- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете ми какво мислите
Историята ми е следната:имам си приятел от близо 3 месеца и половина...не съм влюбена в него, или не мога да преценя и аз..искам го, много, но мисля че не сам влюбена..но просто понякога ме обземат параноии(ако някоя пр ме бъзне че е бил с друга,или пък е идвал в града пак не ми се е обадил, или ми е казал че няма да излиза пък е излезнал)полудявам, и аз не мога сама на себе си да си обясня поведението ми..и дори приятелките ми забелязват че ставам друга..нз какво ми става.. но много ми е добре с него..виждаме се 2-3 пъти седми4но тъй като живеем и учим в различни градове..той казва че ме обича, но аз знам че това не е така, защото понякога думите му не съвпадат с действията му и по редица негови действия се разбира че не е вярно, като например:през цялата седмица почти не ми праща стрелички(1-2 на ден),обажда ми се 1-2 в седмицата,говори ми като се разделим еди какво си и такива от сорта,иска скайпове на др момичета,,понякога се държи и говори на въпреки че,без причина и такива др..той е по малък една година от мен и до сега не е имал дълга връзка и много неща просто не се получават както трябва...иначе е много сладък, добър и т.н...правил е много неща за мен,които пък ме карат да мисля обратното..и аз го искам,много.. това което ме мъчи е струва ли си да си губя времето с него,тъй като ужсно много се внушавам заради някои дребни неща,пък мисля че не сам влюбена,а така сама се заблуждавам и ме е стах да не свикна прекалено много с него..и в един момент ако ме остави ще ми е мн трудно,затова си мисля че трябва да спра на време...а той с някои действия много ме наранява..пък е и по малък от мен и мисля че не мога да очаквам нещо по така от него...ако някой може да каже нещо или да ми даде някакво съветче,ще съм много благодарна...!
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
т.е. доколкото разбрах сте заедно само да се е*ете ли...тогава к'во се притесняваш...ако една връзка е основана само на секса тя рано или късно се прекъсва
Първоначално написано от kombarka
+6Първоначално написано от bibo
ЛОЛЛОЛ
И аз имах връзка с момче много по малък от мен... И неговите действия не съвпадаха .. в началото беше всичко окей, но после... повлияха му много хора... много неща се случиха..... страшно стана... аз обаче допуснах понеже бях много добра с него да го обикна адски и когато той ме скъса, не знаеш в къв ад ме хвърли......![]()
Та ще те посъветвам да не залагаш много на тази връзка... или ако заложиш приготви се за много страдание и много прошка.. докато порасне и се осъзнае..... вярвай ми.... Сега т'ва момче с което ходехме прави опити да разбре дали още имам чуства но съм скрила сички чуства вътре в мен и няма да му позволя да ги узнае... Иначе всико беше толкова хубаво в началото.... (inlove)... но както обичам да казвам аз, МЪЖЕ внимавай защото дори да те обичка много, т'ва не му пречи да те прецака,нали?......
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Няма да разбереш как ще се задълбочиш без да искаш в тази връзка. По-добре не лъжи момчето - така само се мъчиш и ти, а може би и той. Прекъсни връзката си с него и си живей живота. Рано или късно ще скъсате...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!