.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Da go e*em i staja, lqtos nqma da moga da se varna v BG, sega imah predostavena vazmojnost da se varna kraq na april do sredata na mai, ama se pravq i az na mnogo hitar...

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Of i az nqmam tarpenie da si otida v BG i moje vseki moment da si otida ama ne se znae oshte de,no do sredata na April trqbva da si otida i nqmam tarpenie,mnogo mi lipsva v BG,taq Germaniq ne struva
    А може ли да попитам в кой град живееш? Щото и аз живея в Германия ии може да сме близко
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    nqmam tarpenie da svarshi tapoto dasklo i da se varnat dvama moi fr prosto nqmammmmmmmmmmm
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

карайте ме да се чуства гадно... завиждам на хората които ще си ходят!!!

аз няма да си ходя... наще не ме пускат заради миналата година когато си ходех сама...
    Ама и тука лятото няма да е лошо... все пак има басейн... хаха, време ми е да направя сериозен тен...

Никога на Черноморието. Никога в тези бетонни джунгли.Това е безумие, това са квартали, то е мърсотия, строежи, блокове! Няма не отстояние, няма пътека да минеш между два хотела. Не въздух, няма пространство... от терасата на единия хотел до терасата на другия има по малко от 5 м. Онази вечер гледах за Созопол... същата работа, а пречиствателната им станция няма капацитет да поеме тези нови хотели и плажът им в лайна. Златните пясъци сега решиха да строят пречиствателна, щото лайната гонят туристите. Само малоумник може да летува в нашите курорти... пълен и завършен малоумник...От простотия и лакомия управляващите и мутрите, които им служат, ще съсипят хубавата ни природа.

da shte si hodq .. v amerika sam .. v BG shte sam ot 8 iuni do 16 avgust ... super

аз пък ш си ходя кам 21 йуни до към 15 септември цяло лято в бггг якоооооооо

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от speciall_baby
    аз пък ш си ходя кам 21 йуни до към 15 септември цяло лято в бггг якоооооооо
    Честито!

Град
    Ciampino - Italy

Опаа

Лято 2008 ще го прекарам в Италия при нашите.
    С нетърпение чакам да свърши учебаната година и да отида.
    От юли до края на август
    То ако става на въпрос цялата ми рода е там. Пък и много гаджета оставих в Италия зимната ваканция... Пък и са големи купонджии нашите (особено майка ми, леля и вуйна ми)
    Couse you know your girlfriend wanna be me

YES YES i az she ti hodqq nqnmam nikvo t1rpenie da se pribera da si vida si4kiii zaminavam na 9 iuli... p1k vr16taneto spetemvrii cqlo lqto kupon4ita

Цитирай Първоначално написано от ^I_love_sTaNiSlav4o^
    И аз ще си ходяяя Нямам търпение Иначе до ся колкото знам ,заминавам на 23-24 Юни и ще се върна началото на Август заради тъпото даскалоо пффф Само аз май почвам много рано

A ti k1de u4i6 4e po4va6 tolkova rano ?

Даааааааааа!!! От 20 Май до 24 Август иииии ми е много кеф
    §~How can I go on, from day to day
    Who can make me strong in every way
    Where can I be safe, where can I belong
    In this great big world of sadness...~§

Град
    Испания
    Много ми се иска това лято да съм си в БГ,но все още не знам....
    Надеждата умира последна!!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Това лято си заминавам от България И ще си дойда чак за другата ваканция [лятна]

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

няма да се прибераа няма а толкова много искаааааам

Град
    Белград/София
    Ще си идвам в България за фестивала в Каварна, в началото на Юли. Даже си имам билети за всички концерти . После, както всяка година, с нашите ще обиколим черноморието. И живот и здраве, към края на август се връщам в Сърбия.

Да много съм щастлива не мога да чакам днес си купих си билет иначе дати 22 юни до 21 август хихихи

Аз това лято, ще ходя на гости на нашите в Испания само да свърша тая тъпа година, това даскало ме съсипа!
    Just do it ...

Град
    Germany,Munich
    az 6te si idvam.. ama nz za kolko ako svar6vahme po-rano daskalo 6tqx da si doida sig za 1 mesec i 1 mesec 6e si sedq v germaniq ama na zaradi tva daskalo... imame samo 6 sedmici lqtna vakanciq tva zna4i 4e moga da si doida za 1-2 sedmici 6tot mi se iska i na lager da hodq.. Ama sas sigurnost 6te si idvam

Du glaubst nicht, wie verr

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    15 дни до детонация...

da estestveno ot 16 uni do 6 septmemvri ,mejdu drugoto v oae kadeto jiveq kontrolirat neta i nqkoi sitove sa zabraneni ...i tozi e edin ot tqh ...super gadno se polu4ava!!!

Аз другия месец, но не е сигурно

да На 28 (тази събота)

до 15 Август
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Az sum si tuka sega.. Nai-nakraq.. Pristignah na 25-ti.
    I am the substance and the one who has no substance.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Liz
    Az sum si tuka sega.. Nai-nakraq.. Pristignah na 25-ti.
    До кога си тук?....и от кой град в Канада пристигаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си