.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Това, което си написал е доста безсмислено. Имам чувството, че ти се изкарваш за човек, който е безгрешен и е над останалите, т.е. ти ВИНАГИ си прав, а ние грешим. Ясни с ами такива хора като теб. Използват нещицата, които са чели в книжките на ВЕЛИКИТЕ психолози и философи, за затапване на отсрещния "противник" ( защото за теб всеки човек е противник!). Та тези хора като теб се наричат софисти. Използват доста думи в спора и аргументи, та по този начин съвсем успешно (според тях) провокират събеседника си да се замисли в това колко ТЕ са прави. Но не! Ти си написал ПРОСТО една ОГРОМНА камара от глупости, нямащи НИЩО общо с темата.

Изглеждаш ми леко изнервена и агресивна. Да не би съжденията ми да са те оставили в неприятно емоционално състояние?

Такава първосигнална реакция, на фона на тези гръмки и претенциозни обвинения, е просто гавра с интелектуалния подход. Това е разбираемо, след като основното в коментара ти беше реагирането, а останалото беше просто пълнеж и празни приказки. Всъщност изобщо нямам нищо против теб, още по-малко пък те виждам като противник(Противник на какво? На моите убеждения ли? ) Нападението върху теб беше с чисто развлекателен характер. Както всъщност и "анализа" на JoLLiE92.
    ДА, всичко това беше трол. Успешен, както виждам...

inb4 "Не съм изнервена, съжденията ти не струват, ти си гаден бла бла бла hurrr durrr"
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-13-2013 на 19:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си