Ех ама как ги вадите тея теми от 2008...

Риби с асцендент Скорпион

*Нямам доверие на никого. Не ми пречи.
*Обиждам се само от хората,които обичам.
*Няма как да ми казват какво да правя. Няма начин просто.
*Имам някакво ужасно спокойно и безразлично излъчване
*Страшно дребнава/сантиментална/чувствителна и паметлива съм.Доста кофти неща. Не...всъщност си ги харесвам. Особено това,че помня по много.
*Леко съм злопаметна. Оо Тва идва от тва (брей брей),че помня ужасно много и не вярвам на никой. Ама и тва не ми пречи.
*Яд ме е за глупости...т.е...понякога се опитвам без да искам (или искам...) да си налагам мнението и да става моето. И просто ме е яд ако не стане така както искам.. ъъм...
*Няква много колеблива и нерешителна съм,което ме дразни
*Срам и притеснение - нещо,което мразя изключително много в мен.
*Май се обичам. Така де обичам се. Оо Не мога да се самосъжалявам с цел съжалението на околните.
*Някак си не ме интересуват другите...страшна апатия...не ме интересува това дали са щастливи,тъжни или каквото и да е. Не се интересувам от проблемите им дори от любезност.
*Всъщност никак не съм любезна понякога...Друг път пък съм прекалено фалшиво любезна. (само аз си знам де)
*Обикновено решавам дали някой ми харесва или не още от първия път когато го видя. И съм права.
*Аз винаги съм права. Оо
*Пред познати и непознати съм един човек. (обикновено лошия от характера ми) С хората,които обичам съм себе си.