- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не се бръсне :/
Аре стига си говорила на изуст. Кви изстивания бе, тя де не ходи гола и боса! Болки от къде? Инфекции пак откъде, ако спазва хигиена.Направо не мога да повярвам, че точно ти ще ми ги говориш тея глупости.Първоначално написано от krem4et0
Абе, всъщност наистина е вредно, ама е и нехигиенично. Според мен всяко уважаващо себе си момиче трябва да има такива елементарни хигиенни навици, като бръсненето. Аз го правя дори, когато не ми се налага да спя с някого, просто защото иначе не се чувствам чиста и не ми е спокойно. Пък и е гнусно да си събуеш дънките и от прашката ти да се подават косми, че и да прозира, все пак човек не знае кога ще му се наложи да се съблечи, пък и дори и да не се налага - ти си знаеш, че имаш косми и това лично мен ме подтиска.... Ама верно, все пак си е право на личен избор...
Обясни ми защо преуди да се обезкосмя никога не съм имала бяло течение, болки в яйчниците и инфекция, а след това имах. Да спомена, че началото на половия ми живот и обезкосмяването не съвпаднаха по време........Първоначално написано от Crag Hack
А и космите по срамните устни играят ролята на възглавничка и пзят от протриване тези нежни места. щом природата така го е измислила, значи има защо.
Природата знаеш ли колко още неща е измислила, които човека вече е обърнал наопаки? Еволюцията става в течение на хиляди години, докато напредъка на медицината и техниката е в рамките на години и дори месеци. Така че този довод е чисто говорене наизуст. Аз смятам, че няма нищо кой знае колко опасно в бръсненето, но разбира се за това нещо трябва да се изкаже компетентно някой гинеколог. Нека някое от по-големите момичета като отиде на преглед следващия път да пита специално по този въпрос и да пише какво и е казал гинеколога.
Аз съм питала по този въпрос една гинеколожка в Бургас. Тя каза, че е по - хигиенично да се махат космите, но също така е и ВРЕДНО, защото някакви микроскопични частици прониквали във влагалищния отвор и можели да предизвикат инфекция, колкото и да сме чистоплътни и хигиенични..
Аз ти казвам какво каза моята гинеколожка. Да не мислиш, че ми е паднало от Бога това умозаключение. Получих 2 инфекции едновременно. т.е. 2 вида бактерии. И като ме поразпита каза, че е от обезкосмяването и трябва да спра да се обезкосмявам поне от октомври до март-април...
Обясни ми вредата, причината да имаме косми там и най-вече вредата от всякакви химии по кожата и влагалището. Оттогава всякакви депилатоари, ленти,които имат ефект на кола маска, пяни, душ-гелове и разни други химически субстанции не се докосват до половите ми органи. И проблемите определено са по-малко.
Абе това,което знам аз е, че всеки лекар казва различно.Ние най-добре си познаваме тялото. А иначе ние жените сме си предразположение към инфекции. Може да ги хванем от какво ли не.
Иначе съм съгласна, че е вредно, но и полезно в друго отношение.Не може да каже кое надделява другото. Просто трябва да си направим избор за своето тяло - с или без косми.
Освен от естетична гледна точка, че изглежда по-добре(а може би не е точно така, защото изглежда все едно е на някое малко момиченце, дето още не се е развило) какъв друг плюс има?
Не излиза от бельото и банския![]()
Иначе аз обичам да оставям тънка лентичка, защото иначе наистина приличам на малко момиченце![]()
Аз се чувствам по-добре като съм обезкосмена отдолу - едно гладичко таковаПървоначално написано от krem4et0
Е, по срамните устни като се обръсна, сърби, но наоколо е добре.
Надявам се не ме разбирате погрешно,аз не съм против обезкосмяването,а против това то да се налага като модна тенденция, за това пак ще попитам ,мъжете и жените, които са го правили и по двата начина намират ли голяма разлика в самото усещане?Много хора се изразиха,че е неестетично,те с очи ли е*ът?Като носиш бански,не можеш ли да се оскубеш само около банския или да се обезкосмиш само за времето когато ще носиш бански,примерно лятото?
http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!
Тази тема е типичен пример как да превърнем мухата в слон.Първоначално написано от peshogo
И аз съм на меннието ,че не е необходимо налагането на обезкосмяването като модна тенденция! Всеки си решава как му е удобно. Ок-аз също се обезкосмявам,но не всеки път имам време,има цели периоди в които нямам време да си оскубя веждите,камо ли нещо друго... Питала съм приятеля ми как ме предпочита и той винаги ми казва: както на теб ти е удобно! По същия начин и аз не съм до толкова придирчива.Правили сме секс и с наличието и с отсъствието на косми,но да ви кажа -уменията му в леглото не се влияят от космите...![]()
evala.. i az tey mislqПървоначално написано от Alice Fox
![]()
priemam da ne se obezkosmqvat hora koito pone imat slabo okosmenie.no ne i takiva koito sa sus byina rastitelnost kakto se kazva.vse pak kosmite vodqt do po obilno okosmenie i ne mislq 4e e mn priqtno tova.spored men pogovori s neq i i kaji 4e ne odobrqva6 pri4eskata i otdoly i ako moje da napravi ne6ty po vuprosa.vse pak tva e maluk kompromis nadqvam se da te razbere.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от krem4et0
За автора... ХАХАХХАХА ЧЕСТИТО!
За кремчето...
Айде са... все може да се пооформи малко... 21 век сме в крайна сметка.
Когато не си пускаш люляци отдолу, не значи че 105% го правиш заради мъж.
Аз го правя за себе си... Не всеки понася косми, аз лично - не търпя.
Може поне малко да се поскъси, тая- не говоря да се кастри...
Верно?Първоначално написано от MaRiNkA_16
![]()
Да нека се къпе веднъж на пет месеца и да се обезкосмява всеки ден пък после ми говори за чистота!По тая логика, ако си без коса си по--чист отколкото ,ако си със.С тая хигена ставате смешни явно трябва да подбирате по -чисти,не се лъжете,"прическата" не е признак за чистота!
http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!
Off kolko si zabluden..izvinqvai mn ama ti q postavq6 v nelovko polojenie kfo iska6 da ti kaje a?! I az da bqh i az 6tqh da ti kaja mi ddz..ako ti si okosmen i nqkoi madama te popita 6to ne se brasne6 ti kfo 6e i kaje6 a?
Обезкосмяването се прави от ЕСТЕТИЧНА, а не от ХИГИЕНИЧНА гледна точка! Аман от капацитети!![]()
Левски шампион але але!
u evala ti praq edin da kaje ne6to svqstno az sum na 15 i ne se obezkosmqvam na pulno iskam no kato znam akkvi problemi 6te si suzdam ni ni6to a nie mujete kavame li i kato vi vidim kosmqsali obrusni se 4e tui ne mi aresva6 ne nali pri vas ne e zaduljitelno a po jelanie a jenite sme zaduljeni tupo e ne sum praila seh tui 4e ne mi sa se oplakvali no mislq 4e kogato dvama se obi4at i durjat edin na drug tova nqma da im pravi nikakvo vpe4etleniПървоначално написано от Slun4evko
![]()
![]()
stiga s taq li4na higiena veee ai sprete sa proli4a va si kolko ste neveji vie kat ne sse brusnete zna4i i tova e nehigieni4no prirodata ni e oksomila posle da ni e kazala po4nete da se brusnete 4e sgre6ih pfu 4e ste ai ne izlizaite pove4e s nomera za li4nata higienaПървоначално написано от hackers
![]()
3-ти път съвпадение на мое и твое мнение.Първоначално написано от air_J
![]()