.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 154

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А тш знаеш ли дефакто колко е ВРЕДНО това за жената. И за мъжа е вредно, особено в областта на тестисите, но за жената е направо....

Води до изстиване, болки, инфекции...
    Аре стига си говорила на изуст. Кви изстивания бе, тя де не ходи гола и боса! Болки от къде? Инфекции пак откъде, ако спазва хигиена.Направо не мога да повярвам, че точно ти ще ми ги говориш тея глупости.

Повече от фен
    peshogo ,принципно съм съгласна-все пак кпсмите са естествени-всеки ги има.Но пък чак да се пуснат безразборно...Поне да се пддържа -да се подстригват поне.
    Аз лично съм съгласна и с това,че поражда проблеми,но пък не ми е приятно да съм с косми и това е!
    [img] [/img]

Абе, всъщност наистина е вредно, ама е и нехигиенично. Според мен всяко уважаващо себе си момиче трябва да има такива елементарни хигиенни навици, като бръсненето. Аз го правя дори, когато не ми се налага да спя с някого, просто защото иначе не се чувствам чиста и не ми е спокойно. Пък и е гнусно да си събуеш дънките и от прашката ти да се подават косми, че и да прозира, все пак човек не знае кога ще му се наложи да се съблечи, пък и дори и да не се налага - ти си знаеш, че имаш косми и това лично мен ме подтиска.... Ама верно, все пак си е право на личен избор...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    А тш знаеш ли дефакто колко е ВРЕДНО това за жената. И за мъжа е вредно, особено в областта на тестисите, но за жената е направо....

Аре стига си говорила на изуст. Кви изстивания бе, тя де не ходи гола и боса! Болки от къде? Инфекции пак откъде, ако спазва хигиена.Направо не мога да повярвам, че точно ти ще ми ги говориш тея глупости.
    Обясни ми защо преуди да се обезкосмя никога не съм имала бяло течение, болки в яйчниците и инфекция, а след това имах. Да спомена, че началото на половия ми живот и обезкосмяването не съвпаднаха по време........
    А и космите по срамните устни играят ролята на възглавничка и пзят от протриване тези нежни места. щом природата така го е измислила, значи има защо.

Природата знаеш ли колко още неща е измислила, които човека вече е обърнал наопаки? Еволюцията става в течение на хиляди години, докато напредъка на медицината и техниката е в рамките на години и дори месеци. Така че този довод е чисто говорене наизуст. Аз смятам, че няма нищо кой знае колко опасно в бръсненето, но разбира се за това нещо трябва да се изкаже компетентно някой гинеколог. Нека някое от по-големите момичета като отиде на преглед следващия път да пита специално по този въпрос и да пише какво и е казал гинеколога.

Аз съм питала по този въпрос една гинеколожка в Бургас. Тя каза, че е по - хигиенично да се махат космите, но също така е и ВРЕДНО, защото някакви микроскопични частици прониквали във влагалищния отвор и можели да предизвикат инфекция, колкото и да сме чистоплътни и хигиенични..

Град
    Свищов
    Аз ти казвам какво каза моята гинеколожка. Да не мислиш, че ми е паднало от Бога това умозаключение. Получих 2 инфекции едновременно. т.е. 2 вида бактерии. И като ме поразпита каза, че е от обезкосмяването и трябва да спра да се обезкосмявам поне от октомври до март-април...
    Обясни ми вредата, причината да имаме косми там и най-вече вредата от всякакви химии по кожата и влагалището. Оттогава всякакви депилатоари, ленти,които имат ефект на кола маска, пяни, душ-гелове и разни други химически субстанции не се докосват до половите ми органи. И проблемите определено са по-малко.

hottie
    Guest
    Абе това,което знам аз е, че всеки лекар казва различно.Ние най-добре си познаваме тялото. А иначе ние жените сме си предразположение към инфекции. Може да ги хванем от какво ли не.

Иначе съм съгласна, че е вредно, но и полезно в друго отношение.Не може да каже кое надделява другото. Просто трябва да си направим избор за своето тяло - с или без косми.

Град
    Свищов
    Освен от естетична гледна точка, че изглежда по-добре(а може би не е точно така, защото изглежда все едно е на някое малко момиченце, дето още не се е развило) какъв друг плюс има?

hottie
    Guest
    Не излиза от бельото и банския
    Иначе аз обичам да оставям тънка лентичка, защото иначе наистина приличам на малко момиченце

Освен от естетична гледна точка, че изглежда по-добре(а може би не е точно така, защото изглежда все едно е на някое малко момиченце, дето още не се е развило) какъв друг плюс има?
    Аз се чувствам по-добре като съм обезкосмена отдолу - едно гладичко такова Е, по срамните устни като се обръсна, сърби, но наоколо е добре.

Надявам се не ме разбирате погрешно,аз не съм против обезкосмяването,а против това то да се налага като модна тенденция, за това пак ще попитам ,мъжете и жените, които са го правили и по двата начина намират ли голяма разлика в самото усещане?Много хора се изразиха,че е неестетично,те с очи ли е*ът?Като носиш бански,не можеш ли да се оскубеш само около банския или да се обезкосмиш само за времето когато ще носиш бански,примерно лятото?
    http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!

Цитирай Първоначално написано от peshogo
    Надявам се не ме разбирате погрешно,аз не съм против обезкосмяването,а против това то да се налага като модна тенденция, за това пак ще попитам ,мъжете и жените, които са го правили и по двата начина намират ли голяма разлика в самото усещане?Много хора се изразиха,че е неестетично,те с очи ли е*ът?Като носиш бански,не можеш ли да се оскубеш само около банския или да се обезкосмиш само за времето когато ще носиш бански,примерно лятото?
    Тази тема е типичен пример как да превърнем мухата в слон.
    И аз съм на меннието ,че не е необходимо налагането на обезкосмяването като модна тенденция! Всеки си решава как му е удобно. Ок-аз също се обезкосмявам,но не всеки път имам време,има цели периоди в които нямам време да си оскубя веждите,камо ли нещо друго... Питала съм приятеля ми как ме предпочита и той винаги ми казва: както на теб ти е удобно! По същия начин и аз не съм до толкова придирчива.Правили сме секс и с наличието и с отсъствието на косми,но да ви кажа -уменията му в леглото не се влияят от космите...
    Спрете Земята,искам да сляза...

Цитирай Първоначално написано от Alice Fox

Изстиване? - Ти добре ли си ? Какво ще ти изстине като се обръснеш?Инфекций? - Как се бръснат толкова хора и нищо им няма много ми е интересно?
    Болки - От какво ? Болка ще има ако се заколиш от друго няма от какво..
    Благодарение на обезкосмяването на интимните части,интимните въшки почти изчезнаха като понятие..
    evala.. i az tey mislq

priemam da ne se obezkosmqvat hora koito pone imat slabo okosmenie.no ne i takiva koito sa sus byina rastitelnost kakto se kazva.vse pak kosmite vodqt do po obilno okosmenie i ne mislq 4e e mn priqtno tova.spored men pogovori s neq i i kaji 4e ne odobrqva6 pri4eskata i otdoly i ako moje da napravi ne6ty po vuprosa.vse pak tva e maluk kompromis nadqvam se da te razbere.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Супер фен
    Град
    Венера
    Да, става въпрос на хигиена и здраве. Всъщност космите са нещо естествено. Противоестествено е тяхното махане.....Влияе лошо на здравето. Евала на мацката, че се грижи първо за здравето си, а после за удволетворението на някой си мъж.

За автора... ХАХАХХАХА ЧЕСТИТО!

За кремчето...
    Айде са... все може да се пооформи малко... 21 век сме в крайна сметка.
    Когато не си пускаш люляци отдолу, не значи че 105% го правиш заради мъж.
    Аз го правя за себе си... Не всеки понася косми, аз лично - не търпя.
    Може поне малко да се поскъси, тая- не говоря да се кастри...

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    vse pak kosmite vodqt do po obilno okosmenie
    Верно?

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    момичето да не се е избръснало или момчето доло тва е въпрос на лична хигиена ..ако не държи на личната хигиена представете си колко държи на нещо друго ай е грусно да си космат !!!

Времее да се обединим!

Да нека се къпе веднъж на пет месеца и да се обезкосмява всеки ден пък после ми говори за чистота!По тая логика, ако си без коса си по--чист отколкото ,ако си със. С тая хигена ставате смешни явно трябва да подбирате по -чисти,не се лъжете,"прическата" не е признак за чистота!
    http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Off kolko si zabluden..izvinqvai mn ama ti q postavq6 v nelovko polojenie kfo iska6 da ti kaje a?! I az da bqh i az 6tqh da ti kaja mi ddz..ako ti si okosmen i nqkoi madama te popita 6to ne se brasne6 ti kfo 6e i kaje6 a?

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Обезкосмяването се прави от ЕСТЕТИЧНА, а не от ХИГИЕНИЧНА гледна точка! Аман от капацитети!
    Левски шампион але але!

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от peshogo
    Да нека се къпе веднъж на пет месеца и да се обезкосмява всеки ден пък после ми говори за чистота!По тая логика, ако си без коса си по--чист отколкото ,ако си със. С тая хигена ставате смешни явно трябва да подбирате по -чисти,не се лъжете,"прическата" не е признак за чистота!
    ами аз съм бръснат ...

Времее да се обединим!

Цитирай Първоначално написано от Slun4evko

Ама че сексисти се навъдиха...
    За вас е ненормално да сте окосмени????Аномалия е това,че хората се обезкосмяват. Модата е това,което е водещо в случая.Никой не кара мъжете да се обезкосмяват и никоя жена няма да им откаже/независимо дали става дума за секс или за среща/ ако имат косми по ръцете или краката.Но ако мъжете случайно забележат и миниатюрно косъмче на крака й вдигат врява до небето и й бият дузпата още преди да са я опознали.Ако това не е сексистко мислене..
    Що се отнася до интимното обезкосмяване...няма нищо по-нормално от това!Било нехигиенично да има косми... Толкова ли е необразовано днес обществото,че се смята за вредно дори лекото окосмение/това веще си зависи от индивида/.Подкрепям Кремчето,интимните косъмчета имат важна защитна функция-предпазват най-вече от бактерии и инфекции,които са адски,ама адски неприятни,болезнени и опасни..помисли за това,следващия път,авторе на темата,когато решиш да осъдиш някое момиче за това.
    Лично аз не съм доволна от обезкосмяването.Предполаг м колко хора тук ще си помислят,че съм луда.Но до 17та си година не съм прибягвала до такива козметични процедури и не съм имала грам оплаквания.След като обаче миналото лято започнах да се бръсна започнаха да се появяват и проблемите.. Сигурно си ислите,че съм и без приятел. Грешка,имам си такъв. И за него,мога да споделя,че е по-еротично лекото интимно окосмение,вместо да съм голичка.Нито някога ми е вдигал скандал,ако крачетата ми са леко наболи,макар че на мен самата ми е адски неприятно в таква ситуация. Невероятно,но факт,нали ? Е,хора с всякакви вкусове,както виждате.Но моля,не осъждайте никого за предпочитанията му. И на мен ми се стори,че авторът на темата е страшно ограничен в мисленето си,но не го осъждам,такива са му разбиранията/Надявам се,че не го обиждам с прямотата си,нямам такова желание/.Нека всеки следва собствените си предпочитания и не се меси в чуждите.
    u evala ti praq edin da kaje ne6to svqstno az sum na 15 i ne se obezkosmqvam na pulno iskam no kato znam akkvi problemi 6te si suzdam ni ni6to a nie mujete kavame li i kato vi vidim kosmqsali obrusni se 4e tui ne mi aresva6 ne nali pri vas ne e zaduljitelno a po jelanie a jenite sme zaduljeni tupo e ne sum praila seh tui 4e ne mi sa se oplakvali no mislq 4e kogato dvama se obi4at i durjat edin na drug tova nqma da im pravi nikakvo vpe4etleni

Цитирай Първоначално написано от hackers
    момичето да не се е избръснало или момчето доло тва е въпрос на лична хигиена ..ако не държи на личната хигиена представете си колко държи на нещо друго ай е грусно да си космат !!!
    stiga s taq li4na higiena veee ai sprete sa proli4a va si kolko ste neveji vie kat ne sse brusnete zna4i i tova e nehigieni4no prirodata ni e oksomila posle da ni e kazala po4nete da se brusnete 4e sgre6ih pfu 4e ste ai ne izlizaite pove4e s nomera za li4nata higiena

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Обезкосмяването се прави от ЕСТЕТИЧНА, а не от ХИГИЕНИЧНА гледна точка! Аман от капацитети!
    3-ти път съвпадение на мое и твое мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си