Това не е магия а цяла наука .
ИСТОРИЯ НА АСТРОЛОГИЯТА
протоастрология – XVI – III в. преди н. е. Това е всъщност т. н. предзнаменователна или вавилонска астрология и главното място, където тя се развива е Вавилон. Това е времето, когато се зараждат и създават астрологичната и астрономичната науки.
хороскопна астрология – от II в. преди н. е. до VI след н. е. Това е времето, когато се създава астрологията във вида, в който днес я познаваме . Този период може да се нарече също елинистична астрология поради хегемонията през този период на гръцкия език и култура.
класическа астрология – от VIII в. до XVII в. Това е периода, през който астрологията преживява своя най-бурен разцвет и това е времето, когато творят най-светлите и издигнати умове на епохата. Тогава се разработват, усвояват и прилагат набора от класически астрологични техники. Най-често използвания термин за астрологията през този период е юдициарна астрология, което може да се преведе като фаталистична астрология, в която звездите категорично и безапелационно диктуват съдбата на родения. Този период обаче може да бъде разделен на два етапа:
арабска астрология – от VIII в. до XI в. -усвоява се наследството на елините и персите, пишат се много книги
европейска астрология - от XI в. до XV в. е периода на средновековната астрология, когато се превеждат и издават многобройните арабски астрологични трактати и от XV в. до XVII в. е периода на ренесансовата астрология, когато астрологията е в разцвета си, но вече започват да се долавят първите признаци на нейния упадък.
Часта с Алена и това какви успехи ще имаш днес в работата я пропускаме , тя е ясна . Неможеш да отречеш , че поне 50% от характеристиките за зодията ти съвпадат с характера ти ........... убеден съм . Просто не съм срещал такъв човек .
ПС: Забележи как започват 99% от менията - Аз съм типичен (едикакво си) или Аз невярвам , сиреч дори незнам за какво става въпрос , но ако се разровя (което е времеотнемащо , а трябва да се ходи на кафе ) ще видя ,че има мн истина . :P