- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Остави момичето на мира, ще реже вени.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Точно това не си казала, но другите глупости бяха налице и в твоето описание.
Да си припомним...
Придаваш си "уж" противоположни черти, които да обогатят "образа" ти, но всъщност всичките тези черти са положителни според модерния общоприетия идеал за човек. Каква изненада...
"Ууууу вижте ме колко съм романтична, аз съм душа, аз чувствам, аз живея, аз обичам.... ууу"
"Ууууу вижте ме сега колко съм лошо момиче, аз не търпя никой, аз съм много опасна и независима"
Тук се изживяваш като типичното идеално АЗ, което е базирано на противоположностите и "магнетизма", който особенно се цени в обществото.Придава образ на една борбеност и независимост, но също така на душевност и прикрита доброта. Типично изживяване за псевдо-женствени лигли..
Отново изживяване за непокорство и "страстна чувственост", "омекотена" от противоположната "студенина"(пак изтъкване на силна черта).
Това "самовлюбена" си си го подхвърлила малко като контра на преобладаващо "силния", положителен характер, с който явно се определяш. Очевидно този образ е станал твърде абсурден дори и за теб, затова малко си го "балансирала", така малко да му придадеш достоверност.... Но след това отново - изживяваш се като строга, директна, неумолима и инатлива.
Разбира се и една щипка псевдо-интелектуализъм..... и хоп! Образът ти е готов!
Тук пък искаш да се изтъкнеш като вече пораснала, като загрубяла, като по-силна и наперена. Естествено в цялото това нещо е заложена една трансформация, едно издигане на по-високо ниво - вече не си малкото и срамежливо момиче, сега си страстна и силна. Вероятно този образ които си си сътворила ти доставя необходимото психично удовлетворение. Но зад цялата фасада от желание да бъдеш "силна" се вижда че все още си "малка" и "слаба"... в противен случай нямаше да се изживяваш като "силна". И точно в тази насока се определяш. Явно тати не ти е обръщал достатъчно внимание и сега търсиш да компенсираш всичко това с образ на независима и брутална... Предполагам си мислиш, че си преживяла много и това те е направило "по-твърда". В действителност просто си си избрала нещо което да те идентифицира и което да наричаш "АЗ" и това "АЗ" да компенсира твоето изживяване като незначителна. Това е нормално за периода след пубертета, когато вече се оформя "личността", когато се взимат всички онези подсъзнателни недостатъци и стремежа към "побеждаването" им се превръща в новата "личност".
Както и да е, отплеснах се в анализа.
Въпросът беше, че се изживяваш като нещо, което не си, също както и другата кифла. Конкретно не си казала че си 3 години по-напред от другите, но пак се захласваш по измисления си персонаж. Но това е разбираемо, нали този персонаж затова си го създала изобщо - за да компенсира малкото и незначително момиче в теб...
Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-10-2013 на 18:53