- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За Изневярата
Хмм.. по-интересна тема от редовните 'за/против изневярата'
За мен бройката няма зна4ение. Дали ще са ми изневерили веднъж или 10 пъти - резултатът ще е един и същ. Вярно е, 4е една изневяра се прощава и се преглъща по-лесно от няколко, но аз не мисля, 4е съм от хората, които принципно биха могли да простят нещо такова. Така 4е...
![]()
Робинята на Quench
Ем за мен бройката няма значение важно е че изневярата е на лице .......![]()
![]()
Лове you ПаТии
nzch .. vajno e v novata vruzka vsichko da e na 6 .. a pyk za starite sluchkisa bez znachenie ... stiga da gi popravishP
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Е как да не е важно.. Не стига, че е станало 1 път, ами и още.. е, това е тотално човек, който не държи на теб и.. да не споменавам др неща.. Безобразие, даже за бройка става дума![]()
Тцтц.. е, да хора сме, може да се случи, но да продължаваш с такова съзнание...
Ами, всичко е важно и изневярата и бройката...
![]()
![]()
А най - добре да не се стига до това, че е началото на краят на една връзка..
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
I edna e dostatu4na za da prekusna dadeni otno6eniq... sledva6tite ve4e ne sa vajni. Vseki 4ovek s pone malko dostoinstvo 6te postupi taka... iznevqrata si e podigravka, gavra, nauvajenie... tova malko hora biha go prejivqli.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Sarabi* по отговора ти разбирам,че не са ти изневерявали до сега,или поне не си разбрал за това
Може ли 1 малко въпросче и съветче към всички,които казаха,че не биха простили изневяра..Изневерявал ли ви е човек,на когото адски много държите? Ако не-ето го и съветчето-помислете си наистина как бихте постъпили в такава ситуация,защото според мен поне едно 60% от хората,които си мислят,че не биха простили,ще простят..Разбира се не карам никой на сила или обвинявам някого,просто казвам![]()
И 1 да е, пак е изневяра... Изневярва значи предадено доверие, предаденото доверие много трудно се възстановява...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И бройката има значение...едно е да ти изневерят 1 път, друго е това да стане редовен номер. Специално за мен не е от значение самия секс, а дали приятеля ми изпитва някакви чувства към момичето, с което ми е изневерил. Ако има чувства, едва ли бих му простила( да не казвам голяма дума, ама...), ще се чувствам страшно предадена и наранена. Но ако няма чувства, ще е по-лесно да преглътна изневярата му. Зависи от много неща, но като цяло изневярата има значение за мен и то голямо.
ne bih prostila iznevqradori i nai lekata
![]()
![]()
И аз не бих простила изневяра, по какъвто и начин да е. дори да е само една целувка. Дори според мен целивката е по зле от това ако ти изневерят със секс, защото целувката показва любов, а секса може да си е просто секс... Но и двата варианта не бих ги простила....
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
Така си е мен не ме интересува толко факта за изневярата,а че са се подиграли с доверието ми!Не е важно колко път са ти изневерили,а че са го направили!!!!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
За мен самият факт,1е има изневяра е достатъчен да премахне доверието ми към даден човек.Това с колко е изневерил е вече начин да накараш другият да го заболи....повече и повече![]()
Ами разибра се, че е много гадно да ти изневерят.Така се загубва доверието и няма голямо значение колко пъти ти е изневерило гаджето.Ако разбера, почти невъзможно е да му простя.
Така...Да ви кажа изневерявала съм доста пъти на гаджетата ми,но това е най-лошото нещо което можете да направите..винаги после съжалявате и винаги това ви се върща с тройни дози!
Смятам че човек за да изневери на някой не го обича достатъчно..и също не е готов за сериозна връзка и му липсва нещо... затова ако решите да изневерявате на някой по добре преди това го скъсайте няма смисъл да се лъжете Лъжата рано или късно излиза на яве!![]()