Много искам да си изтегля NFS, но не знам от къде и коя версия да си изтегля ?
Не съм я играла от много време и съм забравила.Предварително благодаря.
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Замундаааатам ги има всичките версии.А коя нфс ще играеш си зависи от параметрите на компютъра ти в смисъл ще играеш по стара версия ако не е мн добър и ще играеш най-новите версии ако е добър.
Ето ти ги всичките версии аз лично ти препоръчвам Underground 2
И още един съвет чети коментарите на торентите и прочети как се инсталира пише го най-долу в торента
http://www.zamunda.net/catalogue.php...&catalog=games
Айде приятна игра![]()
Нов човек съм
NFS Pro Street е най-хубавата!
...
Ще си позволя да не се съглася !!!Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Нов човек съм
Аз съм си инсталирала преди Most Wanted и за нея знам как става, но за Underground 2 не знам как се инсталираПомощ ?
За мен най-добра си остава Мост уонтед или Карбон.Про стреет-а що годе става ама е много дървено управлението, а и иска майка си и баща си тая игра![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Еми то си има указания в торента как става ,но би трябвало да е същата работаПървоначално написано от Angel_of^love
Нов човек съм
Благодаря.Аз за да загрея си изтеглих Most Wanted на нея ще поиграя пък после ще видим.Много Ви благодаря !!!![]()
i az 6te si q isteglq![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Pro Streat е мн добра игра ама тряя супер яко ПС да имаш.Доста голями изисквания са сложили тоя път създателите, ама за тази игра се подразбира![]()
Most Wanted на светло Carbon на тъмно това е....
Имам цялата поредица на NFS в компа инсталирана аз си ги харесвам тях най много но и Underground 2 е яка.
Underground 2 си е най-добрата и лесна за игране.
Първоначално написано от QPONECA
![]()
Най-хубава е Most Wanted и U2.
Аз сигурно Ще си изтегля и U2
Според мен си изтелги Need For Speed : Undergraund 1 примерно от замунда. За мен това е най - добра игра от тази серия!!!Първоначално написано от Angel_of^love
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/