.

Виж резултатите на анкетата: Бройката на изневерите важна ли е?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

21 56,76%
  • не

16 43,24%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен
    Град
    SF
    Хмм.. по-интересна тема от редовните 'за/против изневярата'
    За мен бройката няма зна4ение. Дали ще са ми изневерили веднъж или 10 пъти - резултатът ще е един и същ. Вярно е, 4е една изневяра се прощава и се преглъща по-лесно от няколко, но аз не мисля, 4е съм от хората, които принципно биха могли да простят нещо такова. Така 4е...

Робинята на Quench

Ем за мен бройката няма значение важно е че изневярата е на лице ....... Лове you ПаТии

Rubben89 az ne sym syglasna s teb :} love you too bunny [/img][/code]

nzch .. vajno e v novata vruzka vsichko da e na 6 .. a pyk za starite sluchkisa bez znachenie ... stiga da gi popravish P
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

Е как да не е важно.. Не стига, че е станало 1 път, ами и още.. е, това е тотално човек, който не държи на теб и.. да не споменавам др неща.. Безобразие, даже за бройка става дума Тцтц.. е, да хора сме, може да се случи, но да продължаваш с такова съзнание... Ами, всичко е важно и изневярата и бройката... А най - добре да не се стига до това, че е началото на краят на една връзка..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Супер фен Аватара на Sarabi
    I edna e dostatu4na za da prekusna dadeni otno6eniq... sledva6tite ve4e ne sa vajni. Vseki 4ovek s pone malko dostoinstvo 6te postupi taka... iznevqrata si e podigravka, gavra, nauvajenie... tova malko hora biha go prejivqli.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Sarabi* по отговора ти разбирам,че не са ти изневерявали до сега,или поне не си разбрал за това

Може ли 1 малко въпросче и съветче към всички,които казаха,че не биха простили изневяра..Изневерявал ли ви е човек,на когото адски много държите? Ако не-ето го и съветчето-помислете си наистина как бихте постъпили в такава ситуация,защото според мен поне едно 60% от хората,които си мислят,че не биха простили,ще простят..Разбира се не карам никой на сила или обвинявам някого,просто казвам

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    И 1 да е, пак е изневяра... Изневярва значи предадено доверие, предаденото доверие много трудно се възстановява...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И бройката има значение...едно е да ти изневерят 1 път, друго е това да стане редовен номер. Специално за мен не е от значение самия секс, а дали приятеля ми изпитва някакви чувства към момичето, с което ми е изневерил. Ако има чувства, едва ли бих му простила( да не казвам голяма дума, ама...), ще се чувствам страшно предадена и наранена. Но ако няма чувства, ще е по-лесно да преглътна изневярата му. Зависи от много неща, но като цяло изневярата има значение за мен и то голямо.

Град
    Пловдив
    ne bih prostila iznevqra dori i nai lekata

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    И аз не бих простила изневяра, по какъвто и начин да е. дори да е само една целувка. Дори според мен целивката е по зле от това ако ти изневерят със секс, защото целувката показва любов, а секса може да си е просто секс... Но и двата варианта не бих ги простила....
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    И 1 да е, пак е изневяра... Изневярва значи предадено доверие, предаденото доверие много трудно се възстановява...
    Така си е мен не ме интересува толко факта за изневярата,а че са се подиграли с доверието ми!Не е важно колко път са ти изневерили,а че са го направили!!!!

За мен самият факт,1е има изневяра е достатъчен да премахне доверието ми към даден човек.Това с колко е изневерил е вече начин да накараш другият да го заболи....повече и повече

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Ами разибра се, че е много гадно да ти изневерят.Така се загубва доверието и няма голямо значение колко пъти ти е изневерило гаджето.Ако разбера, почти невъзможно е да му простя.

Така...Да ви кажа изневерявала съм доста пъти на гаджетата ми,но това е най-лошото нещо което можете да направите..винаги после съжалявате и винаги това ви се върща с тройни дози!
    Смятам че човек за да изневери на някой не го обича достатъчно..и също не е готов за сериозна връзка и му липсва нещо... затова ако решите да изневерявате на някой по добре преди това го скъсайте няма смисъл да се лъжете Лъжата рано или късно излиза на яве!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си