.
Отговор в тема
Страница 4 от 26 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 642
    Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от JustAngel
    Аз съм рак и съм много чувствителна,трудно прощавам,дълго се сърдя,понякога съм нерешителна и страхлива,имам богато въображение,много лесно се привързвам към някого
    Странно, и аз съм такъв, май тия зодии бачкат
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

водолейче ... мн марзелива , но когато си задам нещо за цел вина ги го изпълнявам , егоистче ама от време на време , самовлюбена :P [мн се обичкам... ] ... Еее за тва се сещам. Да ви кажа колко пъти да съм си погледнала хароскопа винаги е бил точен като часовник .. е с малки изключения

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Козирог съм. Но съм била чакана за водолей, което според мен е оставило своите отпечатъци в/у същността ми. Асцендентът ми е близнаци.

Амбициозна. Кариеристка. Материалистка. Егоцентричка. Самовлюбена. Сериозна. Интелигентна. Умна. Разумна. Сдържана. Целеустремена. Склонна към депресии.

от друга страна:
    Романтична. (силно)Емоционална. Ранима. Интересуваща се от изкуства. Артистична. Забавна. Истерична. Мечтателка. Наивна. Добра.
    кво друго да кажа все едно мен ме описваш и аз съм козирог
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Скорпион съм и много добре съвпадам с характеристиките.Колко и да не ми харесва имам доста лоши черти .. примерно бързо сменям настроения, бързо сменям мнение, хвърлям се от едната крайност в другата, влюбчива съм, много наивна, отмъстителна, заяждам се много . . и други лоши работи.
    Но нека си кажа и няколко добри черти не обичам да говоря сама за себе си добри работи, смисъл да се хваля и изтъквам за това ще съм кратка - много съм добра в смисъл бих помогнала на всеки ,дори да ми е враг, прощавам на всички /което не е мн. хубаво де/, не бих предала приятел..

Аз съм рак и определено всичко от зодиакалния ми знак съвпада .... чувствителна ; ревнива ; страхлива ; доверчива ; трудно прощавам ; дълго се сърдя ; понякога нерешителна ; имам богато въображение ; не се привързвам лесно към някого но когато се привържа много трудно се разделям .... ; и винаги търся идеалния човек до себе си

Мега фен
    Близнаци е много приказлив и общителен знак. Привлича другите с непринуденото, приветливо и лъчезарно излъчване, което притежава в изобилие. Той има за цел да изобрети нещо уникално, да създаде весела обстановка и да завърже безброй приятелства и връзки. Много му харесва да има публика, която да се наслаждава на безспирните му словоизлияния, които винаги са доукрасени и преувеличени до неузнаваемост. Нервен и жив. Непрекъснато прави нещо, а в повечето случаи минимум две неща едновременно. Има доста голям мисловен резервоар и дори страда от безсъние поради тази причина. Бърз и нервен с резки движения и хитруват поглед. Плямпа толкова много, че когато е сам, или си запява някой хит или общува със самия себе си по един странен начин. Скрийте телефоните си. В чатовете и Нюзгрупите на мрежата е бъкано от тези. Водят убедително пред Стрелеца и Девата, които се боричкат за второто място в тази класация. За съжаление са на първо място и в клиниките за борба с алкохолизма. Пушат като строшени комини. Приятелски настроени, но непостоянни. Противоречив и сложен знак. Умее да изкарва кинти, но по му се отдава харченето им. Трудно запазва някакво положение за дълго време, отегчава се от всеки и всичко с изключително бързи темпове.

Цитирай Първоначално написано от gorska
    Риби: всичко, което описва зодията ми напълно отговаря за мен. Характеристиките от датата на раждане - отново вярни.

Аналитичен и често затворен човек с лидерски заложби, неспокойна душевност, независим и интуитивен характер. Личност с налагащо се присъствие и оригинални идеи, свободна в мисленето и действията. Отличава се с критичен усет, взискателност и селективност по отношение на средата и обкръжението, но с всеотдайност към семейството и любимите хора. Индивидът се отличава с неочаквани реакции в поведението и необходимост от повече самодисциплина. Присъщи са му дадености като наблюдателност, добра памет и умения за планиране, интуиция, мисловна активност и стремеж към промени. В определени случаи – способност за изучаване на чужди езици.

Негативни аспекти: Повърхностност и параноични тенденции. Податливост на съблазни и изкушения. Душевни кризи и противоречия.

Същото важи за името ми, деня на раждане, въобще всичко.

Описание на Рибите - http://www.astrohoroscope.info/personal%2012.htm
    Един много хубав сайт със всякакви хороскопи http://www.astrohoroscope.info/personal%2012.htm

Асцедентът ми е Рак /попринцип водна зодия.../ и пак описанието отговаря на личността ми - пффффффф странно...

За асцеденти - http://www.astrogalaxy.info/asc.htm
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от CocainCocktail
    Рак съм,но не в пълната му форма
    Обичам семейството,прекалеееееее еееено съм чувствителна,много смисъл давам в нещата,влюбчива...
    но идва момента на Нарцисизма(самовлюбена),на менноста(понякога),или пък се правя на такава каквато не съм за да постигна нещо.
    Има и друго странно явление преди бях много свита,срамежлива неможех да пророня думичка пред някой с който туко що съм се запознала и т.н.
    а сега съм много свободна,не ми пука особено от това какво говоря и на кой.
    ъмм същото

And the sky was all violet I want it again,
    but more violet
    more violet
    hey, i'm the one with no soul
    one above and one below ✿

Рак съм.
    Инат, голям при това, много трудно прощавам.
    Много трудно се доверявам на някого.
    Чувствителна съм.
    Бих казала, че не ми пука от мнението на другите.
    Не бих предала човек, който ми се е доверил.
    Добър слушател съм.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Скорпион
    Описват ми зодията като отмъстителна, злопаметна, съпротивляваща се срещу всичко, мразеща промени, песимистична, недоверчива - което май е вярно за мен. Но и казват, че са властни, ревниви, манипулативни, а не мисля, че съм такава.

Аз съм Лъв. Доста неща в характеристиката ми са вярни ;дд ,но има и такива които не са написани ;дд .

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Дева: Нямам зодия и не признавам - това което е било на времето наука сега си е само бизнес... Интуитивни, мислещи прекалено много за всичко!
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Скорпион . Не ми ( ви ) се иска да пиша по темата, сериозно .
    ЕДИТ: Аххахаха, писала съм и със старият ми акаунт тук , ама вече не е актуално.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от HeavensMaiden
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    Козирог съм. Но съм била чакана за водолей, което според мен е оставило своите отпечатъци в/у същността ми. Асцендентът ми е близнаци.

Амбициозна. Кариеристка. Материалистка. Егоцентричка. Самовлюбена. Сериозна. Интелигентна. Умна. Разумна. Сдържана. Целеустремена. Склонна към депресии.

от друга страна:
    Романтична. (силно)Емоционална. Ранима. Интересуваща се от изкуства. Артистична. Забавна. Истерична. Мечтателка. Наивна. Добра.
    кво друго да кажа все едно мен ме описваш и аз съм козирог
    И аз съм козирог, но нямам нищо общо с романтичната, ранимата, наивната и добрата. А ако под артистичен човек се разбира новоизлезлите модерни комерсчета с шарените дрешки и възхищаващи се на всяко паднало листо в парка - нищо общо. Също така не съм и самовлюбена, никога не съм харесвала такива хора.
    И не се разбирам с други козирози.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на Mirage3
    Аз съм зодия Везни. Абсолютно всичко, което можете да срещнете за мен, е вярно
    Везни са чувствителни, притежават чувство за хармония и красота, както и чувство за равновесие, но винаги се колебаят преди да вземат решение. Любезният и весел характер крие понякога техните безпокойства. Склонни са да бъдат: романтични, зависими, непостоянни, снизходителни, готови за сътрудничество, екстравагантни и понякога материални. Сред интересите на зодия Везни са: умение да бъдат добри партньори, стремеж към справедливост, мир, добра компания, красота и контакти.
    Съдбовна мисия: Да се стремят към себеопознаване и да се реализират. Да свързват хората. Да даряват топлота. Да се радват на живота.
    Мразят: успеха на всяка цена, невъздържаността, бруталността, лошите маниери, непохватността, насилието, изгубеното положение.
    # Благоприятни партньорства: Овен, Водолей, Близнаци
    # Неблагоприятни партньорства: Рак, Дева, Телец, Козирог
    ^Тези са верни донякъде. За водолей, близнаци и телец. Козирог горе долу.
    Асцендента ми е Стрелец, приличаме си малко, има общи черти, но съм тясно свързана с Везните.
    Щастливи числа: 3, 4, 9
    Подходящ цвят: син, виолетов, сив, тъмно зелен

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Козирог,а от китайският календар съм Тигър .

Сериозен,търпелив,лесно се паля,но и много сдържан съм.Може в мен да е ураган,но не го показвам.Не зачитам хората над мен и никога не се моля и оплаквам.Не се обяснявам.И да умирам не падам на колене пред никой и нищо.Инат съм доста,злопаметен съм,не забравям,имам някаква злоба в мен,лесно се нервя,а в същото време мога и да съм ледено сдържан,дразня се от несправедливостта,рискува много,а в същото време мразя и не обичам да рискувам,не търпя липси и компромиси,имам си мой железни принципи и правила,които спазвам, хората не ми казват директно в очите нещата,а заемат винаги защитна позиция когато съм около тях,това ме дразни не съм толкова страшен,не съм романтичен,изглеждам свръх леден и неемоционален,а не е точно така,не допускам никой до себе си,игнорирам хората,винаги действам сам,а в същото време не съм такъв.Бунтар съм,боря се за нещата,в които вярвам,набележа ли цел нищо не може да ме отклони от пътя и със зъби и нокти се боря.

Бях чел,че при тази комбинация Козирог и Тигър,хората се объркват от собствените си страсти.В човека се борили сериозният и разумен Козирог и бунтарът Тигър.И при мен е точно така
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Астрологията е пълен булшит

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Цитирай Първоначално написано от IvanPetkov23
    Астрологията е пълен булшит
    http://vbox7.com/play:a6987b6a24

True story.

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Аз сАм дИеВа и съм баси яката Кака .
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Близнаци съм и всичко, което описва зодията ми напълно отговаря за мен. Характеристиките от датата на раждане и името ми - отново вярни.
    Хороскоп за човек роден на 27.05.1993 г.
    Човек с жизнена, интуитивна натура, спортен дух, индивидуалистичен и властен характер. Умствената му активност и нестандартни идеи са насочени към материални цели. Личността притежава независим и комуникативен характер, разностранни цели и интереси. Нейните творчески заложби и въображение пораждат необходимостта от партньори по интелект. Добронамерена е във взаимоотношенията, лесно се адаптира към среда и реалности, но не понася ограниченията и подчинеността. Склонна е към самоанализи и обича да се налага. Родените на тази дата се отличават с всеотдайност и себеотрицание в изпълнението на своите задължения. Присъщи са им качества като преданост, предвидливост, практичен усет и деловитост в личен и обществен план. Имат възможности за успешна реализация в по-свободни професии и в области като право, дипломация, търговия, психология, туризъм и др.
    Негативни аспекти: Неотстъпчивост или поведение на “хамелеон”. Тенденция към психически или физически претоварвания
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на Colouring
    И аз съм близнаци и си харесвам зодията.
    Общителна съм,доста дружелюбна,харесва ми да съм обградена от хора,енергична съм.За съжаление съм леко непостоянна,както пише и в хороскопа за тази зодия.
    Винаги искам да работя върху нещо,да измайсторявам нещо..абе,искам мозъкът ми просто да работи и да се занимава с каквото и да е.
    Несъответстващо е това,че пишат,че би трябвало да съм доста разговорлива,което до някаква степен е вярно,но все пак повече се определям като слушател.Повече ми приляга,обичам да изслушвам и винаги се опитвам да разбирам хората.

За съжаление са на първо място и в клиниките за борба с алкохолизма. Пушат като строшени комини.
    За щастие не пуша,но това с алкохола ме притеснява.

И все пак според мен понякога зодиите нямат никакво значение,важен е човекът.

Град
    Русе, България
    Зодия Близнаци, Асцедент Дева;

Напълно си отговарям на зодията, много съм амбициозна, интелигентна, артистична, талантлива, свободомислеща, либерална като цяло, умна, прогресивна и т.н., и т.н.
    Разбира се, има си и лоши черти: инат, наивност, избухливост (при контакт с човек от зодия Скорпион - винаги), раздвоение (че и разтроение и т.н.) на личността, имам си вътрешен глас, с когото си говоря понякога, сега ще ме помислите за шизофреничка... Но доста от близнаците, които познавам, си го имат... Склонна съм към съблазняване, нищо против тройки, четворки и т.н., изобщо - доста разкрепостено сексуално поведение, но с постоянен партньор! От Девата нищичко не съм взела...

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Стрелче...не съм от типичните Стрелци...повече се вписвам като Рак или Скорпон ама карай

ПП:Асцедентът ми е Рак

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на Shia
    Скорпион-Злопаметна,но го тая в себе си,проучвам и когато има възможност връщам(грубо,но чрез бой).
    Ревнива,но не оставя да й отнемат нещо под носа.
    Агресия-прикрита,отковенно спокойна,занимава се само с хора,които го заслужават,но други са просто долу.
    Сексуална личност,обичаща удоволствието,целяща и правеща всичко да го получи.
    Властна,но не грубо властна и открито.
    Нервна,когато дори и малки неща не се получават по план.
    Мога да прикривам емоции ,когато съм в изгода.

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Абе вие зле ли сте? Наистина ли си мислите, че зодиите ви оказват някакво влияние в-у персонажа ви?!?!

True story.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си