- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Лято 2008 в България?
Da go e*em i staja, lqtos nqma da moga da se varna v BG, sega imah predostavena vazmojnost da se varna kraq na april do sredata na mai, ama se pravq i az na mnogo hitar...
А може ли да попитам в кой град живееш? Щото и аз живея в Германия ии може да сме близкоПървоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
nqmam tarpenie da svarshi tapoto dasklo i da se varnat dvama moi fr prosto nqmammmmmmmmmmm![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
карайте ме да се чуства гадно... завиждам на хората които ще си ходят!!!
аз няма да си ходя... наще не ме пускат заради миналата година когато си ходех сама...![]()
Ама и тука лятото няма да е лошо... все пак има басейн... хаха, време ми е да направя сериозен тен...![]()
Никога на Черноморието. Никога в тези бетонни джунгли.Това е безумие, това са квартали, то е мърсотия, строежи, блокове! Няма не отстояние, няма пътека да минеш между два хотела. Не въздух, няма пространство... от терасата на единия хотел до терасата на другия има по малко от 5 м. Онази вечер гледах за Созопол... същата работа, а пречиствателната им станция няма капацитет да поеме тези нови хотели и плажът им в лайна. Златните пясъци сега решиха да строят пречиствателна, щото лайната гонят туристите. Само малоумник може да летува в нашите курорти... пълен и завършен малоумник...От простотия и лакомия управляващите и мутрите, които им служат, ще съсипят хубавата ни природа.![]()
da shte si hodq .. v amerika sam .. v BG shte sam ot 8 iuni do 16 avgust ... super![]()
![]()
![]()
аз пък ш си ходя кам 21 йуни до към 15 септември цяло лято в бггг якоооооооо![]()
Честито!Първоначално написано от speciall_baby
![]()
Лято 2008 ще го прекарам в Италия при нашите.
С нетърпение чакам да свърши учебаната година и да отида.
От юли до края на август
То ако става на въпрос цялата ми рода е там. Пък и много гаджета оставих в Италия зимната ваканция...![]()
Пък и са големи купонджии нашите (особено майка ми, леля и вуйна ми)
Couse you know your girlfriend wanna be me
Даааааааааа!!!От 20 Май до 24 Август иииии ми е много кеф
![]()
§~How can I go on, from day to day
Who can make me strong in every way
Where can I be safe, where can I belong
In this great big world of sadness...~§
Много ми се иска това лято да съм си в БГ,но все още не знам....![]()
Надеждата умира последна!!!
няма да се прибераа нямаа толкова много искаааааам
![]()
Ще си идвам в България за фестивала в Каварна, в началото на Юли. Даже си имам билети за всички концерти. После, както всяка година, с нашите ще обиколим черноморието. И живот и здраве, към края на август се връщам в Сърбия.
Аз това лято, ще ходя на гости на нашите в Испания само да свърша тая тъпа година, това даскало ме съсипа!![]()
Just do it ...
az 6te si idvam.. ama nz za kolko ako svar6vahme po-rano daskalo 6tqx da si doida sig za 1 mesec i 1 mesec 6e si sedq v germaniq ama na zaradi tva daskalo... imame samo 6 sedmici lqtna vakanciq tva zna4i 4e moga da si doida za 1-2 sedmici 6tot mi se iska i na lager da hodq.. Ama sas sigurnost 6te si idvam![]()
Du glaubst nicht, wie verr
15 дни до детонация...![]()
da estestveno ot 16 uni do 6 septmemvri ,mejdu drugoto v oae kadeto jiveq kontrolirat neta i nqkoi sitove sa zabraneni ...i tozi e edin ot tqh ...super gadno se polu4ava!!!
да На 28 (тази събота)
![]()
![]()
до 15 Август
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Az sum si tuka sega.. Nai-nakraq.. Pristignah na 25-ti.
I am the substance and the one who has no substance.
До кога си тук?....и от кой град в Канада пристигаш?Първоначално написано от Liz