- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За Изневярата
Добър вечер скъпи съфорумници! Исках да ви попитам важно ли е за вас колко пъти са ви изневерили(например 1 път с едно момиче,2 път с 2,3 с 1 и така) или е важно само дали са ви изневерили?
Благодаря на тези,които ще отговорят![]()
ами според мен е важно дали момичето ми ме обича или е с мен само заради секса или за нещо друго,ако ме обича не битрябвало да има нужда от изневяра!!![]()
Няма значение колко пъти са те изневерявали. Но няма нищо по лошо от това .. бих простил почти всичко на едно момиче, но това е едно от нещата което не бихЩом ти е изневерило един път .. ще има и втори .. и трети ..
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
За мене е по-важно колко пъти...
"Jesta" kakto go nari4ash ,est 4e e nai-vajen...i 1 pyt da ti e izneveril/la stiga za da zacepish ,6to za 4ovek e ... iznevqrata...nai-otvratitelnoto ne6to na tozi shiban svqt,nikoga ne bih prostil iznevqra
.
Изневерявали са ми 3 пъти с една и съща.. останах си с момчето ..не се скарах и с ''приятелката'' ми..Просто не мога да се сърдя или да мразя някои за каквото и да е било
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
никога не бих простил изневярата!!!
NO COMMENT
Ако се е случило веднъж и наистина обичам човека и държа не него,съм склонна да простя.Но,ако си случи отново,не съм склонна и тогава вече няма да има эначение дали е 1 2 3 ....
Все още не са ми изневерявали ..за което се радвам , и се надявам и за напред да няма такива неща ...
Изневяра .. зависи от какво естество е .. защото за някои изневяра е , приятелката ти да излезне с най-добрия ти приятел .. тогава вече идва въпроса - Защо ...
А може да е просто защото го води до магазина , да го пита какво ти харесва на теб за подарък ...
Интересно , нали ?
Не ми се е случвало , просто дадох някакъв пример ..
Зависи![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Разбира се,че е важно!Но аз и веднъж едва ли би простила....
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
na neq nema da inaprava ni6to samao shtoto e momi4e a nego she go potrosha taka 4e v bolnica she go vkaram ..ta da zn dr put da ne pipa 4ujdi gadjeta... ve4es sam go prail taka 4e nema mi se za 1vi put
![]()
Zavisi kolko pyti. Ako e samo vednaj... edin pyt v koito se e poddal na nqkoe izkusitelno charovno krasivo ili prosto sexy momiche... bih prostila.. no da mi izneverqva periodichno i az da se pravq na naivna glupachka kato ostavam s nego... tova nqma da go byde!
И това с цел да се покажеш какъв бияч си ли беше?Първоначално написано от ivelin9021
Важни са и двете за мен... и дори една едва ли бих простила.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
до колкото знам момчетата с които съм ходила са ми били верни ..:P обаче все пак мисля че не е важно колко пъти .. веднъж стане ли то ще има и 2ри и 3ти път.. е ок аи да го кажа по др начин .. простиш ли му 2 пъти то със сиг ще има и 3ти
не е важно колко пъти .. изневярата си е изневяра ..
![]()
+1Първоначално написано от Nadelina
Just haters make me famous! εĭз
по принцип повечето момичета и йени винаги вкарват някакво чувство в изневярата така че сигурно и е липсвало нещо във връзката...според мен няма кзначение колко пъти вазното е дали е значело нещо тази изневяра за самата нея..дали изпитва някакви чувста към обекта на изневярата или не...![]()
![]()
Добър вечер! : )
Въпросът ти е един, но не предполага към много кратък отговор. Все пак за мен в това отношение нещата са горе-долу еднозначни, затова ще бъда по-кратък. Който обича не изневерява. Дори и да не си/съзнаваш напълно още дали си влюбен или не (все още), тук въпросът според мен опира до самоуважение по-скоро. Както и да е. Един акт на изневяра (става въпрос за чисто физически такъв) – един, веднъж мога да приема. Няма да го забравя, но вероятно рано или късно бих го простил. Те са различни неща. И ще го направя това единствено, изхождайки от гледната точка все пак всички сме хора. И съм го правил всъщност. Аз не съм изневерявал досега и не бих. Казах вече защо. И да, на мен са ми изневерявали..
+1! По-добре нямаше да мога да го кажа...Първоначално написано от [B
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1 .Първоначално написано от Жълтурче
![]()
Ако един път е сгрешил по бих простила, но ако е било системно...вече би ме боляло много повече и не бих го простила!
всеки греши .. един ът мисля че е приемливо .. но станат ли повече ..... тогава вече стаа по-сложно ..
Пф,мен пък изневярата по начало ми се вижда адски гнусното понятие...
За кво си с някой като ше ходиш при други?
Кво търсиш при него...при тях...
Тъпо е,не знам...
Щом са ти изневерили веднъж значи ще се случи и втори път.
Тва е много тъпо и невярно обобщаване....Първоначално написано от the_hottie
Иначе темата е добра, като я видях си викам, че това ще е поредната за - против, а тя всъщност задава интересен въпрос...де да знам предполагам, че има значение бройката...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.