.
Отговор в тема
Страница 7 от 26 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 642
    Мега фен
    А октомврийски или ноемврийски скорпиони сте?

Козирог, макар че това няма никакво значение.
    Не виждам как месеца през който си роден определя характера ти,
    Зодиите са в най-добрия случай някаква обща тема за която може да говориш с всекиго.
    По-рано в развитието на човекшата циливизация зодиакалните знаци е възможно да са имали по-голямо значение
    след като населението е било по-набожно и силно трациолистично, чел съм съвсем малко по темата,
    но си спомням, че имаше вторични зодиакални знаци и прочие, което ме навежда на мисълта, че това средство е използвано да оправдаеш очакванията си към даден индивид.

Аз съм рак
    Голям егоист

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Козирог съм.

Определено, ако съм попаднала на правилната информация за тая зодия, то тогава наистина описанието на зодията отговаря за мен.

Иначе съм:
    Инат. Добра. Забавна. Сериозна. Умна. Целеустремена и амбициозна. Романтична. Влекат ме разни изкуства. И така нататък. Като цяло това е.

Но всеки човек си е строго индивидуален и надали зодиите играят някаква роля при сформирането, та и след това върху характера на даден човек.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Обичам те аморе-миооооо <3

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Зодиите са първични окултни работи от които нито християните, нито даже и окултистите се интересуват, т.е. са за псевдоинтелектуалци или за entertainment
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Голям фен
    Как бе деба никой не написа негативните си качества, а всеки само се хвали..... Бахти нещастниците.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Инат
    Не си инат защото много пъти съм те провокирал и ти обикновено не отговаряш, а ако случайно отговориш то отговора ти ще е някакъв скалъпен и компромисен....
    Добра
    Тук не знам.
    Забавна
    Хуморът ти е плосък и малоумен.
    Сериозна
    Пляскаш простотии във форума където ти скимне, ей така профилактично. Сериозна си само в простотията си.
    Умна

Ахахаххахахаха, тъпа си като манастирска гугутка. Нищо лично, просто малоумието ти е безгранично. Не знам кой те е излъгал че си умна.
    Романтична.
    Типичен курволяк си, дето се мисли за романтична, пък накрая се оказва че си прост курволяк... Нищо ново под слънцето. Само като отворя фейсбука и виждам стотици "романтички" като теб . И после ги чувам как си говорят коя с кой се е наебала.
    И чак пък си позволяваш да се преструваш на интелигентна и възпитана, а простата курволящина си личи от километри....

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Doctor_Satan дефинира псевдоинтелигентните кифли-зодиачки които имах предвид.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    ....
    докторе, защо слагаш всички "романтични" момичета под общ знаменател.
    не мислиш ли че е доста наивно

ПП: а може ли да кажеш какво точно разбираш под израза цитирам "типичен курволяк".
    Последно редактирано от defender : 11-11-2012 на 16:11

Голям фен
    Ще ти отговоря някой друг път.

Докторе не я обиждай,защото аз я уважавам и тя беше единствената,която ме дефинира правилно донякъде като личност.Аз не съм забелязал нещата,които ти написа

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Скорпион. Типичен и абсолютен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Докторе не я обиждай,защото аз я уважавам и тя беше единствената,която ме дефинира правилно донякъде като личност.Аз не съм забелязал нещата,които ти написа
    И ти ли си козирог?

Аз съм стрелец,змиеносец :

Мега фен
    Как бе деба никой не написа негативните си качества, а всеки само се хвали..... Бахти нещастниците.

Не си инат защото много пъти съм те провокирал и ти обикновено не отговаряш, а ако случайно отговориш то отговора ти ще е някакъв скалъпен и компромисен....

Тук не знам.

Хуморът ти е плосък и малоумен.

Пляскаш простотии във форума където ти скимне, ей така профилактично. Сериозна си само в простотията си.

Ахахаххахахаха, тъпа си като манастирска гугутка. Нищо лично, просто малоумието ти е безгранично. Не знам кой те е излъгал че си умна.

Типичен курволяк си, дето се мисли за романтична, пък накрая се оказва че си прост курволяк... Нищо ново под слънцето. Само като отворя фейсбука и виждам стотици "романтички" като теб . И после ги чувам как си говорят коя с кой се е наебала.
    И чак пък си позволяваш да се преструваш на интелигентна и възпитана, а простата курволящина си личи от километри....
    започни да общуваш в реалния свят с хората ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Зодиите са първични окултни работи от които нито християните, нито даже и окултистите се интересуват, т.е. са за псевдоинтелектуалци или за entertainment
    спри да ръсиш умопомрачени глупости

Голям фен Аватара на Elli *
    Стрелец
    Често лъжа, искам все да става моето, искам свобода, мразя когато някой ревнува или ме притиска ..
    Типичен стрелец горе- долу

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    спри да ръсиш умопомрачени глупости
    Така стоят нещата, сори ако не ти харесват. Друго обяснение ли имаш?

Banned Мега фен
    рак ... инат,чувствителна, дали разбирам от бъзик зависи от настроението ми ,може да се каже че имам чувство за хумор ,понякога от нищото правя много и обикновено се засягам,плямпам особено много, срамежлива съм,мразя да ме критикуват и рядко го приемам въпреки че вътрешно си взимам поука,обичам да споря и даже и да не съм права споря като детенце на 5 годинки,добра съм с хората по принцип,освен ако не ми се качат на главата,казвам всичко на хората - и добро и лошо, сдържана съм откъм държание,но трябва ли да кажа на някой нещо не мога да изтърпя.. ако трябва в 2 вечерта ще го събудя и ще му кажа,не обичам надутите хора,хора с огромно самочувствие дори и да има покритие, самочувствието ми е нормално,не съм особено стъпила на земята и .. абе много има,но ме мързи да пиша.. и ндам.. много много често са ме бъркали с риби - незнайно защо ..най лошото е че търпя много,но кипне ли ми всичкото го изтърсвам наведнъж

Banned Мега фен
    а да.. и като се ядосам много бързо ми минава

Оф как не разбрахте,че зодиите са по-големи глупости и от религията и толкова много хора се хващат.Направили са ги толкова добре,толкова психологично,че за всеки да е вярно ;д

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Оф как не разбрахте,че зодиите са по-големи глупости и от религията и толкова много хора се хващат.Направили са ги толкова добре,толкова психологично,че за всеки да е вярно ;д
    и аз не вярвам но в темата пише опишете се.. и аз се описвам - изобщо не знам дали ми съвпада със зодията щото са ме бъркали с риби

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    започни да общуваш в реалния свят с хората ..

След като прочетох коментара на Аморе Мио се готвех да напиша това и видях, че вече си отговорил, направо ми секна кефа...
    Единствената утеха която ми остава е да напиша "+1", но понеше съм козирог и съм инат - няма...Изглежда, че зодиака винаги е прав...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и аз не вярвам но в темата пише опишете се.. и аз се описвам - изобщо не знам дали ми съвпада със зодията щото са ме бъркали с риби
    Оффф заеби това дали описанието ти съвпада със зодията..... въпросът който трябва да си зададеш е : Описанието ти съвпада ли с това, което действително си?
    Към всички 14-18 годишни пикли тук: Наистина ли си мислите, че знаете кои всъщност сте? Хахахахаха! 95% от човешките действия, мисли, поведение и всичко останало се определя от подсъзнанието, от несъзнателното. Нарича се така защото не можете да го осъзнаете. В умът ви действат хиляди пътеки на мисълта, хиляди механизми, мисловни връзки, инстинктивно или умишлено заложени схеми и модели на мислене, асоциации и т.н и т.н. Цял живот не стига на умни хора, за разберат кои всъщност са, какво наистина определя действията им..... А вие дрисливи 15 годишни кифли си мислите че знаете нещо за себе си? Че имате положителни страни, че сте умни, прозорливи, с благороден характер? Буахахаха. Какво откровенно лицемерие и избиване на комплекси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си