- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не се бръсне :/
Естетиката е силно относителна.Нека ти дам пример,в случай,че си ти момчето от аватара,на някои ще им харесаш много,други ще кажат,че не си падат по такива,щото било прекалено.Поради тази причина не можем да кажем правилно ли е да се бръсне или не някой.Първоначално написано от air_J
Това е все едно да спорим с къса или дълга коса да е някой!Учуден съм от категоричните мнения на някои хора!
http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!
На калпавия ебач, космите му пречат. Автора да се сеща.![]()
Кремчето е напълно права с мненията си.
mnogo mi e interesno teq "muje" deto tolkova sa "Za" obezkosmqvaneto
BRYSNETE LI SI 2-TA DUPKA??? I KAK Q BRYSNETE ??KAK ZASTAVATE ZA DA SI IZBRYSNETE DUPKATA??? S KAKVOO Q BRYSNETE??
ZA6TOTO AZ SYM 50% SIGURNA ,4E POVE4ETO "MUJE" NE SI BRUSNAT VYPROSNATA DUPKA!!!!
За всички, които не са прочели постовете ми след първия, а коментират... НИКОГА не съм казвал, че САМО момичетата трябва да се обезкосмяват! Аз самия се бръсна, не мога да се понасям иначе.
Все пак поговорих с нея - помолих я да ги махне... И тя се съгласи. Е, мина седмица от тогава, а тя още си е с тях - нещо повече, само когато я погаля през дрехите ги усещам, все едно под панталона има огромно количество памук.Така че... Вече не знам какво да правя. Мисля, че просто не й пука за това какво става с тялото й.
House Music
Добре си направил, че си говорил с нея обаче![]()
Сега остава само да бъдеш търпелив =)
ti ne si toq koito da i kazva kfo da pravi!!Първоначално написано от Alex^N
kogato tq re6i da gi maha -togava da gi maha ,evala ,4e ne ti varvi sled gaza !
az li4no ne sym dopuskala "vylna" no 6tom taka i e dobre .. neka taka da si e ...primiri se
ii drugia variant e kat se kupete v banqta vzemi nekfa nojica i i kaji "moje li da te ofykam"![]()
Аз правя много компромиси за нея, а това, за което я моля не е кой знае какво, нали самата тя казва, че не държи на космите и въпреки това не ги маха.Първоначално написано от ~egoistiC
Не става въпрос за "вървенето след гъза ми"... Нещата не стоят така.
House Music
Какво се правиш... ?
Момчето е толко коректно, говорил е с нея, ПОМОЛИЛ Я Е.
.... Не вярвам да иска няква грандиозна промяна ...
Няма да я заболи да вземе машинка за подстригване.
Той 100% ще е доста доволен дори да има нещо, но да не е в пюр варианта си.
ти се нахвърли на някви втори дупки на незнам си какво си... Помолил я е. Ако има нещо което да я спира да си каже ба си'
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Първоначално написано от 5StaR
![]()
а по темата... ами ако тя е девствена и знае че ако ги махне и ще искаш да го направите и го използва като оправдание за да не я ебеш..?![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Аз пък си мисля ,че може да я е страх да не я види майка й.Като бях по-малка майка ми не ми даваше да си махам космите от краката и подмишниците,а какво остава за отдолу.Мислеше ,че съм прекалено малка за такива неща.
другия вариант за който се сещам,е че примерно срамните й устни може да са по-големички ,а да знаеш-космите прикриват.
q nese brasni i ti na puki q nakarai da ti lapa na kosmi
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
kOSmIi?!??!?!?bE kwa e taq... ppff... ako bqh na twoe mqsto shtqh da q zareja..i da i hwarlq nqkoi lew da si wzeme neshto za obezkosmqwane..chee..
![]()
ImA lI jElAnIe..ImA i NaChIn!NqMa Li JeLaNiE..nAmIrAmE oPrAwDaNiE!
всеки си решава индивидуално за себе си....след като си я помолил мисля че ще ги махне...но друг е ? дали наистина майка и и позволява...изчакай просто...бъди търпелив...ако не пак поговори с нея...може и само да ги подстриже например...леко наболи не мисля че ще има проблеми...
айде успех и после кажи как е минало...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от air_J
air_J е прав.Настина времената са такива и вече се смята за ненормално.Преди като някой на 14 15 кажеше че е правил секс всички гледаха изумено и смятаха за ненормално.Сега видях 2 3 теми за някакви 13 годишни които имали 18 годишни гаджета и искала съвет дали да спи с него.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
razbiram pres zimata da ne si maha vsi4ko otdolu, no pres dr vreme mislq 4e se nalaga pone malko frizirane tam dolu! osobenno puk ako vodi6 polov jivot ... ve4e sa malko horata koito im haresva da gledat full bushne e nujno da kusa6 s neq...prosto ii kaji 4e 6te e mn po-dobre i za dvama vi ako tq se pogriji za onazi si rabota!
a v vruska s mneniata 4e e vredno da se premahva okosmenieto tam dolu ... ima mn po-vredni ne6ta koito horata pravqt! mislq 4e tva e nai-malkoto ot vsi4ki!
T.e. ти си много спокойна че от всички хора дето правят простотии от гъзария, ти си най-малко простата? Евала!Първоначално написано от cotton candy
Надявам се мацката да бие шута на автора и да си намери мъж, а не пъпив пубер![]()
Ти може да правиш много компомиси,ама на нея пак може да и е неприятно.Представи си,че тя те попита може ли да проникне с пръст в ануса ти,някъде казват,че е хубаво,на някои момичета им харесва,на някои момчета също,но ако ти е неприятно ще откажеш нали!?Моят съвет е да пробвате така,ако ти е много неприятно кажи и,може и тогава да се обезкосми.Първоначално написано от Alex^N
От постовете ти съдя,че не си спал с такава жена,така че по-добре пробвай вместо да се осланяш на отговорите на хора,които са прочели някъде,че така е модерно и за това го правят!
И стига сте говорили ,че вече е нормално всички да се обезкосмяват,то вече започва да е нормално да се прави секс докато си полово незрял,ама не сте много съгласни с това нали!
http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!
Ne e taka kogato se brusne6 ti ostarqva6 po bavno zatova az se brusna ot glava do peti !Първоначално написано от krem4et0
Ами говори с нея.За мен също не е нормално момичето да има каквито и да било косми по тялото,пък камо ли там.На кола маска няма да склони,но поне я помоли да ги обръсне.Съмнявам се да откажа,тя също би се харесала повече без гадните косми.Ако откаже,а съм почти сигурна,че няма я зарежи.
Mоля?!Първоначално написано от Sasho::ohsaS
Именно космите имат функцията да предпазват кожата от външните влияния, които водят до застаряване на клетките на епидермиса.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Само така! Всички, които не са си избръснали веждите, да горят на кладата, защото нарушават хигиената! Не намерих душевни сили да прочета всички мнения, но имам чувството, че не съм изгубила много. Фрази като "бурна растителност", "въпрос на лична хигиена " и "се пак сме 21 "ме разбиха тотално.Ето докъде води вървенето подир стадотоПървоначално написано от marina star
(следването на модата)и липсата на собствено мнение.Чудно ми е какво ли ще правят някои,когато се открие,че кожата под мишниците и ходенето до тоалетната са нехигиенични.До автора -Успех при решаването на дилемата,пред която си поставен: "Космите или момичето са по важни в една връзка" Уникални сте![]()
![]()
Don't worry, be happy!
хм...както и да се погледнат нещата избора си е нейн дали да се обръсне или не...според мен тя , ако сама се уважава и зачита щеше да го направи,но може и това да не я притеснява ...може така да иска,така да и е по добре и по конфортно...,но пак от друга гледна точка горкия човек..много е грозно така..пфф...![]()
![]()
![]()
stiga s taq li4na higiena veee ai sprete sa proli4a va si kolko ste neveji vie kat ne sse brusnete zna4i i tova e nehigieni4no prirodata ni e oksomila posle da ni e kazala po4nete da se brusnete 4e sgre6ih pfu 4e ste ai ne izlizaite pove4e s nomera za li4nata higiena Mad
koi kazva,4e prirodata e bila prava v tova otnoshenie...moje da e kakto kazvate zdravoslovno da ne se 4istite,no po moe mnenie izob6to ne e krasivo..pyk i kak 6te ti izstinat qi4nicite kato nosi6 bodi.ne vqrvam edni kosmi,koito da vyr6at mn pove4e rabota ot pamu4nite izdeliq...no vse pak tova si e vypros na izbor..nqkoi jiveqt prez 2010,drugi prez 1910![]()