Цитирай Първоначално написано от Sam90'
Сякаш за мъжете е по-приемливо да не се обезкосмяват - те си пазят мъжествеността. А защо да не може и жените да си пазят женствеността. Изпотяват се? А какво ще кажете тогава жените да започнат да си режат циците, защото се потят повече - ще ви харесват ли повече?
Я стига сте се превъзнасяли за лична хигиена, ами си кажете, че искате гола путка. Лична хигиена е да си миеш зъбите и да се къпеш редовно, а това, за което тук се говори е въпрос на личен избор.

А ти, авторе, щом под "връзка" разбираш "има ли косми или не", намери си друга... не е толкова трудно.
Струва ми се, че ме обвиняваш в нещо
Все пак годината е 2008, а не 1008. Момичетата почват (или поне би трябвало да почват) да се бръснат още като им дойде първия мензис.
Не става въпрос за "голата путка". Самият й отговор "Ми де да знам" ме кара да мисля, че е немарлива, а това е най-лошото за едно момиче (както и за момче).
И аз се обезкосмявам, щото си представям колко може да е гадно за момичето да лапа косми, примерно... Мъжествеността няма нищо общо.
И както казах бих предпочел разрешение на проблема, а не да си търся друга, макар че ако наистина се окаже, че не й пука за елементарни неща... Няма да имам друг избор.