- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не се бръсне :/
Незнам за вас,но аз предпочитам и двамата да сме без косми.Много по-хубаво е.А не някви джунгли,обрасли.Докато така и двамата може да се накефим на макс.
E to i az ama 4ak pyk takav problem da se pravi ehee prekalenoe e
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
аха с много косми е гадно.. но все пак космите са си нещо естествено и не е приятно да си гол като червей.. но трябва и малко лична хигиена..![]()
Виж,тъпо е само заради едните косми...
Говори с нея,обясни й ,че не ти е приятно.
И хигиената няма нищо общо с космите-ако не се мие всеки ден ,голяма файда ако се обезкосмява.
природата била решила да имаме косми там... да ама нали се сещаш, че като го е решила тва още сме се катерели по дърветата... са ако ходите голи по улицата тва си ваш проблем де... ама верно.. земете да спреде да си бръснете и краката и под мишниците.. не се подстригвайте, не си режете коктите, трупайте сланини за зимата и така
може найстина да не е нехигиенично да имаш косми там.. обаче си е гадно
живеем в такива времена в който повечето мъже се обезкосмяват там (нямам оизнат, който да не го прави), какво остава за жените...
а за сексистко ще ми говорите когато вие (жените) почнете да ходите в казарма и от вас почне да се очаква да плащате сметката, да оправяте спукани тръби, да сменяте спукани гуми и т.н.
... и те така
Az se obezkosmqvam na vsqkade po tqloto osven racete,tam imam malko mahcheta koito mislq,che ne sa problem,no skoro poluchih podkojen kosam mejdu krakata koeto e mnogo nepriqtno i malko bolezneno,skoro shte trqbva da si napravq edna mini operaciq.
Priqtelqt mi si brasne pomishnicite i dolu se brasne,no ne na kontra,no sqkash tova ne e problem za men,kogato mu kaja da gi maha gi maha.
Spored men kolkoto i da e estestveno i takava da ni e prirodata,vseki sebeuvajavasht se chovek se obezkosmqva.
Malko naboli kosamcheta ne sa nikakav problem,no edna golqma gora veche e grozna gledka.
Поредната тема за поговорката,че на крив к*р космите му пречат!
Както някой каза и да се бръсне всеки ден,важно е колко редовно се мие,да не говорим ,че при всеки човек,в случая жена, тялото си отделя различни миризми някъде по-силни,някъде по -слаби.
Я всички дето казват,че било по-хубаво с обезкосмена да кажат правили ли са го с някоя дето си е космата и те да са космати?Интересно ми е дали откриват разлика,аз лично съм го правил и по двата начина и не виждам някаква особена разлика!
Още нещо,чувал съм ,че за мъжете аналният секс бил много възбуждащ,било свързано с простатата,въобще много по-добре от при жените,ама не съм пробвал,тъп съм а?Все пак сме в 21 век то вече е модерно да си обратен или поне Б.
Това да накараш гаджето ти да се бръсне ,без тя да иска е все едно да ти дойде някой и да ти обяснява колко било куул и модерно да си обратен,въпрос е на личен избор!Предложи и го,ако щеш и в прав текст,ама ако ти откже не я вини!![]()
http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!
Пази боже , до ся съм нямал такива ...Ама ако ми падне някоя такава - дирекно я изритвам .![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Абе късай я бате , няма да ходиш с горилиили й кажи да се обръсне
![]()
![]()
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Кво толкова ви пречат тия косми не мога да разбера.Окосмяването няма нищо общо с хигиената-то по вашата логика главата е най-мръсното място в човешкото тяло.И много по-приятно ли ви е момичето да има хиляди пъпчици от обезкосмяването, отколкото косми???Аз не се обезкосмявам по половите ограни, нито моят приятел го прави.Не ни прави впечатление.Това дали имаш косми или не няма нищо общо с удоволствието от секса
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
КАТО Е ТОЛКО ЛОШО КВО ПРАВИШ С ТВА МОМИЧЕ БЕ ИДИОТ! МНОГО СТАНАХТЕ ОТВОРЕНИ МЪЖЕТЕ(ОТЗАД). МНОГО ПО- ЧЕСТО СРЕЩАН ВАРИАНТ Е МЪЖА ДА НЕ СЕ Е ОБРЪСНАЛ, ОТКОЛКОТО ЖЕНАТА! НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА СИ ХВАЩА ПЪТЯ И ТВА Е! ТИ АКО ДЪРЖИШ НАИСТИНА НА НЕЯ ТВА НЯМА ДА ТИ Е ПРОБЛЕМА! АМА ТАКА Е КАТО ПОВЕЧЕТО "МЪЖЕ" СТЕ ПРОСТАЦИ.......Първоначално написано от Alex^N
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
А мн интересно ми стана ти като толкова пламенно защитаваш косместата позиция,също ли си така или си на принципа,че 'по принцип...еди-какво си ,ама за мен.... друго.'Първоначално написано от krem4et0
![]()
Може майка й да не й дава.
А поне под мишниците и краката маха ли ги?
ami men da pitate neka momi4eto postapi kakto nameri za dobre ..parvo q popitai za6to ne go e napravila moje da ima li4na pri4ina znam li vqrno e 4e e po higieni4no da se mahat no..........vapros e na li4ni razbiranie i predpo4itaniq
О, за мен си важи с пълна сила. Преди да се обезкосмя нито 1 ден не съм имала бяло течение, а сега е тооолкова често. Зимата си позволявам да съм поокастрена, но не и напълно обезкосмена. И без това ми е така студено. Лятото заради белите прашки и панталони просто не става по друг начинПървоначално написано от sex_igra4ka
![]()
Човек препоръчвам ти да и кажеш че много ти харесва ама си падаш по бръснати "котенца", хем е деликатно хем те разбира кво имаш в напредвид, ако не си земе поука режи![]()
Кремчето и в друга тема твърди че е вредно да се обезкосмява
А по проблема на пича наистина говори със женското да намали космитеПървоначално написано от krem4et0
То ме цитираха вече защо го правя......поникнат ли сърби и боли при всяк докосване с дреха. Трябва да потрая някой друг ден, ма не мога......Първоначално написано от sex_igra4ka
Всеки си решава какво да прави. Аз съвсем не казвам ходете като горили. Просто искам да запозная аудиторията с рисковете. Всеки оттам нататък си прави избора. Аз от това обезкосмяване съм си патила много сериозно както вече споменах.
Казваш й и тя го прави, ако не - оставяш я. Просто не виждам друг изход от проблема щом те е догнусяло и си си измислил оправдание да не правите секс.... за Бога!![]()
![]()
![]()
ЕМ сама си противоречиш, хем се бръснеш, хем се праиш и на биолог и на компетентна но пука ми честно казано. Лично смятам, че едно момиче не трябва да си носи собствена тайга в гащитеПървоначално написано от krem4et0
![]()
То и много хора пушат и всеки знае колко е вредно, ама продължава.Първоначално написано от BaiboCo
Да ви призная не мога да проумнея как така космите станаха такава пречка?Наистина спали ли сте с момиче с косми усетили ли сте разликата ,със и без?Аз лично го намирам за различно,но даже не ми прави и впечатление?
Какво им е толкова неестетичното, подбирате ли си мацките по това дали косата им е дълга или къса(на главата),не е ли все едно!?
Даже една жена да има косми по краката и ръцете,те в много редки случаи са грозно много,да не говорим,че женската кожа е в пъти по-нежна и при галене космите винаги се пренебрегват!
Може би вие сте големи мъже,четете Плейбой и там пише,че истинските жени се обезкосмяват,а истинските мъже харесват само такива жени,а?!
Дано да не стане модерно да се мажем с лайна,че като гледам колко е важна модата...
http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!