- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязват ли ви защото сте по бедни от тях?
Hm, az lichno ne saotnasqm opredelenieto "bogat" s tova, kolko pari ima daden 4ovek. Dumata "bogat" e kachestven izmeritel, a ne pokazatel za parichno i materialno sastoqnie. Ve4e spomenatiq tip va6tnost e paraliq s krivorazbrana cennostna sitema i merkantilno otno6enie sprqmo ostanalite. Shtom za nego lichnostnite kachestva sa stepenuvani po-dolu ot parite, e dostata4na pri4ina da ne poddarjash nikakvi kontakti s nego. Ogledai se naokolo i nameri po-dostoen 4ovek.![]()
Първоначално написано от Rebellion_Angel
Идвам с теб!![]()
Ако ме викнете и аз ще дойдаПървоначално написано от GameFace
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Е разбира се, добре дошъл си. Пу! за мене метален бокс, другите си намирайте с какво ще го тупате.Първоначално написано от BlueFace
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Аз имам 2 боксаИмам и една метална тръба ,чук...
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Аз ше го стрелям!![]()
хайде да се съберем целия форум и да идем![]()
По темата:Хмм не са ме зарязвали за това май.Все така се случва,че аз си намирам момчета,които работят за да се издържат...или понякога аз даже ги черпя.Което въобще не ме бърка.Не е било един път да купя цигари на приятеля ми или да го черпя.Не ме бърка колко има и дали има...знам,че ако има и 20ст. в джоба ще ми ги даде на мен.
Това е най-глупавото да съдиш за някой по парите му и ако няма милиони....ааа не искам да съм с теб....тъпи курви и разглезени богаташчета.
Теглиш му една много гълга на ум на тоя..а защо не и на живо и забравяш,че е жив!
Ei ama vie vsi4kite ste mnogo opasni we (govorq za momi4etata) ! Kak se vyzmu6tavate samo 4e mom4e zarqzva momi4e zaradi parite i! Razbrahte li NIE mom4etata kak se 4ustvame vseki pyt ?Vsi4ko se vry6ta.Ama samo kak se vyzmutihte
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uouuuuu da vi e gadno we
! Ne sym zlobar no e taka ! Nie ve4e vi podryjavame vijdame 4e nqma drug na4in da vi promenim , i po4vame da vi podryjavame!
Po temata: Macko sorry ne si vinovna ti za Sveta i za ob6testvoto koeto jivee v nego! Vinovno e samoto ob6testvo ! Predi 4oveka e izgrajdal haraktera na Ob6testvoto ,a sega Ob6testvoto izgrajda haraktera na 4oveka !
USPEH sledva6tiq pyt![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Тоя е някъв кретен не те заслужава опитай се да го забравиш![]()
Zabravq6 go..vse edno na6te kato imat pari i da ne se zanimavam s pove4eto mi fr za6otot sa po bedni li..?Ami ne az gi cenq kato hora a ne kolko pari imat v djobovete si
Toi e razglezeno bogata64e!Ne si zaslujava da misli6 za nego!ZAbravi gooooo!![]()
zarqzvala sam edin det mn se prai6e i se fuka6e s hotela na tehnite mn ma drazne6e
Първоначално написано от iva_16
Тва е уникално тъпоМиличка не искам да бъда гадна,но един човек да ти гледа парите значи изобщо не му пука за тебе,за да се захване за това
Наистина изобщо не се занимавай с него
Но квото и да е не го разбирам,да беше момиче-да верно има ги такива дет гледат само парите,колите,подараците и др. ,ма той е момче
Най-гадното е обаче,че наистина любовта не пита
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
ackiq kreten e toq![]()
http://www.impulse.bg/qven --> az
Ще цитирам една песен:
"Всички сме хора на този свят и носим чуства святи, и всички имаме сърца и бедни и богати!"
Хахаха
Mnogo si dylbok weПървоначално написано от toko18
Ai stiga kvi 4ustva v 21 vek! Kva liubov ,kva fantaziq ?
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm