готовност да дават обещания и да не ги спазват, тъй като целта се е оказала по-високо от очакванията. Другия път ще се прицелят по-точно и ще успеят.
    Юпитеровият късмет преследва тези хора навсякъде. Още от малки са закърмени с интуиция и развиват непоклатима логика, която рядко ги подвежда. Те са родени под щастлива звезда и често се оказват начело на парада. Винаги преди да се стъмни неочаквано се показва слънцето, сякаш да ги огрее като награда за неподправения им оптимизъм.Непочтеността не фигурира сред неговите недостатьци. Нито пък прекалената тактичност. Може да се наложи да влезете в ролята на помирител, след като откровеният до безкрайност.
    Способен е да се хвърли в някакво предизвикателство и да забрави да си вземе предпазния щит. Независимо от неговата импулсивност обаче, след като си сложи шапката за мислене, може да надхитри и най-големите играчи със своите разумни, логични и донякъде стьписващи идеи. Той оценява значението на парите, тъй като те му позволяват да води своя начин на живот. Рядко проявява скъперничество и ако вие сте прекалено стиснати – ще ви напусне, за да потърси по-благоприятно обкръжение.
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Град
    around the world !
    Близнак, брутален близнак

- егоист до мозъка на костите
    - моето мнение си е мое, дори да ми докажеш 19581851 неща, които са против него, няма да успееш да го промениш
    - безобразна и гадна интелигентност
    - мисля и гледам от доста страни на дадена ситуация
    - мога да убедя някой в собственото си мнение (кога честно, кога малко преучеличение)
    - послъгването си ни е в кръвта, но все пак не постоянно
    - понякога раздвоение, но често успявам да го контролирам, все надделява някой близнак - ту добрия, ту лошия

Не вярвам в зодиите...
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз съм Овен и мога да кажа,че съм точен представител

Труден характер.Силна.Амбициозна. ряма.Енергична.Инат.Импулс ивна.Спонтанна.Властна.Оби ам динамиката,промяната,преди звикателствата.Получавам каквото искам,актриса съм.

Иначе мога да съм нежна,мила,добра към този,който заслужава.Малко хора са ме виждали такава,затова е рядко срещано..

Общо взето овните сме си опасна зона
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Типичен скорпион с много малки разлики
    Сега само си търся женски телец
    Иначе в зодиите има МНОГО истина

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Housemusikk
    21ви век е бе хора .......... Какви магии ,какви простотии?
    21ви век сме бе, кви зодии, кви простотии ?

Това не е магия а цяла наука .
    ИСТОРИЯ НА АСТРОЛОГИЯТА
    протоастрология – XVI – III в. преди н. е. Това е всъщност т. н. предзнаменователна или вавилонска астрология и главното място, където тя се развива е Вавилон. Това е времето, когато се зараждат и създават астрологичната и астрономичната науки.
    хороскопна астрология – от II в. преди н. е. до VI след н. е. Това е времето, когато се създава астрологията във вида, в който днес я познаваме . Този период може да се нарече също елинистична астрология поради хегемонията през този период на гръцкия език и култура.
    класическа астрология – от VIII в. до XVII в. Това е периода, през който астрологията преживява своя най-бурен разцвет и това е времето, когато творят най-светлите и издигнати умове на епохата. Тогава се разработват, усвояват и прилагат набора от класически астрологични техники. Най-често използвания термин за астрологията през този период е юдициарна астрология, което може да се преведе като фаталистична астрология, в която звездите категорично и безапелационно диктуват съдбата на родения. Този период обаче може да бъде разделен на два етапа:
    арабска астрология – от VIII в. до XI в. -усвоява се наследството на елините и персите, пишат се много книги
    европейска астрология - от XI в. до XV в. е периода на средновековната астрология, когато се превеждат и издават многобройните арабски астрологични трактати и от XV в. до XVII в. е периода на ренесансовата астрология, когато астрологията е в разцвета си, но вече започват да се долавят първите признаци на нейния упадък.

Часта с Алена и това какви успехи ще имаш днес в работата я пропускаме , тя е ясна . Неможеш да отречеш , че поне 50% от характеристиките за зодията ти съвпадат с характера ти ........... убеден съм . Просто не съм срещал такъв човек .
    ПС: Забележи как започват 99% от менията - Аз съм типичен (едикакво си) или Аз невярвам , сиреч дори незнам за какво става въпрос , но ако се разровя (което е времеотнемащо , а трябва да се ходи на кафе ) ще видя ,че има мн истина . :P

Трябвало е да съм телец ,но съм се родила близнаци. За мен едно е сигурно - Казвам не ,а след 5 минути да ;Д и обратното винаги съм на не знам

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Изчисляване на Асцендентa за 9.03.1994 в 15:30:00, Благоевград

Вашият Асцендент е: Лъв
    Вашата Зодия е: Риби
    Луната ви се намира в: Водолей

Тълкуване на Асцендентa за 9.03.1994 в 15:30:00, Благоевград
    АСЦЕНДЕНТ В ЛЪВ

Вие сте силна и енергична личност, и лесно и по естествен начин добивате власт над другите. Често център на вниманието, романтичен и...

Ако искате да видите цялото тълкуване, изпратете SMS на номер 1093 със съдържание pay ascend (промоционална цена: 1.20лв с ДДС за всички оператори )

да бе ей сега ще дам лев и 20 за некви глупости
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен
    Лъв съм-определям се като добър,отговорен човек.Мързеливичко съм ,бързо се ядосвам,но и още по-бързо ми минава.Обичам да ме глезят и да ми обръщат внимание.Мъркам,когато ме галят по гривата,но настъпят ли ми опашката,тогава да стоят далече.Е,поне бързо ще ми мине

Цитирай Първоначално написано от m1t3t0
    Телец-дай ми ядене и не ме занимавай Не обичам много много да бързам и все в последната секунда върша нещата И съм си мързеливичък...малко
    И аз съм телец, но съм много злояда. Е, ако става въпрос за сладко, там вече е друго нещо.
    "Аз притежавам." е девиза на моята зодия, и до голяма степен важи за мен, което никак не ми харесва.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Лъв ще ви строявам всичките да знаете и ако не ми изпълнявате наредбите - мислете му !

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    21ви век е бе хора .......... Какви магии ,какви простотии?
    21ви век сме бе, кви зодии, кви простотии ?
    хахах,аз не вярвам особено много ама...вси4ко,което пише за зодията ми рак отговаря на мен,4ак да не повярваш

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Цитирай Първоначално написано от Jesus_is_good
    Зодийте са пълни дебилизации и начин прости хора да печелят много добре от по големи идиоти.
    Пратете смс 2,4 с ддс за да разберете кога ша умрете или дали 6те хванете от тотото.
    Но забравяте 4е останалите около 500 000 000 или 0,5 милиарда души са с същата зодия като вашата.
    Иии предполагам всички имат собствен бизнес,жилище,женени/омъжени
    ще ходят на командировка скоро или са със семейства.
    1 начин хората да печелят от хората които търсят отчаяно смисъл на живота и го намират в пълни простотий.
    Защото до преди време сме били христиани а сега истинските христиани в българия не са повече от 1%.Мислим си че щом като цяло преди години сме познавали Бог тва вече не е "модно" иии аиде малко да разноубразим със сатанизъм примерно или ддз...
    Абе хора всеки е силен на думи във форум...
    Мислете казвайте квото искате.
    Но помнете че ако вървите към дърво и да вярвате и да не вярвате в него ще се блъснете.
    На вярващият не му трябват доказателства.
    На невярващият никога няма да са му достатъчни.
    Първо си неграмотен/а. Второ за пореден път се убеждавам, че повечето хора тук не знаят за какво говорят, но въпреки всичко го правят. Що реши, че хороскопа е пряко свързан с изпращане на смси? Пак повтарям, това е нещо строгоиндивидуално и се извършва по лични данни и важи за един единствен човек. Това че за теб думичката хороскоп означава бозите в списанията, въобще не означава, че си с правилни впечатления. За мен винаги е имало прилики в представителите на еднакви зодии, но на никой не си налагм мнението. И не виждам причината, поради която хора без никакви интереси свързани с астрологията бързат да се изказват "компетентно"?
    Следователно ти си компетентен.
    Следователно след няколко неволни грешки съм неграмотен.
    И следователно меркурий и комшията са пряко свързани.
    Ясно мерси за нужните знания които предостви и на съфорумците .
    И двамата сте по малко прави , във всеки има по нещо еярно !
    Това което не ме убива ме прави по - силна !

Аз съм рак и съм много чувствителна,трудно прощавам,дълго се сърдя,понякога съм нерешителна и страхлива,имам богато въображение,много лесно се привързвам към някого
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си