Първоначално написано от
zleto
Искам да ви кажа,че сте много заблудени. Искам да ви кажа,че тази 'анти-емо' мода е по-смешна и от самите емота! 1во-не съм емо/имо/. 2ро-не ги харесвам и аз,но не ги и мразя. 3то-вижте какво,деца наивни.... Говорите,че 'имовщината' е само фешън стайл и 'имотата' въобще не слушат 'емо-музика'. А сещате ли се колко метали позьори има,колко псведо-пънкарчета,колко АрЕнБи 'гъзарчета' има,колко 'чалга-принцески' и т.н. Хахаха,с какво едно 'имо' е по-лошо от гореспоменатите? И емотата,и другите са някакъв вид позьори. Е,и? С какво 'емотата' са по-лоши от тези измислени 'хаусъри' дето слушат някво тупца-тупца и те не знаят кво слушат,но заявяват 'аз съм хаусър ,аз това-аз онова' или ония 'куклички' в розово,дето са се напудрили и са сложили някви токчета и слушат Преслава и клатят глава в ритъм и друскат цицки и дупенца,а? Хах,ако искате да ми кажете,че до голяма степен тези,които открито заявяват какво слушат и го 'демонстират' с облеклото си,не са позьори,просто-ХА! Ще ви се изсмея. С какво едно 'емо' е нещо по-лошо? Така,относно тва,че са депресари-не е така. Така се говори. Правят си някви прически,приличат си взаимно,уж имат някви разбирания...но,за Бога-толкова много други псевдо-пънкарчета,метали, диви чалгари и етц. има,че злобата ви към тая прослойка,точно тая изглежда по детски наивна! Такам...чакам да ми кажете откъде се зароди тая 'анти-емо' мода и няма ли да ви е по-лесно да концентрирате някъде другаде злобата си? Защото спрямо тях ми се вижда необоснована. Нека тук да пишат само хора,които могат да се изказват и да си дадат гледната точка,а не от сорта на 'Емотата на сапун,да мрат всичките,те са боклуци,мразя емотата' и т.н. без грам обяснения. Според мен е глуповато подобен вид отношение към дадени хора. Тва е. Айде да ви видим вас.