.
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Threaded View

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението

Ти ли си 3 години пред другите ма? Ахахахахха. Глупостите които си прочела някъде и си приела за свои черти за да си boost-неш егото, вероятно имат малко общо с това което наистина си. Такива претенциозни мнения "аз съм свободна", "аз съм труден характер", "аз съм различна" и т.н., ги пише всяка кифла, която си е повярвала на собствените заблуди. Ако не ми вярваш, провери останалите 10 страници от тази тема. Има десетки лигли като теб, с едни и същи аватари(голи телца, целувчици, и други лигни ), същите имена (любов, секси, коте..), едни и същи мнения - ("Аз съм различна и с труден характер, бла бла бла.."). Толкова сте еднакви в опитите си да бъдете различни. Точно два шамара ти трябват и ще лижеш пода, а от "свободното" ти и "трудно" АЗ няма да има и помен. То е много лесно да се надуваш с глупости в нета... че и в реалния живот, несъзнателно естествено. Когато обаче ножа опре до кокала ще се свиеш като мравчица. И ти изобщо правиш ли разлика между това, което си мислиш, че си и това, което реално си ?
    Виж кво, Господин "Интелигенция", изобщо не ми ПУКА кви глупости си ми изръсил, защото в нито една твоя думичка не намерих себе си, така че ПРЕСТАНИ да гадаеш кой какъв е и какво прави и не прави. На такива кат теб им казвам хора без работа, също и хора, които редовно се заяждат с другите- Аз избягвам такива хора....
    Относно това, което написах за зодията си, го изкара така сякаш съм се предлагала на "евентуално яките пичове тук" и очаквам с надежда някой да ми пише писъмце " о, ти си заслужаваш, впечатлен съм от теб!", но не си познал. Темата е, за да си каже всеки каква зодия е и какъв характер е според себе си. Аз го направих и точка по въпроса. Престани да ми вадиш слабоумни монолози.
    Последно редактирано от lubovvv : 01-11-2013 на 08:39
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си