- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Козирог съм.
Определено, ако съм попаднала на правилната информация за тая зодия, то тогава наистина описанието на зодията отговаря за мен.
Иначе съм:
Инат. Добра. Забавна. Сериозна. Умна. Целеустремена и амбициозна. Романтична. Влекат ме разни изкуства. И така нататък. Като цяло това е.
Но всеки човек си е строго индивидуален и надали зодиите играят някаква роля при сформирането, та и след това върху характера на даден човек.
Как бе деба никой не написа негативните си качества, а всеки само се хвали..... Бахти нещастниците.
Не си инат защото много пъти съм те провокирал и ти обикновено не отговаряш, а ако случайно отговориш то отговора ти ще е някакъв скалъпен и компромисен....
Тук не знам.
Хуморът ти е плосък и малоумен.
Пляскаш простотии във форума където ти скимне, ей така профилактично. Сериозна си само в простотията си.
„
Ахахаххахахаха, тъпа си като манастирска гугутка. Нищо лично, просто малоумието ти е безгранично. Не знам кой те е излъгал че си умна.
Типичен курволяк си, дето се мисли за романтична, пък накрая се оказва че си прост курволяк... Нищо ново под слънцето. Само като отворя фейсбука и виждам стотици "романтички" като теб . И после ги чувам как си говорят коя с кой се е наебала.
И чак пък си позволяваш да се преструваш на интелигентна и възпитана, а простата курволящина си личи от километри....
Аз съм козирог и съм просто поредния нещастник в интернет, нямам много положителни качества, мързелив съм, постоянно лъжа останалите, имам много извратени фетиши и влечения, имам няколко "Личностни разстройства" - Антисоциален, шизоиден, параноиден, нарцисист... Не съм много забавен, повечето ми шеги не струват. Нямам амбиции. Не съм "душа човек", не съм в центъра на компанията, мразя хората и света. Хората също ме мразят.Общо взето съм малък, злобен човек.
Just because I can.....
![]()
Придадох си повечето от тези качества за да изтъкна иронията.... Изобщо не разбра ли че поста ми беше ироничен? Ама ти наистина си малоумен, нали?
Ето затова шегите ми не струват - Защото винаги се намира някой първосигнален олигофрен като теб, който да не разбере хумора ми.