- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Първоначално написано от be_true
Все едно прочетох мое описание.И аз съм козирог
Аз съм Овне. Чувствам се типичен представител на зодията, а асцендента ми и луната ми са Стрелец. Казват, че съм огън и жупел, но е така единствено ако съм провокирана или бясна. Като повечето овни (поне по мои наблюдения) мога да си сменя настроението за секунди, боря се до край ако съм сигурна, че си струва, а ако каузата започне да ми се струва безсмислена ставам и си заминавам. Мога да съм изключително чувствителна и още по-дебелокожа в зависимост от компанията и повода. Като телосложение отговарям на описанията за жена Овен и разбира се съм влюбена в зодията сиМного добър сайт, който ще се хареса на любителите на астрологията е astro5.net за първи път намитрам толкова пълно и вярно описание на зодията ми
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Аз съм зодия телец.![]()
Голямо инатче съм и винаги съм на опаки.Въобще понякога се чудя на хората около мен как ме издържат.![]()
Принципно си падам малко непостоянно животинче, но нахъсам ли се здравата за нещо-стой та гледай.
Да не пропунем и мързелът-важна част от мен.![]()
От към положителни качества-добронамерена, отзивчива, общителна.
Асцендентът -Водолей.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1 .. не си отговарям напълно на зодията,защото определено не съм чувствителна .. и малко приличам на лъв по огромното самочувствие , което е с покритие деПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
![]()
az sam zodia A6 obi4am kurvi ,narkotici, diskoteki, poboi6ta , razvrati, pilene na gumi i tva e ob6to vzeto ako nekoi e sa6tata zodiq da kaje
Що да е неподходящо бе ?
Съжалявам, но в момента Меркурии е в Сатурн и ансцедентите ми не съвпадат със чакрите ми, който са настроени да откриват междупланетарно присъствие, а аурата ми не съвпада с тази на бившата ми приятелка и в крайна сметка шесторъкият Шива не ми позволява да говоря сега за зодията си.
СЪжалявам![]()
Телец - Интересувам се от изкуство, музика, танци, лесно ранима съм, прекалено доверчива, инат (голям), избухлива, забавна (поне според другите)...Ми мисля че е тва!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Айде стига съм писал, че луната е във втория си дом.. и ми казва, да не пиша пове4е тук. Утре.. когато луната иде в трети дом, ще мога да напиша повече по въпроса за зодиите![]()
Близнаци съм... и аз съм си типичния представител като по-горе споменатите...
По-принцип съм добра душа, но ми трябва много малко да обърна края...
Страшно раздразнителна... както и дразнител... отдава ми се да бъда досадна
Супер отвеяна, повърхностна, непостоянна... бързо се увличам по нещо и 2 пъти по-бързо ми писва...
Все ще изкарам някое мнение по който и да било въпрос...
Обичам да карам околните да се съгласяват с мен... да се чувстват виновни, дори да манипулирам(това се отдава идеално на близнаците)... бих представила нещата в моя полза чрез малка доза преувеличение и изкривяване на фактите, но по начин по който човек да не разбере, или ако разбере то късно и би се чудил от къде му е дошло...
хитро животинче...
Много често разделена на 2... все едно разумът и сърцето... едното иска едно, другото друго, като никога не са в консенсус... винаги са на различно мнение...
Много мразя да взимам решения... едно от най-трудните за мен неща!
Горе-долу е това...с една дума близнаците са УЖАСНИ
Bliznaci sum.Spravqm se dobre s vsqka situaciq.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Чиста риба,може би с леки примеси на рак,ама не съм сигурен
няма кво да се описвам яко зле е тая зодия
I believe only in death itself
Аз съм чистокръвно раче. И по-точно описание от това за мен няма:
"Имат странно чувство за хумор… и както каза една приятелка - “Реже с голямата ножица”:
Аз: - Искаш ли вместо да ми даваш 10лв да ти оправя компютъра да излезнеш с мен на вечеря?
Тя: - По-добре да ти дам 20лв. "
![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Не вярвам в зодии .Според мен е глупаво да се смята ,че хороскопите са истински източник на информация за бъдещето при положение че има милиони хора с една и съща зодия,нима всички тези хора са с една и съща съдба,силно се съмнявам!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Всеки си има различен индивидуален хороскоп, който си зависи изцяло от мястото и времето в което е роден.Първоначално написано от lsd43
Зодийте са пълни дебилизации и начин прости хора да печелят много добре от по големи идиоти.
Пратете смс 2,4 с ддс за да разберете кога ша умрете или дали 6те хванете от тотото.
Но забравяте 4е останалите около 500 000 000 или 0,5 милиарда души са с същата зодия като вашата.
Иии предполагам всички имат собствен бизнес,жилище,женени/омъжени
ще ходят на командировка скоро или са със семейства.
1 начин хората да печелят от хората които търсят отчаяно смисъл на живота и го намират в пълни простотий.
Защото до преди време сме били христиани а сега истинските христиани в българия не са повече от 1%.Мислим си че щом като цяло преди години сме познавали Бог тва вече не е "модно" иии аиде малко да разноубразим със сатанизъм примерно или ддз...
Абе хора всеки е силен на думи във форум...
Мислете казвайте квото искате.
Но помнете че ако вървите към дърво и да вярвате и да не вярвате в него ще се блъснете.
На вярващият не му трябват доказателства.
На невярващият никога няма да са му достатъчни.
Първо си неграмотен/а. Второ за пореден път се убеждавам, че повечето хора тук не знаят за какво говорят, но въпреки всичко го правят. Що реши, че хороскопа е пряко свързан с изпращане на смси? Пак повтарям, това е нещо строгоиндивидуално и се извършва по лични данни и важи за един единствен човек. Това че за теб думичката хороскоп означава бозите в списанията, въобще не означава, че си с правилни впечатления. За мен винаги е имало прилики в представителите на еднакви зодии, но на никой не си налагм мнението. И не виждам причината, поради която хора без никакви интереси свързани с астрологията бързат да се изказват "компетентно"?Първоначално написано от Jesus_is_good
това със зодиите е най голямата простотия
МАСОВА МАНИПУЛАЦИЯ
Следователно ти си компетентен.Първоначално написано от Jus7__Me
Следователно след няколко неволни грешки съм неграмотен.
И следователно меркурий и комшията са пряко свързани.
Ясномерси за нужните знания които предостви и на съфорумците
.
Пред теб и последния мангал в тази страна изглежда компетентен. Хороскопа на човека на зависи само от слънчевия му знак (гледам да си спестя хилядите обиди, които ми идват, за да не ме цензурират). Той зависи от Луната, от Черната Луна, от Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Юран, Нептун, Плутон, Хирон, Асцендент (изгяващ знак на небосовода по време на раждането на дете). Асцендента се сменя на всеки половин час, а е втората сила, която определя какъв ще е човека. Не знам кой те е излъгал, че всички имат еднакви хороскопи. Това, че по делевизията се подвизават някакви дебели с наизустени текстчета, които нямат никакъв смисъл, не означава, че хороскопа не е нещо правилно. Ако се намери професионален астролог, който наистина да изследва отношенията между планетите в рождения хороскоп, той може да ти каже много правилни работи.
Memento moriendum esse!
Кво бещо искаш да ме псуваш да не би да те дразня.
Или много добре знаеш че защитаваш пълна простотия.
Дете се ражда на 3-4сек средно.
И кво като ми протеворечиш?"Вярвали сме в енергията" тогава ми кажи връзката между(alt+q) .Луната, от Черната Луна, от Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Юран, Нептун, Плутон, Хирон,
Или си много интелигентна като четеш книги.
Абе значи накратко (ще се повтарям но се налага)
Едно голямо НИЩО гърми и създава всичко включително ред и порядък и живот и накрая някъв си там прах (който сам се е синтезирал в планета) е свързан с живота на няква си там малка планета която разбира се е еволюирла 5 милярда години.
И това ти звучи нормално???
Еми като съм по-тъп от мангал ходи да спориш с айшето или всъщност защо спориш?Не се ли принизяваш на мойто ниво???
Да, много съм интелигентна, защото за разлика от теб, съм прочела не само 1 книга през живота си и не претендирам, че всичко, което е минало през ръцете ми, съдържа цялата мъдрост на света. За разлика от теб. Звучиш като някой дядо на пейките с дежурната реплика "Аз незнам, ама" ... и си казва мнението. Нека преговорим - вселената се е образувала от еднородни по състав частици, които при сблъска си, са образували по-тежките вещества. Да, така е. Предпочитам го да вярвам пред това, че има някакъв дядка на небето, който следи всяко мое движение всеки ден и ако нарушавам една от заповедите му, ме праща в някакво противно място, където се мъча, но въпреки всичко ТОЙ МЕ ОБИЧА, да ОБИЧА ме. Казвала съм в много свои мнения, че всъщност спора ми с теб е забавление и много смях, нищо повече. Обичам да те провокирам да ръсиш бисери и после да те храня, това е![]()
Memento moriendum esse!
Първоначално написано от MishitoOo
just gonna stand there and watch me burn
that’s alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
that’s alright because i love the way you lie
i love the way you lie ...
LiGiDY .. (h)
Ех ама как ги вадите тея теми от 2008...
Риби с асцендент Скорпион
*Нямам доверие на никого. Не ми пречи.
*Обиждам се само от хората,които обичам.
*Няма как да ми казват какво да правя. Няма начин просто.
*Имам някакво ужасно спокойно и безразлично излъчване
*Страшно дребнава/сантиментална/чувствителна и паметлива съм.Доста кофти неща. Не...всъщност си ги харесвам. Особено това,че помня по много.
*Леко съм злопаметна. Оо Тва идва от тва (брей брей),че помня ужасно много и не вярвам на никой. Ама и тва не ми пречи.
*Яд ме е за глупости...т.е...понякога се опитвам без да искам (или искам...) да си налагам мнението и да става моето. И просто ме е яд ако не стане така както искам.. ъъм...
*Няква много колеблива и нерешителна съм,което ме дразни
*Срам и притеснение - нещо,което мразя изключително много в мен.
*Май се обичам. Така де обичам се. Оо Не мога да се самосъжалявам с цел съжалението на околните.
*Някак си не ме интересуват другите...страшна апатия...не ме интересува това дали са щастливи,тъжни или каквото и да е. Не се интересувам от проблемите им дори от любезност.
*Всъщност никак не съм любезна понякога...Друг път пък съм прекалено фалшиво любезна. (само аз си знам де)
*Обикновено решавам дали някой ми харесва или не още от първия път когато го видя. И съм права.
*Аз винаги съм права. Оо
*Пред познати и непознати съм един човек. (обикновено лошия от характера ми) С хората,които обичам съм себе си.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.