- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
Асцендента ми е рак.Хороскоп за човек роден на 1.06.1996 г.
Личност с отворен, свободолюбив, горд и непринуден характер. Практичен и изобретателен идеалист, който сравнително лесно се адаптира към средата и ситуациите.
Отличава се с изразена индивидуалност и увереност в себе си, с откровеност, многостранни цели/интереси и оригинални идеи. Присъщи са му качества като решителност, последователност, воля, високи цели и максимализъм в личен/обществен план.
Личността притежава гъвкав ум и трезва мисъл, но често е непредвидима в действията и поведението си.
Родените на 1 юни обикновено се стремят към повече лична свобода и независимост. Те са предани, но и твърде непоносими към чуждия авторитет. Имат богати възможности за избор и сравнения, но и за допускане на грешки в ориентацията.
Житейският им път е белязан от ситуации на повишени отговорности и изпитания, на непредвидимост, противоречия и възраждане.
Негативни аспекти: Склонност да се отлагат действия и решения. Непостоянство, повърхностност, егоцентризъм. инат.
И двете тълкувания са доста подробни и напълно верни.Вие сте силно емоционален. Издигате бариера около себе си, зад която е трудно да се проникне, но зад нея се намира топъл, нежен, щедър характер. Хората с този асцендент са склонни към меланхолия и драматични промени в настроението, и не винаги са настроени да общуват. Вие сте толкова чувствителни, че понякога се цупите без никакво основание. Имате голямо въображение, визия и талант.![]()
За тези, които не вярват в подобни тълкувания : аз съм на мнение, че хороскопът просто "скицира" личността, това е един от факторите, формиращи човек. Разбира се, че не всички представители на една зодия са еднакви. Няма как! Но нима не си приличат? И то точно по това, описано в хороскопа им?
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.