.

Виж резултатите на анкетата: Бройката на изневерите важна ли е?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

21 56,76%
  • не

16 43,24%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

За Изневярата

Добър вечер скъпи съфорумници! Исках да ви попитам важно ли е за вас колко пъти са ви изневерили(например 1 път с едно момиче,2 път с 2,3 с 1 и така) или е важно само дали са ви изневерили?

Благодаря на тези,които ще отговорят

ами според мен е важно дали момичето ми ме обича или е с мен само заради секса или за нещо друго,ако ме обича не битрябвало да има нужда от изневяра!!

Няма значение колко пъти са те изневерявали. Но няма нищо по лошо от това .. бих простил почти всичко на едно момиче, но това е едно от нещата което не бих Щом ти е изневерило един път .. ще има и втори .. и трети ..
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

става въпрос,дали ако си простил вече изневярата ще се хванеш за това колко пъти ти е изневерил(1,2 или 3 пъти) или за факта,че ти е изневерил..с 2 думи бройката или жеста е важен?

За мене е по-важно колко пъти...

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    "Jesta" kakto go nari4ash ,est 4e e nai-vajen...i 1 pyt da ti e izneveril/la stiga za da zacepish ,6to za 4ovek e ... iznevqrata...nai-otvratitelnoto ne6to na tozi shiban svqt ,nikoga ne bih prostil iznevqra .

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Изневерявали са ми 3 пъти с една и съща.. останах си с момчето ..не се скарах и с ''приятелката'' ми..Просто не мога да се сърдя или да мразя някои за каквото и да е било
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    в нас
    никога не бих простил изневярата!!!
    NO COMMENT

Ако се е случило веднъж и наистина обичам човека и държа не него,съм склонна да простя.Но,ако си случи отново,не съм склонна и тогава вече няма да има эначение дали е 1 2 3 ....

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Все още не са ми изневерявали ..за което се радвам , и се надявам и за напред да няма такива неща ...
    Изневяра .. зависи от какво естество е .. защото за някои изневяра е , приятелката ти да излезне с най-добрия ти приятел .. тогава вече идва въпроса - Защо ...

А може да е просто защото го води до магазина , да го пита какво ти харесва на теб за подарък ...

Интересно , нали ?

Не ми се е случвало , просто дадох някакъв пример ..

Зависи
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    Terra incognita!
    Разбира се,че е важно!Но аз и веднъж едва ли би простила....
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

na neq nema da inaprava ni6to samao shtoto e momi4e a nego she go potrosha taka 4e v bolnica she go vkaram .. ta da zn dr put da ne pipa 4ujdi gadjeta... ve4es sam go prail taka 4e nema mi se za 1vi put

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Zavisi kolko pyti. Ako e samo vednaj... edin pyt v koito se e poddal na nqkoe izkusitelno charovno krasivo ili prosto sexy momiche... bih prostila.. no da mi izneverqva periodichno i az da se pravq na naivna glupachka kato ostavam s nego... tova nqma da go byde!

Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
    na neq nema da inaprava ni6to samao shtoto e momi4e a nego she go potrosha taka 4e v bolnica she go vkaram .. ta da zn dr put da ne pipa 4ujdi gadjeta... ve4es sam go prail taka 4e nema mi se za 1vi put
    И това с цел да се покажеш какъв бияч си ли беше?
    Важни са и двете за мен... и дори една едва ли бих простила.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

до колкото знам момчетата с които съм ходила са ми били верни .. :P обаче все пак мисля че не е важно колко пъти .. веднъж стане ли то ще има и 2ри и 3ти път.. е ок аи да го кажа по др начин .. простиш ли му 2 пъти то със сиг ще има и 3ти не е важно колко пъти .. изневярата си е изневяра ..

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Zavisi kolko pyti. Ako e samo vednaj... edin pyt v koito se e poddal na nqkoe izkusitelno charovno krasivo ili prosto sexy momiche... bih prostila.. no da mi izneverqva periodichno i az da se pravq na naivna glupachka kato ostavam s nego... tova nqma da go byde!
    +1
    Just haters make me famous! εĭз

по принцип повечето момичета и йени винаги вкарват някакво чувство в изневярата така че сигурно и е липсвало нещо във връзката...според мен няма кзначение колко пъти вазното е дали е значело нещо тази изневяра за самата нея..дали изпитва някакви чувста към обекта на изневярата или не...

Lestat357
    Guest

hmm..

Добър вечер! : )

Въпросът ти е един, но не предполага към много кратък отговор. Все пак за мен в това отношение нещата са горе-долу еднозначни, затова ще бъда по-кратък. Който обича не изневерява. Дори и да не си/съзнаваш напълно още дали си влюбен или не (все още), тук въпросът според мен опира до самоуважение по-скоро. Както и да е. Един акт на изневяра (става въпрос за чисто физически такъв) – един, веднъж мога да приема. Няма да го забравя, но вероятно рано или късно бих го простил. Те са различни неща. И ще го направя това единствено, изхождайки от гледната точка все пак всички сме хора. И съм го правил всъщност. Аз не съм изневерявал досега и не бих. Казах вече защо. И да, на мен са ми изневерявали..

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]до колкото знам момчетата с които съм ходила са ми били верни .. :P обаче все пак мисля че не е важно колко пъти .. веднъж стане ли то ще има и 2ри и 3ти път.. е ок аи да го кажа по др начин .. простиш ли му 2 пъти то със сиг ще има и 3ти не е важно колко пъти .. изневярата си е изневяра ..
    +1! По-добре нямаше да мога да го кажа...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Жълтурче
    Ако се е случило веднъж и наистина обичам човека и държа не него,съм склонна да простя.Но,ако си случи отново,не съм склонна и тогава вече няма да има эначение дали е 1 2 3 ....
    +1 .

Ако един път е сгрешил по бих простила, но ако е било системно...вече би ме боляло много повече и не бих го простила!

2345

всеки греши .. един ът мисля че е приемливо .. но станат ли повече ..... тогава вече стаа по-сложно ..

Пф,мен пък изневярата по начало ми се вижда адски гнусното понятие...
    За кво си с някой като ше ходиш при други?
    Кво търсиш при него...при тях...
    Тъпо е,не знам...

hottie
    Guest
    Щом са ти изневерили веднъж значи ще се случи и втори път.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Щом са ти изневерили веднъж значи ще се случи и втори път.
    Тва е много тъпо и невярно обобщаване....

Иначе темата е добра, като я видях си викам, че това ще е поредната за - против, а тя всъщност задава интересен въпрос...де да знам предполагам, че има значение бройката...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си