Везна с асцендент Рак. : )
И все пак малко неща са ми рачешки. Може би само фактът, че приемам повечето неща вътрешно, но не съм сигурна доколко и везните не са така. Аз пак си се заривам в пясъка, обаче винаги се опитвам да го прикрия и по някое време започвам да се престаравам чак. Някак твърде много ме интересува какво ще си помислят другите за това- дали ще се натъжат или ще започнат престорено да се правят че им пука. И двете не ги обичам и за това ги избягвам.
Ии,да. Като цяло много повече ми пука за другите, отколкото за мене си. И в добрия и в лошия смисъл. Склонна съм даже да се самонаранявам заради тях (душевно) и външно пак съм "океей, всичко е чудесно,страхотна, всичко ще се оправи..." Отчасти ме успокоява де. Когато на другите име добре, и аз съм добре. Освен ако крайно не се пренебрегна, тогава осъзнавам, че нещо не е наред.
За да стане по-кратко : Самокритична до крайност, суетна, идеализираща, спореща, колеблива, ранима, спокойна, обмисляща, проницателна, добронамерена,спонтанна и влюбена в почти всеки вид изкуство.
И ексхибиционизмът на везните го има. Сексуално поведение тип "виж ме колко съм красива гола" присъства винаги.
Само това за съвместимостта с другите зодии ми се струва грешно. С Козирог ми е била най-пълноценната връзка, а навсякъде пише, че те с Везни не могат да същителствуват ни-ко-га. И с Раците същата работа, ама там асцендента играе.