Първо съжалявам ако не е за тук темата
Така става въпрос за характера ми,все повече хора започват да ми казват,че имам много лош характер,което малко или много ме накара да се замисля.Не мога да кажа,че съм много контактен,в смисъл такъв,че ми трябва много време преди да приема някой,не го искам но така става.Имам приятели,за които давам всичко,не са повече от 3-4 човека с които съм всеки ден.Казаха ми,че трябва да се променя ако искам да успея в живота,а това че съм се инатил и спорел няма да ми е от помощ.В доста случаи,се изпускам и ако нещо не ми харесва у даден човек си изказвам мнението,с което доста често наранявам..Имаше едно момиче,което много ме обичаше,но аз нямах същите чувства и не исках да лъжа,след което последваха нови коментари-"Бате,ъъ много си смотан,не можеш едно гадже да задържиш.."
И какво излиза от всичко това,че трявба да се променям за да се харесвам на другите,но това е нещо,което не ми се стръва необходимо,защото аз съм такъв,какъвто съм,нямам желание да ставам "хамелеон"Просто писна ми,че всеки ден само забележки,забележки,а всъщност не съм толкова лош характер,както ме изкарват другите.И мисля,че май трябва да изключа достойнството си за да угодя на другите и да съм това,което им се харесва.Просто искам да дадете съвети,какво да напавя,защото мисля че започвам да се изолирам,а това не ми харесва Съжалявам,ако не съм се изразил много точно на места,но съм объркан видях,че доста хора от сайта дават добри съвети и реших да пиша където не сте разбрали или ви интересува малко повече пояснения,питайте само искам да сте честни Съжалявам пак ако темата не е за тук.