Нещо едно момче ми е взело акъла и не мога да мисля трезво.Аз съм на 17 и се запознах с въпросния пръдльо на 8 декември в дискотеката.Братовчедка ми него харесва и цяла вечер кръжеше след мен, за да ми говори как бил пълен женкар и т.н.Аз не се целувах с него, просто си танцувахме, но на на него до колкото си спомням му писна и каза, че братовчедка ми го дразнила и си тръгна, а и аз си измислих нещо, за да се оттърва от него.Тогава си мислех, че братовчедка ми или го харесва и я е яд, или наистина не си заслужава и иска да ме предпази, защото тя излиза мното по-рано от мен, докато аз ходя от дъжд на вятър на дискотека.
Така мина време.И пак бях с нея, защото сме си първи братовчедки и си ходим заедно ... И по едно време дойде приятеля на този, за който пиша и ми каза, че, ако съм била съгласна да сме отишли заедно на кафе с него и нея, демек 4-та .Първо аз се учудих , защото от тогава беше минало доста време-месец...И второ-нали е женкар?!?Женкарите нямат сърце! Амм, тя също ми каза, че приятеля му я лил преследвал много и питал за мен ... Аз си издразних много , защото, ако ме харесва ,няма да си праща приятелите ,а ще дойде лично,нали е голям отворко,какво стана?!?А и където и да идех-явно са обсъждали и ме питаха – “Ти вярно ли с ... ?!? “ и аз си правех на интересна “ Кой?!?Не си спомням“ ,а всъщност много си бях паднала,ама защото бях чула лоши неща, че е женкар, не исках да съм 1 от всички и исках повече да се потруди за мен...Ммм 1 вечер неговият приятел пак дойде и ми вика “Той вече не идва на дискотека,ама аз ако му кажа,заради телбе ще дойде” и аз пак се направих на интересна и му викам “А,бе,ако иска да идва,ако иска не” …А,само аз си знаех какво ми беше,цъфтех...Цяла седмица мислех вече какво ще облека и т.н. И дойде Събота и той дойде,ама нищо-гледаше ме отдалече само,нито дойде пре мене ,нито нищо,егати и 12-то класника,пълен дечко.Най-добрият му прияел пак дойде при нас ,но на мене нищо не ми каза, говореха си с братовчедка ми и гледаше към мене...Аз много се ядосах...Ама и играех и се правех на ударена.
Минаха няколко седмици и реших да си направя reg в един сайт, където и той има и да видя какво ще стане.Нищо не стана?!Нли много ме харесва,бе?!?Тъпак!накрая му писах “Установих,че си луд “ и той ми отговори “Защо мислиш така?”...А,бе,нищо конкретно...Аз още повече се ядосах,нали мно ме херсва бе!!!Тъпак.