Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
и аз не вярвам но в темата пише опишете се.. и аз се описвам - изобщо не знам дали ми съвпада със зодията щото са ме бъркали с риби
Оффф заеби това дали описанието ти съвпада със зодията..... въпросът който трябва да си зададеш е : Описанието ти съвпада ли с това, което действително си?
Към всички 14-18 годишни пикли тук: Наистина ли си мислите, че знаете кои всъщност сте? Хахахахаха! 95% от човешките действия, мисли, поведение и всичко останало се определя от подсъзнанието, от несъзнателното. Нарича се така защото не можете да го осъзнаете. В умът ви действат хиляди пътеки на мисълта, хиляди механизми, мисловни връзки, инстинктивно или умишлено заложени схеми и модели на мислене, асоциации и т.н и т.н. Цял живот не стига на умни хора, за разберат кои всъщност са, какво наистина определя действията им..... А вие дрисливи 15 годишни кифли си мислите че знаете нещо за себе си? Че имате положителни страни, че сте умни, прозорливи, с благороден характер? Буахахаха. Какво откровенно лицемерие и избиване на комплекси.