Зодия: Телец
Асцедент: Стрелец
Луна: в Козирог

Не се впечатлявам лесно. Говоря това, което мисля и затова често хората ме възприемат като студена и дори злобна личност. Дипломатична съм в почти всяко отношение. Не обичам да говоря за себе си, и обикновено говоря за общи теми при нови запознанства. Не се доверявам изобщо лесно, но веднъж доверя ли се на някого, то тогава му оставам лоялна до край.

Имам железни нерви. Не се ядосвам лесно. Трупам и трупам всичко, но накрая избухвам и тогава става лошо, защото си изповръщам всичката ярост върху нечий скалп, бил то невинен или виновен :Д.
Телец съм. Ние сме зодията, която е най-големия чревоугодник. Най-склонни към напълняване сме, макар да не съм дебела :Д Обожавам храната. Обожавам да и се наслаждавам. Ям повече от колкото момчетата ми приятели. Храната ме прави щастлива, когато съм в депресия обикновено надебелявам, тъй като се обръщам към храната за утеха/спокойствие/сила.

В повечето моменти съм сериозна/дипломатична. Когато съм обаче сред добри приятели, на които вярвам, се отпускам и понякога дори лигавя. Обожавам да се смея. Пускам лафове постоянно.

Изявявам се като лидер. Не обичам да работя в група. Бързо схващам нов материал. Имам фотогенична памет. Индивидуалист съм. Голям инат съм, кажа ли нещо то задължително трябва да бъде свършено.

Но съм мързелива :Д обичам да се излежавам до късно (не да спя), да се разхождам по гащи или пижама, и да похапвам докато чета хубава книжка или гледам хубав филм.
Романтична съм, макар дефиницията ми за романтика да е малко смахната.

Нежничка душа съм отвътре, просто не всички получават шанса да ме опознаят до толкоз надълбоко.