- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вагина
a kolko trqbva da e spored vas![]()
Ъъ кви упражнения ?!
Иначе темата е много глупава и не защото ме засяга лично а защото дълбочината зависи от вас момчета.
И какво си мислите че някоя ще тръгне да си вкарва разни предмети че да се разшири допълнително ?????
показвай пишката3 страници...
Дъ бест аватар от галерията
fuck...ся вече трябва да са 3...
Год дамн ит колко поста може да има на тая шибана страница
Йеесс 3 страниции....+ тфа не мога да си покажа вагината заради инфекцията...нямам цикъл от 3 месеца...
Хаха като си купя вибратор ще си я измеря обещавам ти.....Първоначално написано от ubuntu
Щото не ми се ще да си пъхам разни предмети ....
![]()
А иначе за темата мога да кажа,че израза "кофа" или "тясна" се казва за широчината на вагината......важно е да е стегната,за да се изпитва удоволствие.И упражненията,за които the_hottie спомена,се правят ,за да е по-стегната.Сега може би ще ни учиш как да си мерим колко са ни "широки"![]()
Страницата е трета ама колко момичета си казаха размерите ... май имаше условие... ама айде от мен да мине ЦЪК пишок
[quote="ubuntu"]Тва вече е лесно - със шублерПървоначално написано от rame
/quote]![]()
Доколкото знам кво е шублер от часовете по трудово в 7-ми клас,ще е "много удобно" за измерване на широчината!
Има ли желаещи???
![]()
Упражненияте представляват контракции на вагината. Мисля, че само момиче може да рабереЪъ кви упражнения ?!
Иначе темата е много глупава и не защото ме засяга лично а защото дълбочината зависи от вас момчета.
И какво си мислите че някоя ще тръгне да си вкарва разни предмети че да се разшири допълнително ?????правиш контракции все едно се сдържаш когато ти се пишка.
Стегнете мускулите,Пребройте до 5,Отпуснете мускулите,Повторете упражнението 10 пъти.
Когато мускулите заякнат, можете да увеличите дължината и честотата на упражненията – до 8-10 пъти на ден. Можете да опитате упражненията по време на секс – партньорът Ви ще бъде приятно изненадан.
А самото разширяване на вагината става по време на акта! после се връща към изходното си положение.
![]()
Шублер ще намерим ,ама ти така и не обясни как става номера??Първоначално написано от ubuntu
![]()
the_hottie ima predvid ypajneniata na Kegel.Potursete v google informacia.
ДаПървоначално написано от slun4ice
![]()
ne e 4estno za6to nikoi ne e pisal za razmerasigurno vi e strah hahah momi4etata u6kilem sa 6tqli da vladeqt nad muja ama gi e strah da si kajat
ти не знаеш ли английски, че не си прочел? май нещо не разбра !Първоначално написано от 50cent
И аз съм съгласен, тука само се пише, че искат по-дебел и по-дълъг, ама като видят повече от 16 се чудят на къде да хванат, да има жени ден искат и и трябва по-голям, но според мен около 15 си е напълно нормално...Сякаш ние мъжете да гледаме на всяка цена гърдите колко са големи...Всмисъл 50% от жените по мое наблюдение са плоски или супер неуформени, я да видим какво ще кажат мъжете по въпроса ако земем да мерим гръдната обиколка или мвагината на жените. 100% ще стигнем до заключението, че на нито едно от трите (вагита,гърди и пенис)няма значение...Който си е подвижен и умее да си го прави и с 10см ще си свърши работата...То ако имаш пенис 20см, а свършваш за 10мин или момичето пищи от болка...Или пък момиче има големи гърди ама и е 100кг...Така, че стига с тия теми...Напълно нормалния пенис15-16смлллНе трябва повече...А за дълбочината на вагината жжените да се произнесат...Но да трябва да спрат тези коментари- искам по-голям, виж колко може да ти влезе пък говори!!!![]()
ДЕЙСТВАЙ!Първоначално написано от ubuntu
![]()
Ощe на трета страница я постнах... но е като линк че крем4ето ще ме застреляПървоначално написано от Vampirella
![]()
за теб специално ТУК
Иска ти юзърнейм и парола.. Нещо гавриш форумците май май...
Ся кво - тряя се регвам ли?
Досадно...
![]()
Робинята на Quench
a ne ne otkakto 4etoh edna tema kapa4ki ne polzvamПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...