.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ОтисчУ, не ти прави чест да се държиш така не само с една дама, говоря по принцип

заклейми я веднага на тъпа, малоумна и нз си ква...
    Не всяко момиче е дама... А и дори да е, това не я прави по-малко малоумна. Не смятам да си затварям очите за очевидното, нито пък да си затварям устата за истината. И стига с тези двойни стандарти и внушения за срам.... ама тя била дама, пък не ми правило чест ..... бла бла бла. ФАКТИ, ДОКАЗАТЕЛСТВА и ИЗВОДИ ме интересуват, не лицемерие и престорена учтивост. Каква потребност имам да се държа учтиво с някой, който очевидно не само е тъп, но и с високо самочувствие?(предполагам че не е компенсира, просто така се е родила XAXAAXAX ).
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    да, ти разбираш от философия и психология така както виждам, но тя пък знае повече от теб по финанси примерно
    А един кравар знае повече за кравите от мен..... Is there a point to this?
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 12-13-2013 на 08:17

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Не всяко момиче е дама... А и дори да е, това не я прави по-малко малоумна. Не смятам да си затварям очите за очевидното, нито пък да си затварям устата за истината. И стига с тези двойни стандарти и внушения за срам.... ама тя била дама, пък не ми правило чест ..... бла бла бла. ФАКТИ, ДОКАЗАТЕЛСТВА и ИЗВОДИ ме интересуват, не лицемерие и престорена учтивост. Каква потребност имам да се държа учтиво с някой, който очевидно не само е тъп, но и с високо самочувствие?
    Много добре го каза, браво. Такива мнения не трябва да се крият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си