- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доосааднииции
има едно момче дет ме влудява.ама не в смисъл че ме кефи , а че постоянно ми досажда неразбира от намеци кат ме види в даскало аз се чуда къде са скрияи по скайп ми пише поне 5 пъти на ден аз се не му отговарям даже го махнах от контактите си земе спре пише ама не, а аз не искам се занимавам с него щот харесвам друг и той ме харесва ама си имаме достатъчно други проблеми , които ни пречат да тръгнем та само тоя ни липсва е общо взето е това дайте ми някакъв съвет какво праа с тоя досадник дет вече ме плаши....
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
ем поговори си сериозно с досадника, защото нищо чудно той да те харесва. Та му обясни че не искаш да имаш нищо общо с него и тем подобни, ако е разбран ще спре да ти досажда
Кажи му, че нищо не може да стане между вас.
Животът е адът описан в Библията!
Еми кажи му го в очите.кажи му че не го харесваш и искаш да си с друг,толкова ли е сложно ?
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
abe i az imah po4ti su6tiq problem s edin takuv dosadnik ama kut mu kazah kvo mislq i toi me ostavi na mira spoko i toj 6te ti se mahne ot glavata prosto nqkoi mom4eta ne razbirat ot nameci![]()
А не,не не..без намеци направо си му кажи иначе ще продължава..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Говори с него и му кажи как стоят нещата.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Щом не разбира от намеци, му го кажи направо и то в очите, а не по скайп, смс или някви приятелки ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Просто поговори с това момче и му кажи да не ти досажда повече съвсем в пряк и визуален контакт.Обясни му,че няма никакви шансове и че по този начин те притеснява и досажда,но не на висок тон,за да не се обиди,по-така приятелски,но същевременно и категорично!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Имах и аз един такъв досадни и виж аз как се справих с проблема ... като за начало изобщо не му обръщах внимание... !!! Като ме закачи нещо аз се правя че не е до мен и толкова... един ден той какво пак ме закачи или са ебаваше с мен и аз му казах " Не си ефектен!" и той оттогава престана :P
Да бе дискретна.Яко БОЙ и псувни.Тия хора от друго не разбират!Първоначално написано от LovePoisoned
Тръгни с него, разбий му сърцето и повече няма да те погледне![]()
![]()
Кажи му да не те занимава...Колко по-лесно от това!