.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: тялото

тялото

имам бричове и това прави задника ми по голям, упражнения правя и не ям изоб6то много но уви няма никакув ефект, омразнами да се гледам така
    плус тва корема ми е стегнат но имам запаси и как да се стопят тези ''паласки''
    мамка му няма ли да помогнете

Ходи на фитнес, има специални уреди за паласките. А за храната - недей да гладуваш! Яж малко, но често и гледай да е някаква по-здравословна храна.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

kakvo sa bri4ove .....mn sum nezapoznata

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    kakvo sa bri4ove .....mn sum nezapoznata
    И аз това се чудя..

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Бричовете са мастни натрупвания от външната страна на бедрата... Като целулита...

епа, да, но за фитнес нямам никакво време !
    ве4е всеки път като се погледна, сяка6 се увели4ават и се побърквам . даже ми казват 4е съм анорекси4ка , но аз се виждам и имам изли6ак, не го отри4ам
    от Август 2007 правя упражнения. Плус тва идва лято, на море, не искам и да ми виси корема и задника да стър4и
    като се замисля миналата година бях по-пълна маи , но как се търпях , 4е 4ак сега ми се струва 4е сум плондер
    та обру6там се кум вас за6тото няма ефект , а искам резултати , имам желание
    п.с. повтарям 4е за фитнес не мога да отделя време ;[

Фен
    Град
    Vkyshti
    ti kfo iskash da se gledash pred ogledaloto i da otslabnesh li ?! e tfa go nema nikude ako ne otidesh v fitnes i ne po4nesh da trenirash nemoje da o4akvash nikuf efekt ili pone hodi ti4ai pone 40 minuti ako ti4ash po-malko prosto nqma da ima efekt
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си