.
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Threaded View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    не ме познаваш разбира се, че може да интерпретираш абсолютно всичко както желаеш.
    Не ми е нужно да те познавам. В написаното от теб остават достатъчно "следи". Същите следи могат да се открият и в написаното от мен, там ще се види аз с какво се идентифицирам, от какво ме е страх, какво компенсирам и т.н. В случая изобщо няма нужда да те познавам, защото така ще се запозная само с твоя фалшиво-създаден образ, който ти наричаш Аз - това е тази структура от психиката, която се идентифицира с разни неща - че си силна, страстна, студена, лоша, инатлива, интелигентна или там каквото си си избрала. Естествено и тогава ще видя отново какво се крие зад завесата, това което се крие и от самата теб. Но тук в писмена форма е дори по-лесно да "вникна" в скритото, защото остават следи от скритото в откритото .В написаното мога да видя "не-написаното". А скритото си е там, работи, контролира те ; и това, което си написала е всъщност пряк резултат от тези вътрешни, несъзнателни психични процеси.

Обикновено само-надценяването е предшествано от чувство на малоценност и конфликт в детството. Най-често това е връзката между баща-дъщеря или майка-син. В твоя случай е баща-дъщеря. Доказателство за това е, че всъщност ти сама си пусна тема за това как имаш конфликт с баща си, как го мразиш и т.н. Което напълно обяснява откъде идва това самонадценяване и желание за компенсация на несполучливите взаимоотношения с баща ти.

Това всичкото не ти го казвам с цел да те унижа или засегна, аз просто разглеждам взаимовръзките между обстоятелствата и резултатите. Всички сме плод на някакви обстоятелства, които са ни докарали до сегашното положения.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-10-2013 на 19:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си