.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Необи4айна тема

Abe iskam da popitam mom4etata. Predtsvaete si 4e si padate po dadeno momi4e , svalki tui uniu i mn iskate da trugnete s neq. Tq su6to 6te pitam direktno . Problema e 4e imam leka skulioza na grubna4niq stulb ( ni6to osobeno) ,NO sum prinudena da nosq plastmasov korset (na gurba ako nqkoi e 4uval ne6to) koito stoi po tqloto i ne si li4i izpod drehite a trqbva da go nosa postoqnno . Mn mi ekofti za6toto sum momi4e na 16 a na taq vuzrast prez lqtoto si me4taq da nosq tesni bluzki i potni4eta a ne moga puk i mi e dosta toplo no kakto i da e . Dogodina nqma da e nujno da go nosq. Ta vuprosa mi e dali bi bilo mn gadno za mom4eto . Ako trugnem nqma da mu davam da me bara nito po gurba nito po krusta . Kakvo da pravq i vuob6te da pravq li ne6to . Principno sum mn haresvana . Vuzmojnosti ot vsqkude no nikoi ne znae za koreseta . Molq vi nedeite da se gavrite i ako nqkoi ima su6tiq porblem da pi6e

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Трябва да му кажеш за проблема.Ако наистина те харесва ще те разбере.Всеки има някакви проблеми.Няма нищо срамно в това.Според мене само някой пълен олигофрен може да ти се подиграва за това.
    Просто му кажи сигурен съм ,че ще те разбере !
    Успех!

--------------------------------------------------------

Dobre a ako govorim za po neangajira6ta otdelno ot toq slu4ai vruzka bez 4uvstva a samo privli4ane? Bili mu bilo gadno na mom4eto? Iskam 4estni otogovori

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми примерно на мене не би ми било гадно ако те харесвам.Но все пак всеки човек е различен.Не мисля ,че някой тук може да ти каже какво ще си помисли той. !Трябва да го разбереш сама като проведете един сериозен разговор.

--------------------------------------------------------

Град
    sofiq
    mislq 4e ako napravi dori i ai malkiq problem za tva ne si struva i da se zanimava6 s nego
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Ako naistina te haresva ,nqma da mu pravi vpe4atlenie ,dori i nai-o4evidniq defekt v teb ...

e to tva ne e defekt to4no prosto e nepriqtno 6toto trqbva da go nosa za da ne se izgurbvam puk i to ne si li4i izpod drehite

намери си момче,което да те разбере.аз лично,ако бях момче нямаше да се възпротивя да бъда с теб само заради това,но може би разсъждавам от типично женска гледна точка.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Трябва да му кажеш за проблема.Ако наистина те харесва ще те разбере.Всеки има някакви проблеми.Няма нищо срамно в това.Според мене само някой пълен олигофрен може да ти се подиграва за това.
    Успех!
    +1111 И недей толкова много да обръщаш внимание на проблема си ,защото когато някой истински държи на теб за него няма да е от такова значение ..!
    Успех!

Съгласен съм с някои от горните мнение, като обобщение - Ако някой те харесва, то това което носиш не би трябвало да го притеснява (мен лично не би ме притеснило), ако пък се получи обратното, то значи той е поредната претенциозна мъжка к**ва, и няма смисъл да се занимаваш с подобен.Друг е въпроса, че няма нищ срамно и неприятно да споделиш на момчето до теб за случая ти. Последно, до колкото разбрах, няма да го носиш постоянно, затова горе главата и смело напред

Фен
    Град
    Варна

Re: Необи4айна тема

Цитирай Първоначално написано от sladur4eto12
    ...NO sum prinudena da nosq plastmasov korset (na gurba ako nqkoi e 4uval ne6to)....
    Не вярвам да имаш проблем с това Ако се харесвате едва ли 1 парче пластмаса,ще ви раздели...
    Как се казваш?

edna moq priqtelka ima6e suvsem su6tiqt problem i za tova i be6e mn tupo za6toto mom4etata q svalqt a tq se durpa i q misleha za naduta i tn prosto trqbva da kaje6 na mom4eto koeto haresva6 za tova i mislq 4e za nego nqma da e problem tova (tq pone taka napravi)

Цитирай Първоначално написано от Lav40
    ...NO sum prinudena da nosq plastmasov korset (na gurba ako nqkoi e 4uval ne6to)....
    Не вярвам да имаш проблем с това Ако се харесвате едва ли 1 парче пластмаса,ще ви раздели...
    Как се казваш?

Мега фен Аватара на koalka
    Спокойно, ако наистина те харесва няма да е проблем с него.Това въобще не е никакъв проблем, че го носиш.Нали казваш, че не си личи, като носиш дрехи?Не се притеснявай толкова.

Не мисля,че това е пречка,ако момчето найстина те харесва.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    +1
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Успех!
    +1

I az imam sushtiq problem (skoliozata) ,no nishto ne napravih po vuprosa i sega se opravih ot samo sebe si ! Golqma rabota , che nosish ! Nikoi ne go interesuva , taka che spokoino i uspehi s momcheto !

Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    +1
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

Ne mislq 4e tozi fizi4eski problem bi bilseriozen za dadenavrazka,ako mom4eto do darji istinski na teb. No razbira se trqbwa da mu kaje6 za towa nezawisimo dai wrazkata e seriozna ili ne. Ako mom4eto po4ne da praj i naj malkite nameci 4ene mu haresana4i moje6 da si dade6 qsna predstava kolko darjina teb.Edin vid test. Ajde uspeh!
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Abe iskam da popitam mom4etata. Predtsvaete si 4e si padate po dadeno momi4e , svalki tui uniu i mn iskate da trugnete s neq. Tq su6to 6te pitam direktno . Problema e 4e imam leka skulioza na grubna4niq stulb ( ni6to osobeno) ,NO sum prinudena da nosq plastmasov korset (na gurba ako nqkoi e 4uval ne6to) koito stoi po tqloto i ne si li4i izpod drehite a trqbva da go nosa postoqnno . Mn mi ekofti za6toto sum momi4e na 16 a na taq vuzrast prez lqtoto si me4taq da nosq tesni bluzki i potni4eta a ne moga puk i mi e dosta toplo no kakto i da e . Dogodina nqma da e nujno da go nosq. Ta vuprosa mi e dali bi bilo mn gadno za mom4eto . Ako trugnem nqma da mu davam da me bara nito po gurba nito po krusta . Kakvo da pravq i vuob6te da pravq li ne6to . Principno sum mn haresvana . Vuzmojnosti ot vsqkude no nikoi ne znae za koreseta . Molq vi nedeite da se gavrite i ako nqkoi ima su6tiq porblem da pi6e

Imam go sashtiq problem Mn e gadno.Imam i korset no ne go nosq super gadno mi e na men zashtoto sam leko prigarbena.No ti ne se pritesnqvai ot tva be kvo ti puka momcheto ako e stoka nishto nqma da ti kaji za tva :P :P

Аве я стига, всеки си има някакви дефекти, няма съвършени хора, и ся к'во праим, да мрем освен. Ти като носиш пластмасов корсет та какво, догодина няма да го носиш и ше си на 6, а той кат е дефектен ше е дефектен и догодина (евентуално). Тия които правят проблеми за подобни неща често имат по-голям проблем.

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Бъди с него .. ако наистина те харесва няма да му направи впечатление .. пък и к'во се притесняваш да не ти пука човешко е ... запомни че всичко естественно е красиво просто си такава ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на Pliok0019
    e to tva ne e defekt to4no prosto e nepriqtno 6toto trqbva da go nosa za da ne se izgurbvam puk i to ne si li4i izpod drehite
    Сама го каза...аман от комплекси и излишни притеснения.

Дай снимка да те видим
    Иначе на тоя етап няма какво да криеш, много е важен начина по които му го кажеш, обаче. И трябва да си търпелива, защото първоначално може да реагира по отблъскващ начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си