Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Космите затоплят. Влагалището трябва да е топло и влажно, за да се развиват микроорганизмите в него нормално. за това и има косми там-те са естествена печка. А и са бариера за проникване на твърдите частици във влагалището, механично защитават от вредни микроби, служат за задържане на феромони. А болката е като ти изтине яйчника и ще говорим после боли или не. Ти сигурно и с гол кръст ходш посред зима, защото е модерно. Може и да няма интимни въшки, ама все по-често жените страдат от сухота на влагалището, лош мирис, бяло течение, а инфекция има сигурно всяка жена(друг е въпросът, че 90% от ти жени дори не подозират). След като природата е решила да има косми някъде, значи тове е естествено. И аз не се харесвам космата, но специално зимата не прекалявам с обезкосмяването, особено около входа на влагалището. не, че нямам проблеми, но са направо нищожни.
ЕМ сама си противоречиш, хем се бръснеш, хем се праиш и на биолог и на компетентна но пука ми честно казано. Лично смятам, че едно момиче не трябва да си носи собствена тайга в гащите
То и много хора пушат и всеки знае колко е вредно, ама продължава.
Да ви призная не мога да проумнея как така космите станаха такава пречка?Наистина спали ли сте с момиче с косми усетили ли сте разликата ,със и без?Аз лично го намирам за различно,но даже не ми прави и впечатление?
Какво им е толкова неестетичното, подбирате ли си мацките по това дали косата им е дълга или къса(на главата),не е ли все едно!?
Даже една жена да има косми по краката и ръцете,те в много редки случаи са грозно много,да не говорим,че женската кожа е в пъти по-нежна и при галене космите винаги се пренебрегват!
Може би вие сте големи мъже,четете Плейбой и там пише,че истинските жени се обезкосмяват,а истинските мъже харесват само такива жени,а?!
Дано да не стане модерно да се мажем с лайна,че като гледам колко е важна модата...