.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 154
    Незнам за вас,но аз предпочитам и двамата да сме без косми.Много по-хубаво е.А не някви джунгли,обрасли.Докато така и двамата може да се накефим на макс.

...

E to i az ama 4ak pyk takav problem da se pravi ehee prekalenoe e
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

аха с много косми е гадно.. но все пак космите са си нещо естествено и не е приятно да си гол като червей.. но трябва и малко лична хигиена..

Виж,тъпо е само заради едните косми...
    Говори с нея,обясни й ,че не ти е приятно.
    И хигиената няма нищо общо с космите-ако не се мие всеки ден ,голяма файда ако се обезкосмява.

природата била решила да имаме косми там... да ама нали се сещаш, че като го е решила тва още сме се катерели по дърветата... са ако ходите голи по улицата тва си ваш проблем де... ама верно.. земете да спреде да си бръснете и краката и под мишниците.. не се подстригвайте, не си режете коктите, трупайте сланини за зимата и така

може найстина да не е нехигиенично да имаш косми там.. обаче си е гадно
    живеем в такива времена в който повечето мъже се обезкосмяват там (нямам оизнат, който да не го прави), какво остава за жените...
    а за сексистко ще ми говорите когато вие (жените) почнете да ходите в казарма и от вас почне да се очаква да плащате сметката, да оправяте спукани тръби, да сменяте спукани гуми и т.н.

... и те така

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Az se obezkosmqvam na vsqkade po tqloto osven racete,tam imam malko mahcheta koito mislq,che ne sa problem,no skoro poluchih podkojen kosam mejdu krakata koeto e mnogo nepriqtno i malko bolezneno,skoro shte trqbva da si napravq edna mini operaciq.
    Priqtelqt mi si brasne pomishnicite i dolu se brasne,no ne na kontra,no sqkash tova ne e problem za men,kogato mu kaja da gi maha gi maha.
    Spored men kolkoto i da e estestveno i takava da ni e prirodata,vseki sebeuvajavasht se chovek se obezkosmqva.
    Malko naboli kosamcheta ne sa nikakav problem,no edna golqma gora veche e grozna gledka.

Поредната тема за поговорката,че на крив к*р космите му пречат!
    Както някой каза и да се бръсне всеки ден,важно е колко редовно се мие,да не говорим ,че при всеки човек,в случая жена , тялото си отделя различни миризми някъде по-силни,някъде по -слаби.
    Я всички дето казват,че било по-хубаво с обезкосмена да кажат правили ли са го с някоя дето си е космата и те да са космати?Интересно ми е дали откриват разлика,аз лично съм го правил и по двата начина и не виждам някаква особена разлика!
    Още нещо,чувал съм ,че за мъжете аналният секс бил много възбуждащ,било свързано с простатата,въобще много по-добре от при жените,ама не съм пробвал,тъп съм а?Все пак сме в 21 век то вече е модерно да си обратен или поне Б.
    Това да накараш гаджето ти да се бръсне ,без тя да иска е все едно да ти дойде някой и да ти обяснява колко било куул и модерно да си обратен,въпрос е на личен избор!Предложи и го,ако щеш и в прав текст,ама ако ти откже не я вини!
    http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!

Пази боже , до ся съм нямал такива ...Ама ако ми падне някоя такава - дирекно я изритвам .
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Абе късай я бате , няма да ходиш с горили или й кажи да се обръсне
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Град
    в мечтите ти
    Кво толкова ви пречат тия косми не мога да разбера.Окосмяването няма нищо общо с хигиената-то по вашата логика главата е най-мръсното място в човешкото тяло.И много по-приятно ли ви е момичето да има хиляди пъпчици от обезкосмяването, отколкото косми???Аз не се обезкосмявам по половите ограни, нито моят приятел го прави.Не ни прави впечатление.Това дали имаш косми или не няма нищо общо с удоволствието от секса
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Alex^N
    Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    Сякаш за мъжете е по-приемливо да не се обезкосмяват - те си пазят мъжествеността. А защо да не може и жените да си пазят женствеността. Изпотяват се? А какво ще кажете тогава жените да започнат да си режат циците, защото се потят повече - ще ви харесват ли повече?
    Я стига сте се превъзнасяли за лична хигиена, ами си кажете, че искате гола путка. Лична хигиена е да си миеш зъбите и да се къпеш редовно, а това, за което тук се говори е въпрос на личен избор.

А ти, авторе, щом под "връзка" разбираш "има ли косми или не", намери си друга... не е толкова трудно.
    Струва ми се, че ме обвиняваш в нещо
    Все пак годината е 2008, а не 1008. Момичетата почват (или поне би трябвало да почват) да се бръснат още като им дойде първия мензис.
    Не става въпрос за "голата путка". Самият й отговор "Ми де да знам" ме кара да мисля, че е немарлива, а това е най-лошото за едно момиче (както и за момче).
    И аз се обезкосмявам, щото си представям колко може да е гадно за момичето да лапа косми, примерно... Мъжествеността няма нищо общо.
    И както казах бих предпочел разрешение на проблема, а не да си търся друга, макар че ако наистина се окаже, че не й пука за елементарни неща... Няма да имам друг избор.
    КАТО Е ТОЛКО ЛОШО КВО ПРАВИШ С ТВА МОМИЧЕ БЕ ИДИОТ! МНОГО СТАНАХТЕ ОТВОРЕНИ МЪЖЕТЕ(ОТЗАД). МНОГО ПО- ЧЕСТО СРЕЩАН ВАРИАНТ Е МЪЖА ДА НЕ СЕ Е ОБРЪСНАЛ, ОТКОЛКОТО ЖЕНАТА! НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯ ДА СИ ХВАЩА ПЪТЯ И ТВА Е! ТИ АКО ДЪРЖИШ НАИСТИНА НА НЕЯ ТВА НЯМА ДА ТИ Е ПРОБЛЕМА! АМА ТАКА Е КАТО ПОВЕЧЕТО "МЪЖЕ" СТЕ ПРОСТАЦИ.......
    ...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А тш знаеш ли дефакто колко е ВРЕДНО това за жената. И за мъжа е вредно, особено в областта на тестисите, но за жената е направо....

Води до изстиване, болки, инфекции...
    А мн интересно ми стана ти като толкова пламенно защитаваш косместата позиция,също ли си така или си на принципа,че 'по принцип...еди-какво си ,ама за мен.... друго.'

Може майка й да не й дава.
    А поне под мишниците и краката маха ли ги?

Голям фен
    ami men da pitate neka momi4eto postapi kakto nameri za dobre ..parvo q popitai za6to ne go e napravila moje da ima li4na pri4ina znam li vqrno e 4e e po higieni4no da se mahat no..........vapros e na li4ni razbiranie i predpo4itaniq

Кофти....
    Fitness Forever

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    А тш знаеш ли дефакто колко е ВРЕДНО това за жената. И за мъжа е вредно, особено в областта на тестисите, но за жената е направо....

Води до изстиване, болки, инфекции...
    А мн интересно ми стана ти като толкова пламенно защитаваш косместата позиция,също ли си така или си на принципа,че 'по принцип...еди-какво си ,ама за мен.... друго.'
    О, за мен си важи с пълна сила. Преди да се обезкосмя нито 1 ден не съм имала бяло течение, а сега е тооолкова често. Зимата си позволявам да съм поокастрена, но не и напълно обезкосмена. И без това ми е така студено. Лятото заради белите прашки и панталони просто не става по друг начин

Повече от фен
    Ххахаха ясно....Е,все пак е факт,че дори ти,която си убедена във вредността ,се обезкосмяваш...значи какво остава за нас,другите-косачка яко и тва е!
    [img] [/img]

Човек препоръчвам ти да и кажеш че много ти харесва ама си падаш по бръснати "котенца", хем е деликатно хем те разбира кво имаш в напредвид, ако не си земе поука режи

Град
    по света и унас после БТВ новините
    Кремчето и в друга тема твърди че е вредно да се обезкосмява

Да, обезкосмявам се, знаейки колко е вредно. Ама като съм почнала не мога да ги изтрая да порастнат достатъчно. Даже мъжа иска, ама просто над 4-5 мм гадно сърбят.
    А по проблема на пича наистина говори със женското да намали космите

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Ххахаха ясно....Е,все пак е факт,че дори ти,която си убедена във вредността ,се обезкосмяваш...значи какво остава за нас,другите-косачка яко и тва е!
    То ме цитираха вече защо го правя......поникнат ли сърби и боли при всяк докосване с дреха. Трябва да потрая някой друг ден, ма не мога......
    Всеки си решава какво да прави. Аз съвсем не казвам ходете като горили. Просто искам да запозная аудиторията с рисковете. Всеки оттам нататък си прави избора. Аз от това обезкосмяване съм си патила много сериозно както вече споменах.

Град
    Behind You... BOO o_O
    Казваш й и тя го прави, ако не - оставяш я. Просто не виждам друг изход от проблема щом те е догнусяло и си си измислил оправдание да не правите секс.... за Бога!

Космите затоплят. Влагалището трябва да е топло и влажно, за да се развиват микроорганизмите в него нормално. за това и има косми там-те са естествена печка. А и са бариера за проникване на твърдите частици във влагалището, механично защитават от вредни микроби, служат за задържане на феромони. А болката е като ти изтине яйчника и ще говорим после боли или не. Ти сигурно и с гол кръст ходш посред зима, защото е модерно. Може и да няма интимни въшки, ама все по-често жените страдат от сухота на влагалището, лош мирис, бяло течение, а инфекция има сигурно всяка жена(друг е въпросът, че 90% от ти жени дори не подозират). След като природата е решила да има косми някъде, значи тове е естествено. И аз не се харесвам космата, но специално зимата не прекалявам с обезкосмяването, особено около входа на влагалището. не, че нямам проблеми, но са направо нищожни.
    ЕМ сама си противоречиш, хем се бръснеш, хем се праиш и на биолог и на компетентна но пука ми честно казано. Лично смятам, че едно момиче не трябва да си носи собствена тайга в гащите

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    pussyhair>all

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

Re: Не се бръсне :/

Цитирай Първоначално написано от Alex^N
    Здравейте, имам следния проблем:

От 2 месеца се срещам с едно момиче и вчера се стигна до секс... Свалих й дрехите и какво да видя - бурна растителност Ок, не съм човек, за който външния вид е най-важен, но тук вече става въпрос за лична хигиена... Опитах се даликатно да я попитам защо така, а отговора беше "Ми де да знам" Та... измислих оправдание да не правим секс, щото просто е гадно така. Приятелите ми ме съветват да я зарежа, но иначе е яка мацка и... Защо трябваше да си падам точно по нея? Бива ли момиче на 17 да ходи така???

ами тва е отвратително братле по-добре я зареши или я помоли да се обръсне ако ти откаже я махай

Времее да се обединим!

Цитирай Първоначално написано от BaiboCo
    Космите затоплят. Влагалището трябва да е топло и влажно, за да се развиват микроорганизмите в него нормално. за това и има косми там-те са естествена печка. А и са бариера за проникване на твърдите частици във влагалището, механично защитават от вредни микроби, служат за задържане на феромони. А болката е като ти изтине яйчника и ще говорим после боли или не. Ти сигурно и с гол кръст ходш посред зима, защото е модерно. Може и да няма интимни въшки, ама все по-често жените страдат от сухота на влагалището, лош мирис, бяло течение, а инфекция има сигурно всяка жена(друг е въпросът, че 90% от ти жени дори не подозират). След като природата е решила да има косми някъде, значи тове е естествено. И аз не се харесвам космата, но специално зимата не прекалявам с обезкосмяването, особено около входа на влагалището. не, че нямам проблеми, но са направо нищожни.
    ЕМ сама си противоречиш, хем се бръснеш, хем се праиш и на биолог и на компетентна но пука ми честно казано. Лично смятам, че едно момиче не трябва да си носи собствена тайга в гащите
    То и много хора пушат и всеки знае колко е вредно, ама продължава.
    Да ви призная не мога да проумнея как така космите станаха такава пречка?Наистина спали ли сте с момиче с косми усетили ли сте разликата ,със и без?Аз лично го намирам за различно,но даже не ми прави и впечатление?
    Какво им е толкова неестетичното, подбирате ли си мацките по това дали косата им е дълга или къса(на главата),не е ли все едно!?
    Даже една жена да има косми по краката и ръцете,те в много редки случаи са грозно много,да не говорим,че женската кожа е в пъти по-нежна и при галене космите винаги се пренебрегват!
    Може би вие сте големи мъже,четете Плейбой и там пише,че истинските жени се обезкосмяват,а истинските мъже харесват само такива жени,а?!
    Дано да не стане модерно да се мажем с лайна,че като гледам колко е важна модата...
    http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си