- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не се бръсне :/
spored men nqma mnogo golqmo zna4enie dali se brasne ot dolo zavisi ot kolkovr nese e brasnala![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
за мен лично няма особено значение дали има косми отдолу или няма. дори карах бившата ми приятелка така да се каже да ги редува 2-те неща - да си ги остави да пораснат и известно време така и после да се обръсне нацяло. разнообразието е хубаво нещо![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
az pak nebih pravila sex s takav 4ovek i bih go zarqzala tva e gadno v 21 vek da nese obezkosmqva
Az li4no pove4e obi4am obezkosmeni momi4eta no e vapros na izbor sas bez ili sas malko si4ko koeto 6te e po razli4no ako e kosmati4ka 6te se li6i ot oralna liubov![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Виждал съм жени с косми по ръцете,краката,за интимни части незнам и не ми са мисли...но те всичките бяха от ромски произход.
Извод-не на горилите от женски пол!
Оф,ама вие сериозно ли ??
Не мога да повярвам,че има хора,които не се обезкосмяват.Това е неуважение към самите тях и към партньорите им.Много по естетично е да няма нито един косъм.
Следвашия път,когато използваш думата ''раста'' се замисли какво означава! растата се ражда,а не се прави. Ако имаш предвид свещената прическа на растафарите наричат се ДРЕДОВЕ,а не РАСТИ!Първоначално написано от Homer_King_r.i.p
![]()
само дет не е за смях,ама нищо...
Suglasna sum s krem4eto, che tova e dosta vredno za nas....obache....e adski gnusno da ti se vlachat nekvi kosmorlqci....No tova ne e prichina da q zarejesh spodeli problema si s neq
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
oh spored men trqbva da se obezkosmqvat jenite ... men li4no mi e neodobno kato sa leko naboli daje da se sableka i tn ... pak amoli ako imah gora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама че сексисти се навъдиха...
За вас е ненормално да сте окосмени????Аномалия е това,че хората се обезкосмяват. Модата е това,което е водещо в случая.Никой не кара мъжете да се обезкосмяват и никоя жена няма да им откаже/независимо дали става дума за секс или за среща/ ако имат косми по ръцете или краката.Но ако мъжете случайно забележат и миниатюрно косъмче на крака й вдигат врява до небето и й бият дузпата още преди да са я опознали.Ако това не е сексистко мислене..
Що се отнася до интимното обезкосмяване...няма нищо по-нормално от това!Било нехигиенично да има косми...Толкова ли е необразовано днес обществото,че се смята за вредно дори лекото окосмение/това веще си зависи от индивида/.Подкрепям Кремчето,интимните косъмчета имат важна защитна функция-предпазват най-вече от бактерии и инфекции,които са адски,ама адски неприятни,болезнени и опасни..помисли за това,следващия път,авторе на темата,когато решиш да осъдиш някое момиче за това.
Лично аз не съм доволна от обезкосмяването.Предполаг м колко хора тук ще си помислят,че съм луда.Но до 17та си година не съм прибягвала до такива козметични процедури и не съм имала грам оплаквания.След като обаче миналото лято започнах да се бръсна започнаха да се появяват и проблемите..Сигурно си ислите,че съм и без приятел. Грешка,имам си такъв. И за него,мога да споделя,че е по-еротично лекото интимно окосмение,вместо да съм голичка.Нито някога ми е вдигал скандал,ако крачетата ми са леко наболи,макар че на мен самата ми е адски неприятно в таква ситуация. Невероятно,но факт,нали ? Е,хора с всякакви вкусове,както виждате.Но моля,не осъждайте никого за предпочитанията му. И на мен ми се стори,че авторът на темата е страшно ограничен в мисленето си,но не го осъждам,такива са му разбиранията/Надявам се,че не го обиждам с прямотата си,нямам такова желание/.Нека всеки следва собствените си предпочитания и не се меси в чуждите.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Браво Slun4evko !!!!!!! Напълно те подкрепям. Ето най-накрая един зрял отговор !
taka az sa6to do izvestna stepen sam protiv obezkosmqvaneto na **** pri jenite poneje kakto mn hora spodeliha se poqvqvat mn problemi i uslojneniq osobenno pri brasnenetoi vse pak ima si i mn drugi metodi za obezkosmqvane vse pak sme 21 vek ne moje da hodim kato maimunite ako ne na cqlo to pone neka osnovnite 4asti
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Аз лично намирам доста секси работи във космите, има много еротични възгледи със космясал полов орган, не много но примерно някоя прическа която би могла да те възбуди до максимална степен...
Примерно една бразилска лентичка или триъгълниче или буква... направо![]()
Just Be Happy ~ !
Cuz i said so!
Ами моя мъж иска постоянно да си ги пускам(космите) ама не го огрява много много. Имам една тънка лентичка.
Според неговите думи той иска ЖЕНА, а не момиченце... и е прав. Но просто не мога да ги понасям. Затова лентата е добър компромисен варянт.
Вън косматите путки! С бразилски ленти, или някаква прическа - да, ама иначе - вън! Само, който не е виждал за какво става въпрос той може да каже, че окосмяването по половите органи, еле пък по женските не е ОГРОМЕН проблем! Аз съм виждал обезкосмена пичка (обезкосмена в частта над самата дупка), дето само отдолу баш имаше косми, както и по междугъзието (ако мога пространството между бузите да го нарека така) и беше меко казано отвратително, а си представям ако цялата путка е в злета! Било полезно, ама видиш ли всеки върви срещу това, което е полезно и сам се инфектира, причинява болка и лишава от полезни косми по путките - яко смешна логика. Като толкова ви харесват и искат космати приятелите ви и като е толкова полезно, тогава за чий чеп си обезкосмявате пичетата? В 21 век се намираме, то вече стана стандарт и мъжете да се обезкосмяваме отдоло, а какво остава пък за жените? И не се опитвайте да оневинявате косматата путка, доколкото разбрах си говорим за яки косми (авторът употребява "бурна растителност"), а не леко наболи косъмчета, които разбира се не са проблем! Предпочитам аз и партрньорката ми да бъдем противоестествени без "бурна растителност", отколкото да повтаряме сцени от Страшен филм.![]()
Левски шампион але але!
Syglasna symПървоначално написано от Alice Fox
osven tva ti sy6to edva li si perfekten!?i ako q haresvash malko pone nqma da q ostavi6 zaradi tfa ,canim!
![]()
Много е трудно да се определи дали премахването на космите от интимните части толкова силно спада към категория лична хигиена. По-скоро се доближава до положителен навик.Първоначално написано от Alex^N
Значи е ОКЕЙ (и хигиенично) ти да имаш косми,като всеки нормален мъж,но не е хигиенично жената да има косми,така ли?Я обясни логиката?Знаеш ли какво означава хигиена изобщо?
1во. Космите НЕ са нехигиенични.
2ро. Те са защителна преграда И да,ако гледаме здравето,е по добре СЪС косми.
Аз си ги махам по две причини:
1во.Правя секс и то не с постоянен партн-ор.
2ро.Чувствам се по-добре без.
А в твоя случай,може би мацката не е очаквала да се стигне до секс,затова не ги е махнала.
Много от хората,които не правят секс си остават растителността в естествен вид-и момичета и момчета,няма какво да се лъжем и да се правим на големи естети.Освен в случаите,когато наистина са ни неприятни.
Това не значи ,че е немърлива.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
mrzq kosmi!!!!!!!!!!kadeto i da e bilo!!!nz taq kajk se tarpi nakarai q da gi mahne!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Asparux, v 6atrata , 6atrata....Първоначално написано от ubuntu
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
И окосмяването няма да те спаси от изстиване на яйчника!Първоначално написано от krem4et0
Тестисите на мъжа трябва да са на хладно, за тва и окосмяването по тях си е и по-рядко... недей така да говориш врели некипели
Intimnata pricheska i higienata sa dve razlichni neshta. Tq moje i brusnata da e otdolu i da mirishe na abortirali katerichki. Ako tolkova ne ti haresva da e s raztitelnost kaji i da si napravi pricheska. Aman ot takiva pedo-pricheski 0 nomer prosto. I vse pak ako e s hrastalak e golqm tashak.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Stiga gluposti 6tot ako te 4ue kvo dranka6 6a ti se razsardi mn qko pyk i kvo sq s edni kosmi da ne svar6va sveta v kraina smetka ...![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!