- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой са "Scene kids" ?
ИзГЛЕЖда веЧе ДА си Емо не е на мОда ИИ повечето позьорчета станаха "Scene kid" ноо и самите те не знаят що за стил ее ... питала съм ии знам ... Някой казват че scene kids са веселите емота.. други казват че това си е съвсем друг стил ... и таКа кое е Вярното ... не се знае на мене лично ми са много итересни всички емо.. пънкари.. метали и за това искам да дискутираме малКу на тЪзИ ТЕма![]()
![]()
'Ба ли ги.. Ъпгрейднати имоута?![]()
![]()
Робинята на Quench
обратното :>Първоначално написано от SINDEL
абее измислили са си няква такава тъпня че да се оправдават с нея
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^
Не мога да повярвам, 4е има нещо по-долу от имоутата...
![]()
Робинята на Quench
Кой левъл ми трябва, за да съм scene?
ИМало на горното ниво някви ъпгрейднати уроди, дето има викали Goth - някви яко корави били и носели някви амулети.
Аз съм диФ чалгар. И искам да съм мутра!
Grumpy old madman
Пише се sсence kid (ако не се лъжа)
И аз не съм на ясно що за стил е това.Май не са толкова депресирани като емотата...не знам...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
лъжеш се
scene е
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Oooo да,да, прав симоя грешка
Поразрових се малко и ето какво открих за тези scene
накратко да ви обясня какво е scene kids.Значи т'ва са весели хорица , който боядисват косите си в различни цветове,музиката им е по тежка от тая на емосите...
Такаде емокора се дели на две групи scene kids и емо kids ...
А да си сийн е нещо хубаво .Достатачно ти е т'ва да си щастлив да слушаш музиката им и да си изградиш сийн вид.Те за разлика от емотата остарят реването и рязането на вени настрана . И е по трудно да те обвинят че си Поза ...Ами сийн във никакъв случей не е "щастливо емо".
Това са два съвсем различни стила , макар и да произхождат от една идея (Дакажем както метълите и не толкова екстревагантните готици си приличат , со въвсем не са едно и също).
Сийнстърите сме много нарцистични и понякога егоистични.Обожаваме аниме и разни детски тип "Power Puff Girls".Супер весели са! Very Happy
Сийн (или "сцена" на английски) , не е просто така сложено... Попринцип концертите са живота на сийнстърите (както и фотоапарата Very Happy ).
^
Омг омг... Още по-големи позьор4ета![]()
![]()
Робинята на Quench
ОМГ![]()
ЩЕ ПОЧИНА!
Saatana vittu perkele hate crew!
Уууу![]()
нова мода![]()
![]()
![]()
как да стана сиин кид?![]()
Тва са емотата дето слушат чалга,транс и хаУсама тея са по-смешни,приличат ми на ходещи циркове
![]()
![]()
iskam i az da stana takaa kajete kvo da izpu6a ili da 6mrakna![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Ох,бе мани имам съседка дето мина от фешънче на емо и са е некво ...дори не знам как се произнася...сийн май така беше.Като я питах"Абе ти въобще знаеш ли от къде произлиза думата емо БЕ???" и тя ми вика"Ми не,не знам...АЗ СЪМ ЕМО САМО НА ВЪНШЕН ВИД,от вътре съм си същата" ...охххх...Злетааааааааааааа аааааааааааа
![]()
![]()
Да! и косата им е по-сплеската и мазна...Първоначално написано от Gothique♫
![]()
![]()
![]()
Абе пак същите тъпи емота, ама слушат деткор, разни грайндарии и скриймо и айдееее... много сме корови и а да майспейс профил с грозни фотошоп снимки е задълже!![]()
eee na4i e lesno broute me i mene ve4eПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
OMG![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
сийновете са част от емо културата но те са мелез между емо и фешън (гани копелета )
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек