- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Необи4айна тема
Първоначално написано от B3B0K
![]()
Не мисля, че това ще представлява проблем з момчето. Ако наистина държи на теб, няма да е нужно да се криеш. Кажи му за състоянието си. В това няма нищо срамно, не се притеснявай.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Дай пик и ще ти кажа дали ще ти прави проблеми или не![]()
The Spark
няма от какво да се притесняваш!всеки си има проблеми, а в твоя случай ти не си виновна, така че споко и давай напред, а и пак ще кажа, че ако наистина държи на теб и те харесва няма да има никакъв проблем!Айде успех!![]()
E разбирам да се притесняваш за някакъв сериозен проблем,ама това...Абсолютно без значение е,голяма работа че носиш корсет.
Naistina gadno..no ... nz po dobre kazva6 mu za problema i taka nqma da te bara po garba ili 4aka6 do dogodina kogato nqma da go nosi6..
Аз пък не вижвам защо се притесняваш ? Колкото до мигновенни флиртове , няма да има проблем . Приципно на мен , ако някое момиче не ми даде да го прегърна или нещо такова , си мисля че проблема е в мен .
ПС: Може да прозвучи грубо , но попадна на такова момиче , дори ще ми бъде любопитно , да разбера какво е това по тялото и.
И все пак не мисля, че всяко 1 момче, което харесваш трябвао да знае. Нека сте заедно да речем седмица и тогава да споделиш. Не е нужно и да показваш. Аз имам балег от опрация(а това е за цял живот), гаджето ми също. Казахме си го още в началото, но ги видяхме чак при първят ни сексуален опит. Все пак не е нещо, с което се гордея и не го развявам като картина наляво и надясно. Твоето ще мине и след година ще си бомба. няма защо да се притесняваш. Даже е много похвално, че си взела мерки.
mn thank i mersi za suvet4etata mn ste mili vsi4ki![]()
![]()
![]()