ОдионПървоначално написано от Your Nightmare
![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ами готини са аниметата.Харесват ми Yu-gi-oh(Класика),itazura na kiss (малко бозава история но супер ми хвана окото) и ест Elfen lied,не мога да разбера кво толкова има някои дето го критикуват много хвърчащи крайници имало супер як си е
.Също и Avatar the last airbender
Първоначално написано от Gothique♫
Тука Мерик..Боже какво го е сполетяло?!![]()
![]()
London Tipton
Ммм темичка за анименца *glad* и аз съм доста зарибена...Преди година ги оплювах,а сега...имам ли свободно време и съм си в нас не ставам от компаГоляма зарибявка си е !
Са гледам Bleach за втори път,щото ми е много любимо(пък и ми е първото аниме,което гледах)също така и мноооого обичам Vampire Knight
![]()
, Death Note , Soul Eater (голяма дебилщина е тва
) , Itazura na Kiss (толкова романтично...и лигаво,ама е адски яко) , Наруто хахаха...Elfen Lied гледах наскоро,ама нещо не ми допадна.Сега за други не се сещам...
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Предполагам - кофти моментПървоначално написано от Gothique♫
![]()
бтв тази снимка ме плаши..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Човека просто взима некачествени наркотици ся няя го виним![]()
Аз се зарибих по анимета,горе-долу края на 2007г.(началото на учебната година някъде).Беше голяма зарибявка.Първо Naruto,после Bleach,то не беше InuYasha,FMA,D.Gray-man(в момента го моткам),Vampire Knight(тръпнем в очакване за новия сезон с имоуто
),Shugo Chara(много сладко анименце),Nabari On Ou,Special A (много смях падна тука),Fruits Basket(тука също мн се смях),и Yu-Gi-Oh-то съм го минала
А и как не?С двама по-малки братя,дето непрекъснато ти мрънкат да го гледаш с тях,накрая просто се предаваш
И други анимета гледам,ама не се сещам сега.Пък много се чудя дали да почна и Death Note?
![]()
Look here she comes now,
bow down and stare in wonder...
"Аниметата" се казват МАНГА.
Sasho1988
Варна..
Първоначално написано от _CuCuTy_
![]()
Това беше...уоу
Манга е японската дума за комикс.Всяко аниме е създадено въз основата на мангата,но самото филмче си се нарича аниме..така,че не говори глупости.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Почвай,почвай!Няма да съжаляваш ;рПървоначално написано от CherryBlossom
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
Игралните по дет ноут са яки ^^
Абе много време си падам по анимета и манга и не ме е било срам да си призная, тук в жърмъни има и мн комикси, които мога да си ги вземам като бял човек, обаче вчера на една гара имаше някакъв аниме кънвеншън или знам ли и аз и видях толкова много противни косплейъри,к просто бяха ужасни, заклевам се.... жал ми стана за тея хора и се замислих нямат ли си по- добро да правят... чак се ужасих от себе си, защото и аз имам мн приятели аниме фенове от едно време, ама тея бяха трагедия 0.о
Манга- комикс
Аниме- анимация
Ез симпъл ез дат, ебати ... -_-'
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Вагините се казват ПИШКИ!!!Първоначално написано от _CuCuTy_
-> ju**, май имах няколко примера и за аниме без манга, ама не си спомням хубаво..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Чай ся, тя знае по- добре![]()
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Първо бях написала,че повечето анимета са въз основа на манга,но не бях сигурна дали има анимета и без манга и за това си едитнах поста..![]()
А филмана мен хич не ми хареса..дори нямах нерви да го догледам целия..Ебаси смешния актьор бяха избрали за Райто..като се има в предвид,че той е великия ум на цялата работа,а този имаше някакво глуповато излъчване и кофти реакции..Като цяло целия актьорски състав за мен не струваше - Ел беше кофти,Миса беше с черна коса,а бащата на Райто дори без мустаци
![]()
Та за да не си разваля мнението за анимето реших да не гледам филма.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Е мене ме изкефи пък, втората част >първата, а третата (Ел чейндж дъ уърлд) > втората![]()
3Д анимацията обаче никак не ме е кефила никога, ама пак, става :Д
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Добре пък.Ще си помисля и може да се опитам да го гледам![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again