.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    абеее ейй тръткоо второсигнална
    Един път каза нещо вярно и сега се отнасяш
    Оффф мърщо простодушна, защо ми е да пиша негативните си качества, ако нямах за цел да ви покажа колко сте лицемерни? То бива да си малоумен ама чак пък толкова!!!!!!

И да, някой от тези неща са верни. Имам няколко личностни отклонения, имам и доста извратена психика. Но с другите неща преувеличих нарочно, за да ви дразня че съм единствения който се изказва негативно за себе си. И ти олигофрен веднага си помисли, че казвам истината само и само за да отговоря на темата. Целта на постта ми беше друга, ама на теб не ти стигна акъла да го видиш. Ти си прост, мизерен, плебейски плъх, с жалките претенции за нещо повече.... отвращаваш ме.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Оффф мърщо простодушна, защо ми е да пиша негативните си качества, ако нямах за цел да ви покажа колко сте лицемерни? То бива да си малоумен ама чак пък толкова!!!!!!

И да, някой от тези неща са верни. Имам няколко личностни отклонения, имам и доста извратена психика. Но с другите неща преувеличих нарочно, за да ви дразня че съм единствения който се изказва негативно за себе си. И ти олигофрен веднага си помисли, че казвам истината само и само за да отговоря на темата. Целта на постта ми беше друга, ама на теб не ти стигна акъла да го видиш. Ти си прост, мизерен, плебейски плъх, с жалките претенции за нещо повече.... отвращаваш ме.
    ела ме цуни отзад
    разбрахте пикльовец, но това е тиин форум и тука просто повечето хора си правят шеги и кефа с цел да става забавно
    Ти кат нямаш самочувствие и не разбираш за ко иде реч не си вдигай кръвното налягане толкова !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си