.
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Гордостта и високото самочувствие са свързани с избиване на комплекси само когато са симулирани.
    Какво ще рече симулирани, понеже аз под симулация разбирам, съзнателно фалшифициране на една или друга дейност с цел заблуждение. Не разбирам как това се вмества в темата? Та как гордостта може да бъде симулирана, кому е потребно това? Как може вътрешно чувство да се симулира, за пред кой трябва да послужи тази симулация. Още повече, аз не познавам горд човек, който да симулира гордостта си - всеки е твърдо убеден, че гордостта му стои на фундамента на някакви качества, с които той, макар и косвено, се идентифицира.

В крайна сметка изсра едно голямо лайно, от толкова напъване.

Изобщо, в качеството си на каква, реши че можеш да оспорваш написаното от мен. Имаш ли необходимата предварителна подготовка за такъв спор или знанията ти по психология се изчерпват с обичайните форум-изми, като любимия ми такъв е "избиване на комплекси" - тоя "лаф" е обичайния аргумент за всичко на всяка псевдо-интелектуална лигла вилнееща в интернет пространството. Предвид това че съм комуникирал с теб и преди, спокойно мога да предположа, че си една от въпросните лигли. Вечно да се преструвате на всезнаещи, само за едното преструване, а не и за самото знание.....
    Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-10-2013 на 18:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си