.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на LoveInfect

Дева Мария - девствена или не ?

Здравейте хора,
    Реших да пусна нова тема за да освежим малко раздела. И с това ще помоля соло да не спами ако може. И така въпросът, който конкретно ме интересува е, как така Дева Мария би била наистина девствена. Някой знае ли дали това е наистина биологично възможно. И има ли някакви доказателства за това дали е била с мъж или не ? Вие какво мислите ? И на какво мнение сте - забременяла ли е девствена или не ?
    Последно редактирано от LoveInfect : 02-28-2016 на 09:55

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Виж в раздел секс, темата на Petur2019 ... Там съм обяснил всичко ...

По темата има един виц... "Само евреин би мислил че майка му го е родила девствена"..
    Абсолютно невъзможно е да зачене девствена... По скоро е изневерила на Иосив(или квото беше там) и е нямала кво да каже, освен " Заченах от светия дух" ...

Ми добре .. ама ай всички не мислят така. Знам доста хора, които си мислят че Мария, наистина си е карала бремеността девствена. Ама тогава май не им се намирало и генеколог да я провери. ??

Е как бе нали цезар е измислил цезаровото сечение (е) ..
    Да вярваш че е родила девствена... То тва е като раждането на Анакин Скайуокър

http://www.popsci.com/blog-network/l...s-virgin-birth

Ето ви няколко теории..
    <сега ще се навъдят npp, defender, и newton и ще почнат да ме наричат еретик>

Rolf и да .. нищо чудно да те почнат. Не знам от къде идва цезарово сечение но знам, че Цезар със съвсем други неща се е занимавал

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Rolf и да .. нищо чудно да те почнат. Не знам от къде идва цезарово сечение но знам, че Цезар със съвсем други неща се е занимавал
    Тва с цезар беше препратка към The Simpsons

npp сега ще ти обясни

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    http://www.popsci.com/blog-network/l...s-virgin-birth

Ето ви няколко теории..
    <сега ще се навъдят npp, defender, и newton и ще почнат да ме наричат еретик>
    Според този линк, най логично е да е мутация. Аз мисля, че е първото обаче

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Тва с цезар беше препратка към The Simpsons
    Чакай, чакай какво с the Simpsons ? Каква е връзката ?

Мега фен Аватара на solo_
    И с това ще помоля соло да не спами ако може.
    Не мислиш ли, че това беше излишно ?

Не

Мега фен Аватара на solo_
    Не
    Щом казваш...

Мега фен
    Здравейте хора,
    Реших да пусна нова тема за да освежим малко раздела. И с това ще помоля соло да не спами ако може. И така въпросът, който конкретно ме интересува е, как така Дева Мария би била наистина девствена. Някой знае ли дали това е наистина биологично възможно. И има ли някакви доказателства за това дали е била с мъж или не ? Вие какво мислите ? И на какво мнение сте - забременяла ли е девствена или не ?
    много е вероятно (никога) да не е имала полов живот, защото в онези времена праведните поклонници на Господ Бог(Йехова) са избягвали да водят полов живот, но са се предавали на молитва и пост, и не са смеели да нарушат нито една от Божиите заповеди, просто така е било прието сред тях, но не защото половият живот е греховен сам по себе си, понеже не е, но защото не са искали да отнемат от възможността си да вършат Св. дела - искали са да запълват времето си само с най-Св. дела
    Последно редактирано от npp : 02-28-2016 на 12:39

Ти представяш ли си живота без една от основните човешки нужди ?? Вредно е да не се прави цял живот секс !

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ти представяш ли си живота без една от основните човешки нужди ?? Вредно е да не се прави цял живот секс !
    Амин, чадо.

Мега фен Аватара на divergent
    Защо изключвате идеята за изкуствено оплождане? Като бях малка гледах една латино сапунка дето една 15-годишна беше настинала, ама я объркаха с оная за оплождането, та добре я излекуваха... Тоя филм датира от мбого много години назад, почти колкото непорочното зачатие на Дева Мария.

Сега сериозно, доколкото мога де. Да предположим, че е съществувала като реална историческа личност, не мога да си обясня логично факта да е заченала без да прави секс. Ако всички истории не са легенди и действително са се случвали всякакви чудеса, каква е причината да не се случват и днес? Има някаква конспирация в цялата история.

Чудесата не са ли неразгадана наука ?

Мега фен
    по принцип не е вредно освен фактът че може да се окаже проблемно за някои хора, затова и в Библията няма пълна забрана на половия живот, нито пък има заповед за задължителен такъв, но все пак е имало и праведни човеци на тази планета, които не са водили/имали полов живот

Имало е... но сексът като цяло е част от човешките първични инстинкти, и е здравословен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си