- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Слушам всички видове стилове музика(не ми казвай, че слушаш блек метъл и чалга и опера примерно), а ако се интересуваш от зодиите, то трябва да се интересуваш и от езотериката, примерно радиестезия, медитация, аури, по-висши измерения и всякакви такива, макар че те не са толкова привлекателни, защото от тях човек ще остане с впечатление че е нискоразвит и слаб, за разлика от зодиите.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ще се интересувам от аури, езотерика, медитация, прераждане, звезди и бла бла..., когато започна да се занимавам с това ( което не мисля да правя )
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Doom_Stalker, ти си същество, което много си противоречи в думите. В един твой пост прочетох, че не целиш да ме обиждаш, а сега направи опит да ме обидиш. Ако обичаш, престани да даваш наклон на хората как да си живеят живота и престани да казваш кой от каква болест страда. Нали разбираш, че не ТИ си човекът, който ще ги дава тея диагнози?
Shshsh shte vi ojilq vsichkite![]()
Зодия Скорпион съм ,и съм просто до мозъка на костите си представител на тази зодия .Хайде и аз да си направя някаква характеристика събрана от околните .![]()
Страшно съм сдържана и резервирана към хора с които, не съм близка ,не си падам по фалшивата любезност и обич . Студена съм към хора за които не ми пука, и не бих си губила времето с ,или за тях .
Не обичам да лицемеря ,и да се усмихвам фалшиво на хора за които дори 2 стотинки ,не давам ,предпочитам да ги подминавам вместо ,и да се хиля насреща като тиква хем е лицемерно хем смешно . Не може да се усмихваш мазно,мазно на някой и след 2 секунди да го плюваш .
Не си падам по лиготиите и превземките и такива при мен ,не минават и за мен са само оправадния
Иначе съм страшно емоционална и директна голяма драсни пали клечка съм ,и не си мълча когато нещо ми харесва го казвам или обратното . Истината може да боли винаги предпочитам да казвам истината в очите пред това да лъжа ,и да се мазня насреща . Много неща могат да ме ядосат и озлобят дори най-малките . Злопаметна съм и винаги си имам едно наум за даден човек ,и ако той ми е направил нещо винаги намирам начин да му го върна![]()
Иначе не съм лош човек държа на най-близките си хора , много съм амбициозна и обичам да довършвам всичко до края . Имам си цели за живота ,за далечното бъдеще . Не плащам данък общественно мнение и особено не ми пука какво мислят за мен останалите .
Това е основно най-казано накратко![]()
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-02-2013 на 10:02
Да, сигурно затова изписа всичко това....
Ще използвам случая за да напиша нещо по-офтопик, но имащо пряка връзка с всички твърдения от сорта на "Не ми пука какво другите мислят за мен, бла бла бла".
1. Цялата концепция "Личност", т.е. "Какво представлявам аз" е система от вътрешни отношения и взаимовръзки БАЗИРАНИ НА КОЛЕКТИВЕН МОДЕЛ. Човекът се "оглежда" в останалите, преценява приликите, разликите, положителните и отрицателните черти, и на тази база създава своя образ "АЗ". Самата "личност" не може да съществува без колективното, защото именно колектива създава "личността", също както и обратното - сборът от "личности" е колектива. Двете са в двупосочна взаимовръзка. Тоест едното не може без другото. Така цялата личност е всъщност отражение на осреднената стойност от всички личности(колектива, обществото, групата). Затова цялото твърдение "Не ми пука за мнението на другите" е напълно абсурдно, най-малкото защото самата концепция за "На МЕН не ми пука" води началото си от мнението на другите. Аз-ът е посредникът във всяко отношение към друг човек или хора. Ако наистина не ти пукаше за мнението на другите щеше да ходиш гола и да ядеш корени. А вместо това ти имаш име, семейство, близки хора, приятели, социален живот, имаш убеждения, мечти, надежди, страдания, радости и т.н. - а всичките тези неща са формирани и напълно зависими от обществото, демек от мнението на другите.
2.Ясно се вижда, че имаш СВОЕ отношение КЪМ света и хората. И в това явно намираш себе си, но в случая наблягам на това че отношението ТИ е към другите, към това как и защо се държиш с тях, тоест отново поведението ти е определено от ДРУГИТЕ, а ти само се настройваш според ТЯХ и това наричаш АЗ и МОЯТА ЛИЧНОСТ. Следователно отново всичко е за мнението на другите и всичко, което правиш е за тях, без дори да го осъзнаваш.
В заключение: Имаш нещо свое което наричаш личност и то е определено от различни позиции - за това как се държиш с останалите, какво трябва да постигнеш, на кого трябва да държиш, кого да обичаш, кого да мразиш и в това всичкото намираш СЕБЕ СИ. Но ясно се вижда че всичко това е валидно само в контекста на обществото и "мнението на останалите". Не само че ти пука за "мнението" им, но и целия ти живот е определен от това, отново без дори да го осъзнаваш. Следователо фразата "Не плащам данък обществено мнение" е просто пълен абсурд. И мисля, че в този случай е използвана просто като "общи приказки", нещо с което да си придадеш колорит и да получиш себе-отвърждаване (чрез позицията "На мен не ми пука, вижте ме колко съм независима"). И отново това държание е изцяло ЗА ОСТАНАЛИТЕ и определено от тяхното мнение.
Надявам се, че няма да възприемеш написаното като обида. Използвах случая за съвсем други цели.
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-02-2013 на 10:59
Ех тия елементарни и глупави жени не се спряха(освен че пишат такива работи в темата, аватарите и никнеймовете им си приличат, това е някакъв подвид на кифлата), после що мъжете говорели така за жените, ами вижте темата, вижте колко ги храниха и пак се появява някоя, дето повече едва ли ще влезе тука, да пуска абсолютно безсмислени глупави хвалебствения за себе си, се едно някой ще ги чете.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
хихи, ок, да кажем че не съм знаел.
когато кажеш "непукист" може да се приеме за добро качество, когато кажеш "непуканка" има лека ирония и ако видиш в какъв дух е изказването ми, като цяло, тогава ще видиш, че съм ползвам тази дума именно с такава цел.
затова брате.
Последно редактирано от defender : 02-02-2013 на 12:43
все пак са от женски пол, а и никак не е учудващо че са така след като в продължение на хилядолетия мъжете искаха жени, които да им се отдават безпрекословно и в качеството си на патриархат им запрещаваха немалко неща, а най-малкото са така защото системата на човешката(666) религия правеше (така че) сексуалното да доминира над човеците чрез негативно за тях въздействие
Последно редактирано от npp : 02-02-2013 на 12:44
Да, можем да предположим, че на някой му липсва интерес към чуждото мнение. Но дали това в действителност е така? Или са просто празни приказки за да се ПОКАЖЕМ какви сме непукисти. Наблягам на думата ПОКАЖЕМ защото за да се показваш трябва да има някой който да те види.И така целия смисъл на непукизма се губи.
Вижда се, че госпожицата все пак изпитва нужда от внимание, от игри на стимули и реакции. Очевидно е, че харесва някои неща в себе си, които са "харесваеми" само в контекста на обществото. Не харесва някои неща в другите, и това е позицията в която тя намира себе си. Отново всичко това е обвързано с отношение към други хора. В този смисъл да твърди, че не й пука за мнението на другите, когато цялата й личност е формирана от мнението на другите(несъзнателно), е просто смешно. Още повече, че поведението от типа "НЕ ми пука за мнението на другите" е най-характерно за кифлите, който търсят внимание ОТ ДРУГИТЕ. Така че това е един вид парадокс. Такива хора са изцяло формирани от мнението на другите, и то в дълбочина, която повечето тук изобщо не осъзнават. И те уверявам, че госпожицата изпитва огромен интерес към мнението на другите, повече отколкото самата тя си мисли. Приказките тук са просто фасада... Както за пред нея, така и за пред нас. Достатъчно доказателство за това е, че е решила да СПОДЕЛИ "непукизма" си С НАС.
ПП:
![]()
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-02-2013 на 13:00
По-принцип говорих. Нямам във предвид че всяка кифла е непукист.
Разбирам те, но в конкретния случай не е това. Пък и по принцип позицията "не ми пука" е също групово формирана и зависима. И аз така преди се самозаблуждавах че не ми пука за останалите и нарочно правех всичко за да го покажа. Едва по-късно разбрах че самата "позиция" да не ти пука е насочена към някого и също е отношение, тоест тя също е "към хората" и така губи смисъла си на непукизъм. Как ще имаш отношение към нещо, за което "не ти пука"? Непукизма е поредната маска, не по-различа от маската на тия дето им "пука".
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-02-2013 на 13:14
Чакайте бе сега и кифла ме изкарахте![]()
Много ми е интересно защо трябва да ми пука за човек,на когото не държа ? Какво ме вълнува дали Драганка или Петкана умира или живее щом не ми е близка следователно не ме вълнува нито тя нито животът й .